SoS!!!!!!Δεν ξέρω τι να κανω.... (νεογέννητο πουλάκι)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Λες να μου βγει θηρίο???μακάρι να ζήσει και ας ειναι και ....γεράκι!!!(που λέει ο λογος!) ετσι κ αλλιώς θα το αφήσω μετα στη φύση του...!
άμα ήταν γεράκι,ακόμα και πριν 3 ώρες να γεννήθηκε,πίστεψέ με,δε θα σου άφηνε τα περιθόρια να πιστέψεις πως είναι σπουργήτι χαχαχ

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
άμα ήταν γεράκι,ακόμα και πριν 3 ώρες να γεννήθηκε,πίστεψέ με,δε θα σου άφηνε τα περιθόρια να πιστέψεις πως είναι σπουργήτι χαχαχ

Ναι πλακα κανω!!!Αντε να δούμε τι θα γίνει...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παρε τηλ το ΕΚΠΑΖ ή την ΑΝΙΜΑ να σε καθοδηγησουν.. Πιθανοτατα να υπαρχουν εθελοντες και στη Λαρισα. Αλλιως δυσκολα θα ζησει...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Επικοινώνησα και μου ειπαν καποια πραγματα...θα κανω οτι μπορω....στην λάρισα δεν υπαρχει καποιο κεντρο απο οτι μου ειπαν...οποτε το κραταω...πορευομαι με τις οδηγιες τους και η μητερα φύση ας με βοηθησει!!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Απο χτες που εχω σπίτι μου αυτή τη ψυχούλα εχω κατσει και εχω σκεφτει ενα σωρο σεναρια...απο το τι πουλακι μπορει να ειναι,πως εφτασε στα χερια μου,αν οντως αυτο που μου ειπαν οτι τα πιο αδυναμα τα διώχνουν απο τη φωλιά ισχυει....1002 πραγματα....Σήμερα το πρωινό μου ξεκίνησε πολύ ωραια....ο νεος μου συγκάτοικος κελαηδουσε μεσα στο μπανιο....και ετσι με ξύπνησε!!!Ειναι πολύ καλύτερα σηκώθηκε στα ποδαρακια του,και οταν δεν θελει αλλο φαγητο μου κλεινει το ραμφος του με δυναμη....!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι....Σας παραθέτω ενα λαικο παραμύθι που μου εστειλαν για να μου δωσουν κουράγιο,επειδή η αλήθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα...ποτέ μου δεν περιέθαλψα νεοσσο...

Υπήρχε ένα σπουργιτάκι που, όταν άκουγε τη βροντή της θύελλας, ξάπλωνε στη γη και σήκωνε τα μικροσκοπικά πόδια του προς τον ουρανό.
- Γιατί το κάνεις αυτό; το ρώτησε μια αλεπού.
- Για να προστατέψω τη γη, που έχει τόσα ζωντανά πλάσματα! απάντησε το σπουργιτάκι. Σηκώνω τα πόδια μου για να συγκρατήσω τον ουρανό, σε περίπτωση που φανούμε άτυχοι και ο ουρανός πέσει πάνω μας.
- Τα καχεκτικά ποδαράκια σου να συγκρατήσουν τον απέραντο ουρανό; ρώτησε με απορία και ειρωνεία η αλεπού.
- Ο καθένας εδώ κάτω στη γη έχει το δικό του κομμάτι ουρανού να συγκρατήσει, απάντησε το σπουργίτι.

Λαϊκό παραμύθι

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Λοιπόν τα νέα ειναι ευχάριστα!Δυνάμωσε, μεγάλωσε, αρχισε τα πεταρίσματα, και κάθε πρωί τσιρ-τσιρ-τσιρ!Ετσι λοιπόν το πηγα εκεί που το βρήκα....κάθησα και περίμενα..και μετα απο λιγο τσουπ!να'τη η μαμα να το ταιζει στο στομα.....!Αρα...τελος καλο...ολα καλα....!