SOS!Τι ρατσα να διαλεξω????

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το ευχαριστο νεο....δλδ αν επαιρνε το ενα απο τον φιλο του θα ηταν δυσαρεστο?μηπως τα παραλεμε?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σαφώς και θα ήταν δυσάρεστο....

Τα σκυλιά δεν είναι είδος προς εξαφάνιση για να λέμε ότι γεννιέται καλό είναι....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μα δεν ειπα εγω κατι τετοιο.αλλα νομιζω γινεται πολυ παιχνιδι προς ωφελος των εκτροφεων.για καποιους καλως γινεται,το αξιζουν.μην απαταστε ομως...καποιοι ιδιοτες ειναι 70 κλασεις πιο πανω απο καποιους εκτροφεις που ουτε θα καταλαβουμε ποιοι ειναι απο τον προλογο κ την βιτρινα κ μετα θα την πατησουμε.το μονο που λεω ειναι ,οτι απο την στιγμη που υπαρχει μια γεννα,γιατι να ηταν δυσαρεστο το να παρει το παλικαρι απο αυτην?εφωσον κ τα σκυλια οπως λεει ειναι υγιεστατα!

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
τα σκυλακια θα τα παει ο φιλος μου σε κτηνιατρο σε λιγο καιρο,αλλα οπως κ να'χει εκλεισε το θεμα...θα τα κρατησει ο ιδιος,εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ σπιτι με επισης ΤΕΡΑΣΤΙΟ εξωτερικο,οποτε δεν παιζει προβλημα...εγω απο την αλλη πλεον ειμαι πεπεισμενος απο που θα το παρω...κ κατα 90% θα το εχω αρχες με μεσα αυγουστου(οταν τα κουταβια θα ειναι 2-2.5 μηνων!!)..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κοίτα πως το σκέφτομαι.....
Από τις συζητήσεις κι εδώ και στην καθημερινότητά μου με το ζόρι το 1% των ζευγαρωμάτων από "ιδιώτες" είναι μελετημένο σωστά κι όχι για όλους τους υπόλοιπους λόγους.

ΕΠίσης, αυτό το 1% συνήθως το μαθαίνουμε άμεσα ότι είναι σωστή γέννα, δεν μιλάω αν βγουν υγιή τα κουτάβια, δεν είναι ούτε σπάνιο, ούτε απίθανο, αλλά να έχουν προσπαθήσει οι εκτροφείς τους να μειώσουν τις πιθανότητες να έχουν προβλήματα!

Τέλος, αν ο φίλος μας, αφού διάβασε όσα διάβασε εδώ μέσα και τελικά άλλαξε γνώμη, αν στο ζευγάρωμα είχαν γίνει τα προβλεπόμενα δεν βλέπω τον λόγο να το απέρριπτε τελικά.....

Σε καμία περιπτωση, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω υποστηρίξει άκριτα τους "επίσημους" εκτροφείς, αλλά μόνο τους σωστούς εκτροφείς!

Dennis μην αγχώνεσαι....η συζήτησή μας πλέον είναι περισσότερο φιλοσοφική!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βy the way, το να κρατήσει τα κουτάβια ο φίλος σου το θεωρώ από τις καλύτερες κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες!

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
αν και ψιλοαγχωνομαι τωρα ειναι η αληθεια,εχει τελειωσει το θεμα...απο εκτροφειο θα το παρω..κ μαλιστα(δεν θελω να κανω διαφημιση)απο ενα απο τα 2 που εχουν προταθει στην εννοτητα με τα bull terrier!!!οι ανθρωποι ειναι ευγενεστατοι κ θα παω να δω τα σκυλια-γονεις(τα οποια εχουν κερδισει κ βραβεια)κ τα κουταβια απο κοντα μολις τελειωσω απο την εξεταστικη!!!τα κουταβια θα μου τα στειλουν κ με φωτο μεσω e-mail!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ντενισ ειδικα με τον φοιβο μην αγχωνεσαι καθολου!πραγματικα απο τους πιο καλοπροεραιτους ανθρωπους που ξερω!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!:oops::oops:

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
παιδες τι γινεται?εγραψα σημερα σε αυτο το τοπικ κ μαλιστα ελαβα κ mail που ελεγε οτι εγραψε κ καποιος αλλος,αλλα δε μου βγαζει τπτ...