sos.μου σκοτωσαν το σκυλο

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Vasoula84
Νομίζω αν το χειριστει εξυπνα ο-η δικηγόρος σου θα έχεις θετικα αποτελεσματα,γιατί πρόκειται για σχολη οδηγων (λυπαμε για τον αδικο χαμό).

Δέσποινα εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

(και γαμ@ τα τοπικ :mad::(:mad:)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
λυπαμαι παρα πολυ και για τα 2 σκυλακια.
αν ειναι δυνατον να σκοτωνεις ετσι ενα ζωακι,δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει καποια τιμωρια πιο σοβαρη σε τετοιες καταστασεις αφου γινεται εσκεμενα,ναι να τρωνε φυλακιση να πρεπει να πληρωσουν πολλα λεφτα για να εξαγορασουν την ποινη,να τους πονεσει η τσεπη τους(γιατι απο καρδια δεν το συζητω ειναι απουσα ) και να το ξανασκεφτουν αν θα το διαπραξουν για 2η φορα αυτο το αποτροπαιο εγκλημα.Τελικα ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο(κτηνος)σ'αυτο τον πλανητη.
Λυπαμαι ειλικρινα,κουραγιο:(:(:(:(:(:(:mad::mad:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δέσποινα εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Μια απ'τα ίδια... :eek:

Λυπάμαι πολύ... Και αδυνατώ να χωνέψω τα γεγονότα...
Ότι υπάρχουν σκληροί/ανεγκέφαλοι άνθρωποι το ήξερα...
Αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έκανε κάποιος κάτι τέτοιο μπροστά στα μάτια σας...

Πολύ άδικο για τα ζωντανά και πολύ τραυματικό για τους ανθρώπους που το ζήσανε...

Λυπάμαι πολύ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πιστεύω ότι στην περίπτωση της Δέσποινας ήταν δολοφονία.., ο τύπος ούτε σταμάτησε και το σκυλάκι ήταν στην άκρη και όχι στην μέση του δρόμου..

Είναι τραγικό παιδιά..:(
Για τέτοιες περιπτώσεις έχω γίνει ίσως υπερβολική με το να μην είναι τα σκυλιά χωρίς λουρί στον δρόμο..

Βεβαια στην περίπτωση της Δέσποινας έτυχε, ήταν κακια στιγμή..μια και το σκυλί έφυγε στο δρόμο από το σπίτι ξέμπαρκα..

Aλλα δυστυχώς η "κακια στιγμή.."δεν επιλεγει..
μπορεί να συμβεί παντού και πάντα..
Αρα καλο είναι όσο μπορούμε να τα έχουμε πάντα δεμένα διπλα μας στην βολτα..

Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου vasoula84..:(:(

Δεσποινα εμεις τα εχουμε πει..
Το σαλιγκαρι ολοι το αγαπησαμε εδω μεσα..:(:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κορίτσια, λυπάμαι πολύ και κουράγιο και στις δυο σας. Νομίζω ότι ναι, Βασούλα, να πάρεις δικηγόρο.:(:(:(:(:( Μάλιστα θα σε συμβούλευα άντρα δικηγόρο εφόσον είναι καλός και έχει πάρει ζεστά την υπόθεση. Και όχι, παιδιά, δεν είμαι κακιά με τις γυναίκες, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα συνήθως θεωρούνε ότι οι γυναίκες είμαστε υστερικές και χαζές με τα σκυλιά κλπ. Αν το δικαστήριο δει άντρα δικηγόρο να το χειρίζεται σωστά το θέμα, τότε θα επικεντρώσει την προσοχή του στην υπόθεση αντί στα κλισέ. Αν και στην Αμερική δε θεωρούν τις γυναίκες υστερικές με τα ζώα (κι ας κυκλοφορεί ένα είδος υστερικής ζωόφιλης που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα), μολαταύτα υπάρχουν είδη νομικών υποθέσεων όπου μια γυναίκα αφήνει καλύτερες εντυπώσεις, ή ένας άντρας ταιριάζει πιο πολύ. Το ξέρω, κλισέ και δεν πρέπει να το λέω, ούτε πιστεύω ότι πρέπει να είναι έτσι. Θυμάμαι όμως ότι ένας πρώην μου που είναι Αμερικανός δικηγόρος συζητούσε μαζί μου μια υπόθεση (άσχετη με τις δικές του) και όταν τον ρώτησα εάν στο συγκεκριμένο είδος νόμου υπάρχουν γυναίκες δικηγόροι, μου απάντησε ότι δυστυχώς (διότι ο άνθρωπος δεν είναι σωβινιστικό γουρούνι) η κοινωνία θεωρεί ότι τέτοιες υποθέσεις χρήζουν τεστοστερόνης. Και ότι οι λίγες γυναίκες που υπάρχουν εκεί καλλιεργούν το ίματζ της σκύλλας!!:(:(

Τώρα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις και εξαρτάται και από τη φήμη, την προσωπικότητα και τους χειρισμούς της δικηγόρου. Αν ξέρεις κάποια καλή, τότε ναι, μπορεί να σε βοηθήσει.

Ξέρω, δε βοήθησα πολύ, απλώς σου δίνω μερικές σκέψεις μου πάνω στο θέμα. Και πάλι, λυπάμαι πάρα πολύ...:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad:

lzk

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2009
39
0
Θεσσαλονίκη
:mad::(:(:(:( Συλληπητιρία για τα σκυλάκια σας!!!!!!!!!!!! Τί να πω.... τελικά ο άνθρωπος είναι οτι χειρότερο και επικύνδινο υπάρχει στν γή!!!!!!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έχω σοκαριστεί με αυτά που διαβάζω. :eek:
Λυπάμαι πάρα πολύ, συλλυπητήρια και στις δύο.
Βασούλα ο σκύλος σου ήταν δεμένος; Δηλαδή αν η μητέρα σου κράταγε ένα παιδί θα είχε πέσει το αυτοκίνητο πάνω;
Ό,τι και να κάνουμε δε θα φέρει τίποτα τις αγάπες μας πίσω. Μόνο για παραδειγματισμό καθώς ο νόμος είναι πολύ ελαστικός. :(

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
και εγω λυπαμε πολυ... ζουμε σε μια χωρα οχι και τοσο φιλικη για τα ζωα...
εχω δει και εγω ποσες φορες με κοιτανε με μισος επειδη περπαταω με τον σκυλο μου στο πεζοδρομίο... :(

wolfaki

Member
29 Δεκεμβρίου 2008
8
0
vasoula84 συλληπιτήρια ρε, ειλικρινά, λυπάμαι αφάνταστα...έχω χάσει κ εγώ σκυλάκι απο την ηλιθιότητα των ανθρώπων, κ όχι μία φορα...κ ήταν λες και μου ξερίζωσαν την καρδιά. Κουράγιο, προσπάθησε να ηρεμήσεις κ στάσου δυνατή. Με τον καιρό τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Είμαστε δίπλα σου, κ εγώ επίσης, κ ας μην σε ξέρω τόσο καλά, ωστόσο καταλαβαίνω κατά πολύ πώς νιώθεις. Κ πάλι κουράγιο...

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον κ την συμπαρασταση σας,ειλικρινα ειναι μια μικρη ανακουφιση γιατι ο πονος ειναι μεγαλος.
vasoula κανε υπομονη κ φερνε στο μυαλο σου τις ωραιες στιγμες που εζησες με το φιλαρακι σου....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι, ρε παιδια.... δεν το πιστεύω...... λυπάμαι πολύ, και για τις δυο περιπτώσεις.....

Η salsa, που την "ξέραμε" ηταν μια γλύκα απίστευτη.... :mad::mad::mad:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
kopritis ετσι ακριβως!ηταν ενα γλυκυτατο σκυλακι πολυ καλοσυνατο με απεριοριστη αγαπη για τον ανθρωπο!περα απο αυτο ομως κανενα μα κανενα σκυλακι η πλασματακι του κοσμου δεν αξιζει αυτο το τελος!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
kopritis ετσι ακριβως!ηταν ενα γλυκυτατο σκυλακι πολυ καλοσυνατο με απεριοριστη αγαπη για τον ανθρωπο
Eγώ που την γνώρισα ήταν πραγματικά ένα αγγελούδι...

Σαλιγκάρι για αυτό την είπαμε με την Δέσποινα..
γιατί ήταν άκακο σαν σαλιγκάρι...

Ενα απίστευτο σκυλάκι..!!!

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Απιστευτο..λυπαμαι παρα πολυ και για τις δυο σας:(
Vasoula νομιζω κι εγω οτι πρεπει να κινηθεις νομικα αν και το βρισκω πολυ πιθανο να μην δικαιωθεις γιατι θα ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις δολο οπως τα λες και ο σκυλος ηταν στο δρομο:( (αληθεια υπηρχε πεζοδρομιο εκει;) Παντως σε καθε περιπτωση θα βαλεις σε μπελαδες τον "δασκαλο" και ισως δυσφημιστει και η σχολη του ειδικα αν τονισεις οτι θα μπορουσε να ειχε χτυπησει τη μητερα σου.
Κουραγιο και στις δυο:(