sos.μου σκοτωσαν το σκυλο

vasoula84

New Member
30 Μαϊου 2009
3
0
η μανα μου εβγαλε τον σκυλο μου βολτα σε χωριο της κεφαλονιας και ενω ηταν ακινητος στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..δηλαδη αν ηταν παιδι θα εκαναν το ιδιο?!τι μπορω να κανω για να διωχθουν ποινικα αυτοι οι ανθρωποι-τερατα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα?μια μηνυση αρκει η μπορω να κανω και κατι παραπανω?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λυπάμαι πάρα πολύ :(
Φυσικά και μπορείς να τους μηνύσεις και να αποζημιωθείς την αξία του σκύλου και ψυχική οδύνη. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η αποζημίωση θα υπερβαίνει τα έξοδα για να κινηθείς δικαστικά...
Μίλησε πάντως με ένα δικηγόρο, δε χάνεις τίποτα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λυπάμαι πολύ για τον σκύλο σου!!!!:(:(:(
Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι!!!Επικοινώνησε με δικηγόρο και ακολούθησε τις νομικές διαδικασίες που θα σου προτείνει!

Επίσης εγώ προσωπικά σε μια μικρή σχετικά κοινωνία όπως είναι η Κεφαλλονία θα τον έκανα βούκινο, ότι είναι άχρηστος στην δουλειά του, που είναι αφού δεν κατέυθυνε τον μαθητή του να αποφύγει το εμπόδιο- σκύλος, και θα τον δυσφημούσα όσο δεν πάει!!!:mad::mad::mad::mad:

vasoula84

New Member
30 Μαϊου 2009
3
0
δεν με νοιαζει καθολου η χρηματικη αποζημιωση,θελω να τιμηρωθει με φυλακιση αν ειναι εφικτο.το εκανε εσκεμενα.αυτο που με θλιβει περισσοτερο ειναι οτι οι ατυνομικοι κανουν τα κοροιδα και ειπαν στην μανα μου οτι πρεπει να παει την δευτερα να υποβαλλει μηνυση που θα ειναι εκει ο προισταμενος, για να γλιτωσει το αυτοφωρο ο "κυριος"..ευτυχως που με ενημερωσε μια δικηγορος οτι μπορει να υποβαλει αμεσως διωξη για θανατωση ζωου συμφωνα με τον νομο 3170/2003

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δυδστυχως ειναι επιδυμια ασυνειδητων!το ιδιο μου συναιβει πριν απο 2 εβδομαδες εξω απο το σπιτι μου!
ξεφυγε ο σκυλος μου(salsa) απ την πορτα κ περασε στο απεναντι πεζοδρομιο να κανει την αναγκη του...κ ενω καθοτανε στην ακρη του πεζοδρομιου περασε μια μπολντοζα απο πανω του!!!!
πιο πριν απ αυτο βεβαια πλησιαζοντας η μπολντοζα το σκυλο,η αδελφη μου ουρλιαζε οτι εκει υπαρχει σκυλος....φυσικα αυτος ανενοχλητος περασε απο πανω απ το σκυλο κ οχι μονο αυτο,ουτε καν σταματησε απο τις φωνες κ τα ουρλιαχτα ολων μας!
φυσικα σοκαρισμενοι δεν ειχαμε μυαλο να παρουμε πινακιδες ουτε κ κανενας γειτονας το εκανε....ειτε τον μυνησεις η οχι ο σκυλος δεν γυριζει πισω....θεωρω οτι μερος της ευθυνης εχουμε κ εμεις ως "απροσεκτοι"ιδιοκτητες αλλα οι ανθρωπο που κανουν τετοιες πραξεις ειναι εγκληματιες....ειναι πολυ ευκολο γι αυτους να σκοτωσουν κ ανθρωπο!
με ρωτησε καποιος αλβανος εργατης που μας φτιαχνει το σπιτι αν ο οδηγος της μπολντοζας ηταν αλβανος διοτι λεει οτι στην πατριδα τους το κανουν αυτο για πλακα κ οτι εχει δει κ αρκετους εδω στην ελλαδα που το κανουν!!!!
οπως κ να εχει δυστυχως τα σκυλια μας δεν γυριζουν πισω......

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
λυπαμαι για το σκυλακι σου:(
foidos ξερεις τι διδασκουν στις σχολες οδηγων? ακου...βλεπουμε το σκυλο,κορναρουμε και αν ειναι ακομα μπροστα μας την ωρα που θα φτασουμε κοντα,σκοτωνουμε το σκυλο! σε καμια περιπτωση δεν μπαινουμε στο αντιθετο ρευμα!!!!!! ναι κι εγω οταν το ακουσα επαθα αυτο...:eek::eek:

vasoula84

New Member
30 Μαϊου 2009
3
0
Εδώ που τα λέμε το σκυλί ήταν πάνω στην άσφαλτο προφανώς. Γι' αυτό ευθύνεται και η μητέρα σου...
ο σκυλος ηταν στην ακρη του δρομου καθιστος γιατι ηταν μεγαλος και κουραζοταν ευκολα.η μητερα μου του εκανε σημα να σταματησει και αυτος την αγνοησε.για μενα ειναι δολοφονια

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
αστα ρε συ foibos δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μου εχει στοιχισει......νοσηλευτικα σε νοσοκομειο,επαθα μεγαλη ζημια απο το σοκ!περα απο την απωλεια εζησα κ φρικιαστικη εικονα...εφυγε οχι ο σκυλος μου αλλα ο ανθρωπος μου....κ τοσο αδοξα....το μονο που με ανακουφιζει ειναι οτι δεν καταλαβε τιποτα,ηταν ακαριαιος ο θανατος...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Παιδιά εχω σοκαριστεί απεριόριστα με αυτά που περιγράφετε...
Ειχα τσακωθεί με έναν στο χωριό μου που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα να πατήσει έναν κακόμοιρο σκτζόχοιράκο αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ υπάρχει και μεγαλύτερη παράνοια από αυτό....να κάνουν το ίδιο και με σκυλιά με τους ιδιοκτήτες δίπλα....:(:(:(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:shock: λυπαμαι και για τα δυο σκυλακια, αλλα της δεσποινας μου ηρθε πολυ ξαφνικο, διοτι το ειχαμε "ζησει" στο φορουμ:-|
εχω μεινει τωρα.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
παιδια να ειστε πολυ προσεκτικοι,οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες....εχουν μεγαλη μανια μεσα τους!δεν θα ξεχασω που πηγαινα τον Αδη βολτα με το λουρακι του κανονικα κ διπλα μου κ περασε ενας ηλικιωμενος κυριος απο διπλα μας κ με καταραστηκε...μας εστειλε στο διαολο κ μενα κ το σκυλο κ ειπε στον Αδη να ψοφισει....ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σκεφτονται...αυτος στα νιατα του θα ηταν ενας απο αυτους φανταζομαι...galazio δυστυχως η salsa δεν θα ειναι ποτε ξανα παρεουλα μας...καθοταν παντα στην αγκαλια μου οταν ημουν στο laptop....

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Αν είναι δυνατόν! :(

Μα κάλά, τι εννοούσε (ο δάσκαλος προφανώς) όταν είπε "νομιζα οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα"? Για ζώο μιλάμε, δεν μπορείς να πιστεύεις ότι θα σκεφτεί λογικά! Αντί να κόψει ταχύτητα το πάτησε? OMG :mad: Άσε που είναι εντελώς αχρηστος, αφού δεν μπορεί να προλάβει τα λάθη των άσχετων ακόμα μαθητών του. Τι δρόμος ήταν?

foidos ξερεις τι διδασκουν στις σχολες οδηγων? ακου...βλεπουμε το σκυλο,κορναρουμε και αν ειναι ακομα μπροστα μας την ωρα που θα φτασουμε κοντα,σκοτωνουμε το σκυλο! σε καμια περιπτωση δεν μπαινουμε στο αντιθετο ρευμα!!!!!! ναι κι εγω οταν το ακουσα επαθα αυτο...:eek::eek:
Καλά, δε διδάσκουν ακριβώς αυτό. Απλά αν σου πεταχτεί σκύλος στην εθνική φυσικά και δεν μπορείς να περάσεις στο αντίθετο ρεύμα με κίνδυνο να σκοτώσεις ανθρώπους! Κρατάς το τιμόνι σταθερό και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κορνάρεις. Αλλά αυτό σε εθνική οδό, όχι σε δρόμο που περνάει ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι την ώρα...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
vasoula84 και despina λυπάμαι πάραπολύ για τα σκυλάκια σας,έχω σοκαριστεί :(:(:(:(
Είναι απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ότι και να πω θα είναι λίγο…
Λυπάμαι αφάνταστα Δέσποινα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη απο την φίλη μας την vassoula84 γιατί φαινεται σαν να μην συμμεριζόμαστε τον πόνο της και να ασχολούμαστε με τον χαμό της Salsa της despina...

Άπλά όπως είπε και η galazio ήταν ένα σκυλάκι που το είχαμε ζήσει μέσα απο τις σελίδες αυτού του forum και μας ξάφνιασε ο χαμός του...:(

Αλλα να ξέρεις vassoula84 ότι σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και περιμένουμε τις εξελήξεις με τον αναίσθητο "δάσκαλο", ο θεός να τον κάνει, οδήγησης...:(:mad: