Καλησπέρα!!! Mόλις είδα κάτι φρικτό στην αυλή από καμώματα του δικού μου σκύλου και δεν ξέρω τι να κάνω. Λοιπόν, βρέθηκε στην αυλή ένα κεφάλι από κατσίκι ( νομίζω) με τη ράχη του και άλλα κόκκαλα, με τα οποία είδα τη σκύλα μου να παίζει με χαρά!!! Αφού με δική μου εντολή τα άφησε ευτυχώς, μαζεύοντας το φρικτό θέαμα, βρήκα και μαλλι....... Είναι δυνατόν όσο έλειπα να βρήκε τρόπο να βγει και να επιτεθεί σε κάποιο ζώο??? Μου φαίνεται απίθανο σα σενάριο γτ είναι υπέροχο σκυλί εκτός από κάποιες μικρές ατασθαλίες και δεν είναι μαθημένο να τρώει ωμό κρέας ή κάτι παρόμοιο γτ του μαγειρεύω ή του δίνω κροκέτες. Δεν ξερω πως βρέθηκε αυτό το πράγμα στην αυλή και έχω φρικάρει. Στο μεταξύ η ίδια έχει κάνει το ετήσιο εμβόλιο της και 9 Γενάρη πήρε χάπια για εσωπαράσιτα. Κάθε τρίμηνο μου πρότεινε η κτηνίατρος να παίρνει. Υπάρχει περίπτωση να πάθει οτιδήποτε γτ δεν ξέρω πως και τι έγινε? Για το άλλο έρμο ζωντανό δεν ξέρω τι να πω. Εμένα μου φάνηκε οτι τα κόκκαλα ήταν από κάποιον που το έψησε και για κάποιο λόγο τα πέταξε με ασυνείδητο τρόπο. Αλλά το μαλλί?????? Κοντεύομαι τους δυό μήνες κοινής συμβίωσης και μέσα στα υπέροχα, τα έχω βρει σκούρα με διάφορα!!