είμαι λοιπόν 2-3 μέρες στο πατρικό μου, πέφτω για ύπνο το απόγευμα ξυπνάω τώρα και μου λέει η μάνα μου που ξέρει την αδυναμία μου στα σκυλιά: "έλα να δείς". βγαίνω έξω λοιπόν και εγώ και τι να δώ: ενα κουτάβι rottweiler ή μπασταρδοweiler εν πάσει περιπτώση. πέραν του οτι είναι ΦΟΒΕΡΟ κουτάβι άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω. αύριο πρώι λοιπόν θα πάει κτηνίατρο για να δεί αν είναι υγιείς και αν έχει τσίπ. μετά θα δούμε αν θα βρούμε τον ιδιοκτήτη και αν δεν βρεθεί βλέπουμε... πάντως στο δρόμο δεν τον αφήνω αφού μπήκε σπίτι μου. ο κούταβος φαίνεται πανέξυπνος και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση πως παρόλη την ενεργειά του δεν έχει γαβγήσει ούτε μια φορά. στο θέμα της φυλής τώρα απο τα πολύ λίγα που ξέρω είμαστε μέσα αν και μου κάνει εντύπωση rott παρατημένο. φαίνεται πως θα γίνει μεγαλόσωμος απο τα άκρα και επειδή έχει ήδη ένα μέγεθος παρόλο που είναι κουτάβι. έχει την κλασσική μουσούδα των rott και είναι μάυρος με καφέ στα εξής σημεία: πάνω απο τα μάτια, κάτω στο λαιμό και σε ποδαράκια του απο μέσα. απότι είδα πρέπει να είναι και η μουσούδα καφέ όμως η οποία στον "δικό μου" είναι μαύρη με μία πολύ μικρή καφέ βουλίτσα για αυτό και ίσως τινω λίγο προς το μπαστορδοweiler που λέγαμε χεχε. περιμένω συμβουλές-απόψεις...