SOS xρειάζομαι μια φιλοζωικη αμεσα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Οι δήμοι δε γνωρίζω τι κάνουν, πως το κάνουν και το βασικότερο, πότε το κάνουν!
Σε αντίστοιχο περιστατικό, πρόσφατα, ο δήμος Αθηναίων έστειλε βανάκι με κτηνίατρο μέσα σε λίγες ώρες από την αναφορά του περιστατικού.

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Δες Kiara για το ποδαρακι ειδα οτι ανεφερες πως ειναι σοβαρο.
Εχθες το βράδυ βρήκα ενα σκυλάκι με χτυπημενο το ποδαρακι του σοβαρα
Εισαι σιγουρη οτι ειναι σοβαρα στο ειπαν ή το συμπερανες μονη σου? Στο ΑΠΘ δεν σου ειπαν τπτ για το ποδι του?

Βασικα και εγω οταν βρηκα τον σκυλο μου αδεσποτο ηταν χτυπημενος και νομιζα οτι ηταν σοβαρο. Ηταν πρησμενο το ποδαρακι του, στραβο και δεν το πατουσε καθολου στον δρομο και εδειχνε να ποναει ειδικα τις 1ες μερες. Αλλα τελικα δεν ηταν τπτ και στους κτηνιατρους που το πηγα μου ειπαν οτι ειναι χτυπημενο αλλα οχι σπασμενο κλπ και τελικα περασε μονο του σε λιγο καιρο. Καθε περιπτωση διαφορετικη , δεν λεω οτι ετσι θα ειναι και σε σενα, απλα..

Θελω να πω, μην αγχωνεσε, μπορει να μην ειναι τοσο σοβαρα το ποδαρακι του:)
Να το πας σε εναν κτηνιατρο να σου πει ..και παρε οπωσδηποτε και στον δημο. Αν δεν παρεις πως θα μαθεις αν θαρθουν ή οχι?

Αν δεν στο παρουν βαλε μια αγγελια για υιοθεσια.

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Σε αντίστοιχο περιστατικό, πρόσφατα, ο δήμος Αθηναίων έστειλε βανάκι με κτηνίατρο μέσα σε λίγες ώρες από την αναφορά του περιστατικού.
Τότε ο δήμος Αθηναίων είναι από τους λίγους που κάνουν κάτι. Μπράβο μιας και δουλεύει!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ανέφερα απλώς τι συνέβη. Κι εδώ στο Ίλιον ο δήμος βοήθησε πάρα πολύ με τα κουτάβια που είχα βρει. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... πολλά ΔΕΝ κάνουν, αλλά όλο και κάτι γίνεται. Αλλά, συν Αθηνά και χείρα κίνει... Αν δεν πάρεις τηλέφωνο το δήμο, ο δήμος δεν έρχεται. De facto. :p

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
βαλε μια φωτογραφια και πεσμας τι σκυλακι ειναι.
μπορει καποιος απο εδω να το θελει και να το περιθαλψει κιολας.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Το σκυλάκι είναι καλά έχει σπασμένο ποδαράκι. Mάλλον, ήταν πολλές μέρες έτσι και είχε αρχίσει ήδη να δένει από μόνο του το πήγα στον δικό μου τον κτηνίατρο και δεν μας πηρέ πολλά χρήματα.
Δεν κατηγόρησα τους δήμους και την δουλεία που κάνουν απλά από τις 11 παίρνω τηλ σε φιλοζωικές και στο δήμο στο αρμόδιο τμήμα και δεν απαντούσαν. Το σκυλάκι χρειαζόταν άμεση βοήθεια. Στο ΑΠΘ και σε ένα άλλο κτηνιατρείο που πήγα δεν μπήκαν καν στο κόπο να κοιτάξουν το σκυλάκι και να μου πουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Τώρα το σκυλάκι θα είναι μια χαρά για τις επόμενες μέρες ή όσο θα χρειαστεί για να γίνει τελείως καλά και να δοθεί για υιοθεσία ή σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο ή στο δρόμο αφού πρώτα στειρωθεί. Μιας και δεν έχουμε ούτε το χώρο ούτε το χρόνο για να το κρατήσουμε. Είναι 3 Μηνών θηλυκό, χρυσαφή με πράσινα ματάκια και 8,200kg αν και είναι πολύ αδύνατο. Είναι έξυπνο και πολύ κοινωνικό καθόλου φοβητσιάρικο και θα γίνει μεγαλόσωμο όπως καταλάβατε.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Κοπροσκυλάκι είναι:p Να και η Φώτο για να δείτε τι κούκλα είναι:eek:

Εεεεε δεν είναι !!!!!
Ήταν και 11/2 ώρα μέσα στο αυτοκίνητο και δεν κατούρησε ούτε έκανε εμετό τίποτα. Απο αύριο θα αρχίσει και την καλλιτεχνική τις καριέρα ως μοντέλο και θα φιγουράρει παντού.
Και ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν !!!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Kiara τώρα διάβασα το περιστατικό. Αν θέλεις στείλε μου ένα πμ σε ποιόν κτηνίατρο πήγατε και τί σου είπε κτλ κτλ. Μίλησες με την Ασημίνα??
Αν θέλεις στείλε και mail εδώ [email protected]αναφέροντας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Η Ελλη βρήκε σπιτάκι. Ηρθε και την πήρε η κοπέλα και την ακολούθησε αμέσως ούτε γύρισε να κοιτάξει πίσω:( σαν να ήξερε ότι δεν θα έμενε μαζί μας για πάντα.
Είμαστε πόλυ χαρούμενοι :):)

KOSMAS

Member
15 Οκτωβρίου 2009
6
0
μπράβο.χαιρομαι πολύ.μακάρι όλα να χουν την ίδια τύχη

Last edited:

yasmin1gr

Well-Known Member
14 Μαϊου 2007
65
0
Θεσσαλονικη
www.argosgr.org
Αν σας ξανατυχει αλλη φορα να ξερετε μπορειτε να πηγαινετε τα σκυλια στον Δασκαλοπουλο Νικο 2310329657 η στο Ιατρειο Σκυλων Τούμπα (Θεσσαλονίκη), οδός Ολύνθου 46, στην είσοδο από τον περιφερειακό (τηλ 6977340840, 2310950700). Τα Σωματεια Ο Αργος, Η Αγάπη, Το καταφύγιο Ζωων και οι Ενεργοι φιλόζωοι Καλαμαριάς αναλαμβανουν σκυλακια οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει στο 6979780445 ( 2-4μμ)με σμσ να του στειλω τα τηλέφωνα