SOS...κουταβι .. φιλοξενεια ή υιοθεσια

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλησπερα οοολοι!
μπλεξαμε παλι!!

Μαζεψα ενα κουταβο.. αναθεμα!
καλα ειναι κουκλος δεν το συζητω!
Φρεσκοπαρατημενος , σε γενικα καλη κατασταση.. μικρος.. 4-5 μηνων αν κρινω απο τα δοντακια του και τα "μπαλακια" του που ειναι αφαντα..

Τον μαζεψε ο αντρας μου εξω απο το μαγαζι του εδω και 2 μερες... αλλα δεν μου λεγε τιποτα.. (γιατι αραγε..?)
Σημερα μου ζητησε να του παω puppy τροφη.. και εμαθα και ειδα τον κουταβο...

εννοειται για οποιον με ξερει.. τον μαζεψα στο μαγαζι..
τον εβαλα στην κλουβα.. ΑΛΛΑ δεν ξερει απο κλουβα.. που να ξερε ο κακομοιρης.. και εχει βαλαντωσει στο κλαμα!!
το προβλημα ειναι οτι θα μεινει μονος το βραδυ.. και εχει ενα κλαμα ακουγεται 3 τετραγωνα... φοβαμαι μηπως ερθω το πρωι και με περιμενει η αστυνομια απ'εξω...

Το δευετρο πιο σημαντικο προβλημα ειναι οτι .. δαγκωνει τα καγκελα απο την κλουβα και πριν σφηνωσαν τα δοντια του και εκανα αμαν και πως να του τα βγαλω... μετα απο 5 λεπτα παλι τα ιδια...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????

Ειπα στον αξιοτιμο συζυγο να τον παρω σπιτι.. αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ!!

μπορει καποιος να τον φιλοξενησει.. μεχρι να βρω μια ακρη? να τακτοποιησω τα πραγματα... γιατι επισης για να αδειασει η κλουβα.. επρεπε να βολεψω μια γατα που φιλοξενω αλλου κακην κακως!!
σκατα...:mad:

Απο την αλλη μου ειπε ο αντρας μου να τον ξαναπαω στην πλατεια, οπου και τον εχουν μαζεψει τα διαφορα μαγαζι και τον ταιζουν ..και οτι δεν θα φυγει απο κει..
αλαλ ειναι μια λυση που απευχομαι να γινει.. για το αυτονοητο...

Καμια σκεψη?? κανεις?

DSC00279..jpg DSC00275..jpg

DSC00281..jpg DSC00284..jpg

συγνωμη για την κακη ποιοτητα φωτο... αλλα ειναι απο κινητο..

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τον έβαλες κατευθείαν σε κλούβα και γκρινιάζει ή δοκίμασες να του τη μάθεις και τελικά δεν απέδωσε?
Επειδή είναι δύσκολη περίοδος για φιλοξενίες, αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει στη θέση σου θα ξεκινούσα καλού κακού άμεσα εντατικά μαθήματα crate.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Δυστυχώς δεν μπορώ να φιλοξενήσω σκύλο δεν έχω χώρο για τρίτο στο σπίτι, θα ρωτήσω φίλους αλλά για να μην σου λέω και ψέμματα, δύσκολο το βρίσκω τέτοια εποχή.. Βλέπεις my name is Earl; Αν υπάρχει karma ελπίζω συντομα να σου γυρίσει πίσω το καλό που κάνεις και δυσκολεύεις την δική σου ζωή! :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αφηστε ειναι η χειροτεροτερη περιοδος το ξερω!! :(

τα καλα νεα ειναι οτι βρεθηκε φιλοξενεια μεχρι τις 25 αυγουστου απο μια παρα πολυ καλη φιλη.. η καυμενη εχει αλλα 3, 2 δικα της και ενα πολυ φιλοξενει .. αλλα μεγαλη καρδια, και λιγο παραπανω χωρο! να ναι καλα!!

παιδια ναι, και εμενα για κατι τετοιο μου μοιαζει!.. Τωρα για το gordon setter δεν ειμαι και πολυ σιγουρη , καθαρα απο αποψη πιθανοτητων.. ευτυχως δεν ειναι και πολυ διαδεδομενα στην Αθηνα.. ομως τα ντομπερμανακια δινουν και παιρνουν.. και μου μοιαζει.. Ο θεος και η ψυχη του βεβαια... ελεγα μηπως τον βαλω .. σαν ντομπερμαν με λαμπραντορ.. (ααααχαχαχαχα!! :p )
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σαν τι να το βαλω.. κατι να ειναι πιασαρικο... ξερετε.. ;) και πρεπει να γινει και καλη φωτογραφιση γιατι αυτη ειναι κουνημενη
μακαρι να εχει αστρο και ο μικρος και εγω μαζι του..
αν και πιστευω αν τελικα ξεμεινει μαζι μας ο Σαγκα θα ειναι κουλ γιατι ο μικρος ειναι μεγαλος μπουνταλας και χαζοκουταβος.
ΞΕμεινει.. δεν εννοω 4ever.. αλλα τον αυγουστο..

Σχετικα με την κλουβα... τι φαταιει το καυμενο.. ξαφνικα βρισκεται μονο του στο δρομο.. μια τρελη τον βαζει στο αμαξι.. και μετα τον βαζει σε μια κλουβα... μωρο ειναι.. τι να κανει?
χμμμ... και πως του μαθαινουμε το crate παρακαλω?...αααχ!!!!! (καλα να παθω!!)

Παντως ειναι κουκλος ρε γμτ! και πολυ καλο παιδι!!

DSC00280..jpg

Attachments

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Α
χμμμ... και πως του μαθαινουμε το crate παρακαλω?...αααχ!!!!! (καλα να παθω!!)
Η λογική είναι να καταλάβει ο μικρός ότι τον συμφέρει να μπει εκεί μέσα, γιατί εκεί μέσα έχει μεζέδες (ωωωω!!!), παιχνίδια (ωωωω!!!), εκπλήξεις (ωωωω!!!), πράγματα που ΔΕΝ έχει απ' έξω. Οταν μπαίνει μόνος του μην κλείνεις κατευθείαν την πόρτα, άστον λίγο κι εκεί που είναι απασχολημένος κλείστη σαν να μην τρέχει τίποτα. Φαντάζομαι έχεις διαβάσει τα σχετικά τόπικ... αλλά θέλει πονηριά :) Δοκίμασε να του αφήνεις και λίγη απαλή μουσική...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Όντως, η περίληψη είναι αυτά που λέει η Chloe. Και το σχετικό topic: Crate-Κλουβί

Στην πράξη, όταν πιέζει ο χρόνος κάνω συνήθως το εξής.
Με το που έρχεται το σκυλί στο σπίτι, μπαίνει απευθείας στο crate χωρίς να του δώσω σχεδόν καμία σημασία πριν (όχι πολλά χάδια, αγκαλιές, γλυκόλογα κλπ). Αν γκρινιάξει έστω και λίγο, ψεκάζω από μακριά με ψεκαστήρι νερού, κατά προτίμηση χωρίς να με βλέπει. Μόλις μείνει ήσυχο ταϊζω μέσα στο crate και ξανακλείνω. Ανοίγω μόλις έχει περάσει τουλάχιστον μια ώρα ηρεμίας. Από εκεί και μετά ταϊζω πάντα μόνο μέσα στο crate και φροντίζω να το βάζω κατά διαστήματα για λίγο μέσα ακόμα και όταν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Αν είναι κουτάβι ή απλά ανυπόμονο και δυσκολεύεται, στην πορεία βελτιώνω με τακτικές της "κανονικής" εκμάθησης, όπως ασκήσεις μπες-βγες, εκπλήξεις μέσα στο crate κλπ.

Μπορεί να μην είναι ο απόλυτα ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά για "ταχύρυθμα" έχει λειτουργήσει ως τώρα περισσσότερο από ικονοποιητικά σε κουτάβια αλλά και ενήλικα από τα οποία τα περισσότερα δεν είχαν ξαναδει στη ζωή τους όχι crate, αλλά ούτε καν πάτωμα σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο κοιμάμαι με ησυχία από το πρώτο βράδυ και τα αφήνω μόνα τους μέχρι τουλάχιστον 3-4 ώρες (ανάλογα το σκυλί και την ηλικία πολλές φορές και περισσότερο) γνωρίζοντας ότι δεν θα βρω όλη τη γειτονιά έξω από την πόρτα μου να κάνει πορεία διαμαρτυρίας όταν επιστρέψω. :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Gordon Setter... (ημίαιμο ή καθαρόαιμο κακής εκτροφής)

Moιάζει πάρα πολύ, μέχρι και τα αφτάκια του που είναι κατσαρά είναι ίδια..Yπάρχουν και σοκολατί gordon setter όπως αυτό που βρήκε η kasi;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Moιάζει πάρα πολύ, μέχρι και τα αφτάκια του που είναι κατσαρά είναι ίδια..Yπάρχουν και σοκολατί gordon setter όπως αυτό που βρήκε η kasi;
Δε νομιζω πως ειναι σοκολατι. Ετσι πρεπει να φαινεται λογω του λιγοστου φωτος στη φωτογραφια ή λογω της καμερας. Αλλα ας πει και η ιδια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι μαυρο ειναι σαν αυτο της φωτο.. μοιαζει παρα μα παρα πολυ το ξερω!
αλλα οπως σας ειπα ο μονος λογος ειναι οτι σπανιζει στα κατω, εδω μερη μας..
και αλλος ενας λογος.. οτι εγω υιοθετουσα ανετα ενα κυνηγοσκυλακι.. ειναι ερωτες! και πραγματικα πολυ καλα σκυλια.. οι λοιποι.. σκεφτονται.. "τι να το κανω το κυνηγοσκυλο??" τα λεω επειδη τα εχω συναντησει πολλακις..
τον ανεβασα fb χωρις να πω τι ειναι παντως.. μονο οτι ειναι κουκλος..
παραλογη - λογικη τι να σας πω..οσα κυνηγοσκυλα ειχα παιδευτικα παρα πολυ.. για αυτο τον λογο.
αν κοψω τον αλλο οτι ειναι οκ.. θα το αναφερω.. στο μεταξυ .. παραμενει αγνωστων στοιχειων το μικρο.
Σχετικα με το crate..αχ ναι εχετε δικιο.. ετσι πρεπει να γινει.. αργοτερα ομως.. τωρα κοινωνικοποιειται με αλλα 3.. οταν ξαναρεθει στα χερια μου.. στο νεο σπιτι που υπαρχει απλετος χωρος!

ουφ! μπλεξαμε παλι...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν