SOS 13χρονο λαμπραντοράκι!

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Σ.ο.ς καθαροαιμο λαμπραντορ αρσενικο 13χρονων χαριζεται λογω τεραστιας αναγκης... πρεπει να βρουμε μια λυση μεχρι την κυριακη.Δεν ξερω περισσοτερες λεπτομεριες απλα οτι τα αφεντικα φευγουν επειγοντος στο εξωτερικο.... (Δεν μπορω να τον συνετισω δυστυχως και πανω απο ολα προεχει το σκυλακι να περασει τα τελευταια του χρονια σε ενα σπιτακι που θα τον φροντιζουν και θα τον αγαπανε).Το μαιλ και το τηλ επικοινωνιας ειναι: [email protected] Κ ΣΤΟ 6972545737.

175733_10150282948869306_585909305_7526798_2003904_o.jpg379053_10150468562684306_585909305_8476304_1662218614_n.jpg381650_10150468563204306_585909305_8476308_1733561581_n.jpg

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Δυστυχως ο μικρος εχει κομμενους και τους 4 τενωντες περπαταει μεν αλλα με λυγισμενα τα γονατακια!! Ψαχνουμε και για φιλοξενεια! Μας εχει τρομερη αναγκη!

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Καταγγελία στους ασυνείδητους ιδιοκτήτες του λοιπόν, όταν παίρνετε ένα σκυλάκι είστε υποχρεωμένοι να το φροντίζετε, δεν είναι αξεσουάρ που βαρεθήκατε και πετάτε στην άκρη. Ήμαρτον πια, κρέμασμα που θέλουν μερικοί...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν ξερουμε τι ακριβως συμβαινει. Οταν λεει οτι τα αφεντικα πρεπει να φυγουν επειγοντως στο εξωτερικο μπορει να συντρεχει σοβαροτατος λογος υγειας. Ας μην καταδικαζουμε τα παντα. Σιγουρα υπαρχουν πολλα καθαρματα αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα. Ποτε δεν μπορουμε να γνωριζουμε την ιστορια που κρυβεται πισω απο την ιστορια που βγαινει μπροστα και με τι πονο καρδιας, ισως, αυτοι οι ανθρωποι κατεληξαν σε αυτη την λυση.

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Μπορει να ακουγεται ασχημο οτι αφηνει το σκυλι του αλλα τον εχει 13 χρονια με τα εμβολια του το τσιπακι του τα φαρμακακια του ολα! αυτα δε μπορω να τα παραβλεψω αυτα. επιπλεον δυστυχως παει στην αυστραλια το παιδι (ειναι τρομερα μακρυα) δεν εχει κανενα εκει και δεν εχει βρει σπιτι και το λαμπραντορ ειναι 13 χρονων... νοιαζονται πολυ αλλα δεν εχουν αλλη λυση(η ετσι υποστηριζουν). το θεμα ειναι τι θα γινει με το σκυλακι.χωρος δεν υπαρχει, ουτε χρηματα.... και δεν θελουμε απλα να τον βαλουμε σε πανσιον.... ειναι κριμα να ζησει ετσι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν ξέρω τι έχει συμβει και δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω γιατί κανείς μας δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή αλλά γιατί έχει κομμένους τους 4 τένοντες; Είχε κάποιο ατύχημα;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εντάξει αλλά πόσο ξαφνικά πια φεύγουν για Αυστραλία!
Άκου μέχρι την Κυριακή! Μιλάμε ούτε μια βδομάδα.
Και που θα πάει ένα σκυλί 13 χρονών που δεν έχει καν φυσιολογική κίνηση?

Δεν ξέρω τι τους έτυχε, αλλά....ειλικρινά, γιατί δεν το παίρνουν μαζί τους? Έτσι κι αλλιώς 1 μήνα θα μείνει στην καραντίνα το σκυλί αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τότε θα έχουν βρει κι αυτοί σπίτι.
Αν δεν το πάρουν μαζί τους, το ζώο θα καταλήξει σε πανσιόν εκτός κι αν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερό. Θα πληρώνουν τουλάχιστον τα έξοδα?

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
οχι δεν πληρωνουν κατι δυστυχως υποστηριζουν πως δεν εχουν.... τι να πω ρε παιδια... κ εγω χρωσταω σε γυναικα που μου κραταει αδεσποτα και δε ξερω αν εχω τα μουτρα να της παω κ αλλο ενα. οσο για τους τενοντες μου ειπε το παιδι οτι μαλλον το επαθε απο καλααζαρ(ισχυει αυτο) πηγε να πεθανει λεει αλλα το θεραπευσαν πριν λιγα χρονια... πρεπει να το δω και να το παω σε γιατρο να δω καταρχην αν ποναει... αν ναι και δεν παιρνει θεραπεια..... δε ξερω εχω πελαγωσει ειλικρινα! ριξτε σας παρακαλω μια ματια και στο αλλο σκυλακι που ανεβασα για υιοθεσια κ αν μπορειτε προωθηστε τα οπου μπορειτε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Το σκυλάκι στις φωτογραφίες είναι golden retriever.
Τελευταία στιγμή Αυστραλία, δεν πληρώνουμε για τίποτα και απλά στο παρατάνε εσένα...Αν δε το δεχτείς που θα καταλήξει;
Από καλαζάρ οι τένοντες δεν το έχω ξανακούσει, μάλλον δική τους διαγνωση είναι..
Κρίμα όμως :(

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
αν δεν το δεχτω δε ξερω..... μαλλον θα καταληξει στο δρομο?, θα του γινει ευθανασια? .... και δεν το ειπαν καν σε εμενα... φιλος φιλη και μετα με ρωτησαν αν μπορω να κανω κατι.... επιπλεον δεν το εχω δει ακομα ουτε γιατρος για να ξερω αν ποναει αν γινεται να βελτιωθει η αν μπορει να ζησει ετσι με τα γονατακια λυγισμενα.... δυστυχως δεν εχω χρονο και υπομονη να τσακωθω με κανενα... ειναι τοσο λυπηρο που το σκυλακι αυτο θα χωριστει στα γεραματα μετα απο τοσα χρονια απο τους δικους του ανθρωπους και εχω τοσο αγχος για το τι θα γινει .... επιπλεον εγω την αλλη βδομαδα μπαινω για μια μικρο εγχειρηση οποτε ουτε κατα διανοια δε μπορω να το φιλοξενησω για λιγες μερες και να παρουμε παραταση....