Spike o μικρος λατρεμενος "βρομιαρουλης"

Prendy

Active Member
22 Αυγούστου 2012
29
0
29
Καλαμπάκα
Κουκλακι ειναι. Να τον χαιρεσαι :D Ελπιζω τουλαχιστον να μην τον βαρεθεις και μεινει εκει μονος του. Αν εχει ολη την φροντιδα και εκτονωση που χρειαζεται τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
ευχαριστω πολυ δεν νομιζω να τον βαρεθω ειναι τρελα ο μικρος. :p

Είναι απίστευτη φάτσα :)
Προσοχή μέχρι να γίνουν τα εμβόλια και γενικά τις διαροιες γιατί μπορεί να οφείλεται σε πολλά

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο
ευχαριστω ειναι ειναι... Ναι τωρα που μου το ειπατε θα προσεχω.,. κομμενη η βολτα.. :)

πολύ όμορφος και λογικά θα γίνει μικρόσωμος ,μόλις κάνετε τα εμβόλια ξεκίνα τον βόλτες και ρώτα τον κτηνίατρο σου σχετικά με την ποσότητα της τροφής .

κρίμα που δεν σε αφήνουν να το έχεις μέσα..
Πολυ κριμα οντως.. :( θα τον ηθελα πολυ να τον εχω μεσα.. ναι μικρουλης θα μεινει λογικα αφου και η μαμα του και ο μπαμπας του μικροι εμειναν.. σε ποσο καιρο πιστευετε θα μπορεσω να τον παω βολτα?

Last edited by a moderator:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Συνηθως ο γιατρος κανει τα δυο πρωτα εμβολια μαζι (τουλαχιστον σε εμας) , μετα ειναι αλλο ενα που μετα απο 10 μερες θα μπορεις να το πηγαινεις βολτα σιγα σιγα και μετα ειναι αλλο ενα εμβολιο (το αντιλυσικο).

Prendy

Active Member
22 Αυγούστου 2012
29
0
29
Καλαμπάκα
Συνηθως ο γιατρος κανει τα δυο πρωτα εμβολια μαζι (τουλαχιστον σε εμας) , μετα ειναι αλλο ενα που μετα απο 10 μερες θα μπορεις να το πηγαινεις βολτα σιγα σιγα και μετα ειναι αλλο ενα εμβολιο (το αντιλυσικο).
αρα λογικα δεν θα αργησω πολυ να τον βγαλω γιατι μια κοπελα που εχει σκυλακι μου ειπε να το βγαλω περιπου οταν γινει ενα χρονων... :S και μου φανηκε παρα πολυ μετα μου ειπε εστω μισο χρονο αλλα παλι καπως μου φανηκε.. :S

Prendy

Active Member
22 Αυγούστου 2012
29
0
29
Καλαμπάκα
αχα ωραια εγω νομιζω ελεγε για τα κιλα του 53 γρ. καπου εκει δεν ειαμι σιγουρη.. αρα μιση κουπα περιπου.. Eυχαριστω :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi