SOS!! μπορει να παθει κατι ο σκυλος μου??

mar@@

Member
12 Οκτωβρίου 2016
15
10
27
Το Labrador μου καταπιε πριν λιγο ενα γαντι εργασιας.... Για ενα λεπτο τον αφησα απο τα ματια μου και πηγε και πηρε τα γαντια... το ενα το προλαβα αλλα το αλλο το καταπιε... τι πρεπει να κανω???

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Νομίζω ότι ήταν σαφείς η απάντηση του @mareco . Δεν το λέω επιθετικά και το γράφω γιατί σε αυτό το φόρουμ υπονοούνται πολλά.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
παιρνεις τηλ. τον γιατρο σας και πας κτηνιατρειο οσο πιο αμεσα γινεται για υπερηχο η ακτινογραφια στο στομαχι. Κατοπιν ο γιατρος θα εκτιμησει την κατασταση και θα σου πει τι θακανετε. Περαστικα στο μικρο και μακρια απο κακοτοπιες!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τελια τι εγινε??
Και βεβαια μπορει να παθει ο σκυλος!
Ακομα και να πεθανει! Σκυλος γνωστου μου πεθανε απο ιλεος που επαθε απο διχτυ απο ρολο κοτοπουλο, που εκλεψε απο τα σκουπιδια! Αυτο σε συνδιασμο ανικανο κτηνιατρο, στοιχισε την ζωη ενος σκυλου 3 ετων!

• Like
Reactions: l.Kyveli and mareco

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ο γιατρός μας όπως έχω γράψει πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει το πρώτο 12ωρο νομίζω από την κατάποση μία εμετική ένεση και έξω από την πόρτα. Οι ενέσεις αυτές δεν είναι αθώες και δεν μπορείς να της κάνεις κατά βούληση αλλά από χειρουργεία και θανάτους είναι καλύτερες. Το να το παρακολουθήσεις όπως γράφεις δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα,όταν βγει το πρόβλημα θα έχεις μπει σε μεγάλους μπελάδες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε περίπτωση βρώσης αντικειμένου δίνετε τροφή(ξηρά ή ό,τι άλλο) στο ζώο σαν να μην υπάρχει αύριο!

Θα παρακαλάτε τον Θεό να είναι ο σκύλος σας λαίμαργος εκείνη την ώρα!

Απ'ότι βλέπω φθηνά την γλίτωσες...

Υ.Γ.: Να προσέχεις τις κάλτσες σου...εκείνες τις αθλητικές, τις χειμερινές, τις ψηλές, τις βαμβακερές!;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Σας ευχαριστώ όλους σας, ευτυχώς βγήκε τα ξημερώματα με τα κόπρανα :)
Μπράβο πάλι καλά. Πρόσεχε ιδιαίτερα τα λαμπραντορ τρώνε απίθανα πράγματα. Μια φορά ο δικός μου έκανε εμετό ένα εσώρουχο. Δεν τον είδαμε ποτέ να το καταπίνει.

• Like
Reactions: vasgial

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Σας ευχαριστώ όλους σας, ευτυχώς βγήκε τα ξημερώματα με τα κόπρανα :)
Tώρα πως χώρεσε ολόκληρο γάντι εργασίας να περάσει από το έντερο να μην ρωτήσω...

• Like
Reactions: mareco

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Να το παρακολουθώ γιατι υπαρχει πιθανότητα να μην παθει τιποτα.
Να μιλήσεις με τον γιατρό σου.το έπαθε φίλος μου χωρίς να το έχει δει και του έφραξε τον ησοφαγο παραλίγο να το χάσουμε γιατί δεν το είχαμε δει με αποτέλεσμα ότι έτρωγε το έκανε εμετό.