SOS SOS SOS! (επιθέσεις σκύλων στην Πάτρα)

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Aν τα σκυλια τους ειναι επιθετικα και λυτα, δεν προλαβαινεις να κανεις διαλογο. Κοιτας να αποφυγεις άλλα πραγματα εκεινη την ωρα...
Σωστα εκει δεν πλησιαζω καν με σκυλι....
Δεν το ρισκαρω.Θα κανουμε την επιδρομη μας με την Chitchy να δουμε τι παιζει.

Να προσθεσω και μια πλατεια στις προαναφερομενες ειναι μια μικρη πισω απο την Αγια Σοφια επι της Πεντε Πηγαδιων δεν θα βρειτε επιθετικα σκυλια αλλα απο φολες....φουλ!

balloo

Member
3 Ιουνίου 2011
5
0
Balloo το βρισκω ακραιο...
με teaser και ξυλο θα βαλουν μυαλο δηλαδη?

Προτεινω τις νομιμες οδους οπως καταγγελια σε συμβαντα επιθεσης και διαλογο σε λοιπα συμβαντα με σκοπο την προληψη της επιθεσης.Βεβαια δεν εχω βρεθει σε τετοια κατασταση για να δω κατα ποσο μπορεις να κανεις διαλογο με τετοιους σκυλοιδιοκτητες.
Θα το επιχειρησω οπως λεγαμε και με την chitchy απο πανω και θα σας πω.
προσωπικά έχω ένα θηλυκό rottweiler η οποια έχει στείλει συγγενή μου στο νοσοκομείο μετά από επίσκεψη στον κήπο μου να κόψει λεμονια........ και έχει δαγκώσει άλλους 2 ευτυχώς ελαφρά και ευτυχώς για το σκυλί μου ο ένας φίλος k ο άλλος συγγενής......σε καμια περίπτωση δεν έφταιγε το σκυλί μου και οι 2 το ενοχλούσανε οι βλάκες.....έχει βασική υπακοή και σωματοφυλακή.........και είναι φωτιά....παρόλα αυτά ούτε μάγκας το έπαιξα....ούτε λύτη την αφίσα...έχω χαλάσει μπόλικα λεφτά μπόλικες ώρες εκπαίδευσης μπόλικο χρόνο και μου έχουνε βγει τα ματια σε κάτι forum να ξεστραβωθώ και μου λες ότι το να "τεασαρο" τον ξένο σκύλο και να πλακώσω τη μαλακα τον "ασεβαστο" είναι ακραίο?όχι φιλε μου δεν είναι ακραίο.....το σκυλάκι το λυπάμαι αλλα από το να κάνει κακό στον δικό μου σκύλο θα τα φάει τα volt του.....τον άλλο όμως δεν θα τον λυπηθώ διότι αν αντί για τον σκύλο μου ήταν το παιδί μου(που δεν έχω) η τα ανιψάκια μου όχι μονο θα τον πλάκωνα θα τον έκανα barf για το σκύλο μου....από την στιγμή που δεν έχουμε κράτος ενώ το "πλιτονουμε"(αυτό είναι ακραίο)θα κάνω ότι μπορώ να προστατευτώ από υπανθρώπους που περνώντας ένα ζώο νομίζουν ότι το μόριο τους απέκτησε 10 πόντους και τα μπαλάκια του αλλα 10 κιλά......δεν είμαι αγριάνθρωπος δεν είμαι υπέρ τις βίας αντίθετος χαρακτηρίζομαι από ηρεμία παρόλα αυτά όταν με φτύνουν δεν θα λέω ότι βρέχει όταν με φτύνουν θα τους κάνω τα μούτρα μπέικον.... αυτά τα ολίγα και συγγνώμη για τα greeklish ....έχω πρόβλημα στο pc....ευχάριστο

Last edited by a moderator:

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
ΒΕΝΤΕΤΕΣ!!!
Νομίζω πως κάτι τέτοιο επιδιώκουν όλοι αυτοί οι τύποι...
Άλλωστε αν δε γουστάρανε τσαμπουκάδες δεν θα επέλεγαν πιτ μπουλ!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ΒΕΝΤΕΤΕΣ!!!
Νομίζω πως κάτι τέτοιο επιδιώκουν όλοι αυτοί οι τύποι...
Άλλωστε αν δε γουστάρανε τσαμπουκάδες δεν θα επέλεγαν πιτ μπουλ!
καλα οι περισσοτεροι απ'αυτους γουσταρουν πιο πολυ το τσαμπα.
Θα πληρωναν πιστεευεις 1000ευρω για εναν σκυλο?

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
τσάμπα μάγκες δηλαδή;
Τζαμπα φαπες...απλα ουτε θα καταλαβουν γιατι και θα ξεσπασουν μετα και στον πρωτο αδυναμο...οπότε μαλλον δεν λυνεται το θεμα ετσι...ισως αν ξερανε οτι θα εφαρμοστει ο Νόμος,με τον "μπαμπουλα" του προστιμου...γιατι οντως θα εχουν ολοι ενα θεμα με τα φραγκα...

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
πιστευω πως κατι τετοιοι τυποι περνουν πιτ για τους ''10 ποντους'' και τ''α 10κιλα'' που ανεφερε ο balloo πιο πανω.

Αν και δε διαφωνουμε στα σημεια πιστευω πως η βια δεν διορθωνει τη βια.

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
καλα οι περισσοτεροι απ'αυτους γουσταρουν πιο πολυ το τσαμπα.
Θα πληρωναν πιστεευεις 1000ευρω για εναν σκυλο?
1000 ευρω για εναν σκυλο δε νομιζω.
Για μια αεροτομη "απλωστρα" και εξατμηση τυπου "κατσαρολα" στο αμαξι τους ισως τα εδιναν:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για μια αεροτομη "απλωστρα" και εξατμηση τυπου "κατσαρολα" στο αμαξι τους ισως τα εδιναν:p
Kαι(ισως) και για blue light που θα φωτιζουν το δρομο κατω απο το σασσι...:rolleyes:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
1000 ευρω για εναν σκυλο δε νομιζω.
Kαι(ισως) και για blue light που θα φωτιζουν το δρομο κατω απο το σασσι...:rolleyes:
Μην ξεχνάτε και τα μπλε "πιτσιλιστήρια"...

balloo

Member
3 Ιουνίου 2011
5
0
i bia den prepei na fernei bia alla otan den leitourgei tpt se auton ton topo se anagazoune na kaneis i ton makaka i i na to pareis pano s

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ