Sos Διαχειριση λαθους συμπεριφορας κουταβιου

Catherine87

Active Member
3 Μαρτίου 2013
26
1
Καλημερα σε ολους.. Εχω ενα κουταβινι 5.5 μηνων τον Σερλοκ .Ενω γενικα ειναι εξαιρετικα υπακουος τον εχω εκπαιδευσει στις βασικες εντολες (μονη μου ουσιαστικά) στην βολτα εχουμε προβλημα.. Ξεκινησε με μερικα γαυγισματα σε περαστικους κυριως απο φοβο και το συμπερανα απο την σταση του σωματος του αυτο και τελευταιως γαυγιζουμε ανελεητα σε ανθρωπους που πλησιαζουν αλλα σκυλια και ενω θελει να τα προσεγγισει καποιες φορες ουρλιαζει λες και τον σκοτωνουν και δυο τρεις φορες απεναντι σε αρσενικα σκυλια εκδηλωσε επιθετικοτητα.. Να σημειωθει οτι δεν τον πιεσα ποτε να προσεγγισει εγω,παροτι κανω προσπαθειες κοινωνικοποιησης και εξεικοιωσης με τον εξω κοσμο ..Επισης να προσθεσω οτι εχω αλλα 2 σκυλια ζουν μαζι ως "αγελη" ας το πουμε ετσι και ειναι υποδειγματικα εξω οποτε δεν αντιγραφει συμπεριφορες απο εκεινα..
Τι προτεινετε να κανω??? Καθως πραγματικα δεν γνωριζω πως να το διαχειριστω..

Catherine87

Active Member
3 Μαρτίου 2013
26
1
Μόνο εσύ τον χειρίζεσαι-κυκλοφορείς?
οχι και ο συντροφος μου οταν εγω εργαζομαι πολυ πρωινες ωρες.ακολουθουμε ωστοσο την ιδια αντιμετωπιση κ εντολες ωστε το παιδι να μην μπερδευεται ..

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Καλώς ήρθες!

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι εφικτό κάποιος σε ένα φόρουμ, χωρίς να δει και να αξιολογήσει τον μικρούλη, να βοηθήσει έμπρακτα και χωρίς να γίνει χειρότερη η συμπεριφορά του.

Θα πρότεινα να τον δει κάποιος καλός και έμπειρος εκπαιδευτής, όσο το δυνατό γρηγορότερα πριν παγιωθεί αυτή η συμπεριφορά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν