Solid black German Shepherd Dog

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
Δε μπορώ να δω καμία διαφορά!
Μόνο εγώ είμαι?
Είναι άλλη φυλή???????

Απλά δεν "κατηφορίζει" τόσο η πλάτη τους! και (με κάθε επιφύλαξη) μου φαίνονται λίγο πιο "μακρουλά" απ`ότι ένα γερμανικό ποιμενικό.
τσεκαρε το και εσυ...οτι γερμανικο εχει λεκανη και δεν εχει δυσπλασια ετσι ειναι....οσα δεν εχουν λεκανη εχουν ενα καλο ποσοστο δυσπλασιας...οι μεγαλες κλισεις εχουν να κανουν με πολυ μικρες λεκανες και αρκετα κοντα ποδια πισω.. η τουλαχιστον οσα εχω δει εγω αυτο ειναι απο τα μεγαλα χαρακτηριστικα που μου εχουν κανει εντυπωση.
επισης οσα εργασιακα εχω δει εχουν γερη λεκανη οχι μεγαλες κλισεις μιας και οι κλισεις ειναι χαρισμα και οχι εκτροφικο δημιουργημα...αποψη μου τουλαχιστον...

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΟΥ ΣΟΥΚΙ ΨΑΡΩΣΑ. πολυ prey πρεπει να εβγαζε....!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Με τους ανθρώπους, εκείνη την εποχή, είχαμε πρόβλημα...Κυκλοφορούσαν άγριοι και ανεξέλεγκτοι παντού ενοχλώντας τα σκυλιά.

:D
Για άλλη μια φορά τα είπες όλα..και σήμερα σε πολλά μέρη έτσι κυκλοφορούν οι άνθρωποι μη νομίζεις.. :)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Μοιάζουν και με σιγουριά μπορώ να σου πω πως "υπάρχει" Γερμανικός Ποιμενικός στον σκύλο της φωτογραφίας. Το "ποσοστό" δεν είναι εύκολο να το δώσουμε από μια (τέτοια) φωτογραφία.

Θα βοηθούσε αν ξέραμε τους γονείς (μπορώ να καταλάβω ότι δεν υπάρχει pedigree).

Σίγουρα είναι πιο μακρύτριχο από την Emma.

Αν είναι δικό σου (ή πρόκειται να γίνει)...Να σου ζήσει και ενημερώσου, όσο μπορείς και επιθυμείς και για τα υπόλοιπα θέματα της συμβίωσης με ένα σκύλο.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αδεσποτη τη βρηκα σε οικτρη κατασταση 2 μηνων,,,, μικρουλα ειναι,,, τωρα ειναι 4.5 μηνων και 20 κιλα σχεδον και εχει παρει 10 κιλα απο τοτε που τη βρηκα,,, ο κτηνιατρος λεει ειναι βελγικο ποιμενικο γκρενενταλ,,, αλλα καποια που ειδα δεν μοιαζουν καθολου,,,