ναι βγηκαμε λιγο offΑπό όσο ξερω ναι!!! Και μάλιστα το ειχα πετύχει σε βερσιον να κυκλοφορησει από το αυτί ο υδράργυρος και να πάει στον εγκέφαλο ή σε ουισκι μέσα (εντελώς off topic)
ναι βγηκαμε λιγο offΑπό όσο ξερω ναι!!! Και μάλιστα το ειχα πετύχει σε βερσιον να κυκλοφορησει από το αυτί ο υδράργυρος και να πάει στον εγκέφαλο ή σε ουισκι μέσα (εντελώς off topic)
ροχαμη...Εμενα ειχε πανικοβληθει γιατι μαζευα τα θερμόμετρα επειδη ειχα δει ότι δεν ανιχνεύεται στο αίμα σε νεκροψία, μετα από ενα διαστημα. Βαρύ δηλητήριο!
ο πατερας μου ελεγε τον αδερφο μου ετσι... αλλά τι σου ειναι τα γονίδια ε??? χαχαχαχροχαμη...
χα0ο0αοχ0οαχ0οαχ
Ανάλογα την ποσότητα και τη συγκεντρωση στο αίμα! Ενα θερμόμετρο δεν σκοτώνει, αλλά και δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό ο υδράργυρος.Εγω ξερω οτι ο υδραργυρος αν τον καταπιεισ δεν πεθαινεισ.θα ειχαν πεθανει πολλοι παππουδες και γιαγιαδεσ στα νοσοκομειο που τους μπουκωνουν με τα θερμομετρα.
Πολυ ασχημο ειναι και θανατηφορο αν μπει στο αυτι αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μπει στο αυτι εκτοσ και αν τριφτηκε πανω του.
|
Θα τα είχε βγάλει με τον εμετό όλαΕχε φιλε τον νου σου μηπως καταπιε και κανενα κομματι γυαλι .
Aνάλογα πόσο εχει προχωρήσει στον οργανισμό!Θα τα είχε βγάλει με τον εμετό όλα
Δεν εισαι η μόνη....απο το κεντρο δηλητηριασεων σου ειπαν να πεταξεις τον υδραργυρο στα σκουπιδια?
καλοι μαλακες ειναι κι αυτοι!
(βεβαια εγω μικρη,επαιζα καθημερινα με υδραργυρο απο σπασμενα θερμομετρα..ναι,ξερω,απο κει το παθα..)
Αν πάρεις τηλέφωνο έχει οδηγίες.απο το κεντρο δηλητηριασεων σου ειπαν να πεταξεις τον υδραργυρο στα σκουπιδια?
καλοι μαλακες ειναι κι αυτοι!
(βεβαια εγω μικρη,επαιζα καθημερινα με υδραργυρο απο σπασμενα θερμομετρα..ναι,ξερω,απο κει το παθα..)