sly

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Το ξέρω οτι εδω δεν είναι γατο φορουμ :p αλλά και αυτοι που εχουν σκυλο εχουν ψυχή και μπορεί αν θελουν να ολοκληρωσουν την ευτυχια τους με αυτο το πλασμα
Την sly την βρηκε η κορη μου ή μαλλον η sly βρήκε την κόρη μου στον δρόμο και σωστά αποφάσισε οτι εκανε την τυχη της , αρχισε να την ακολουθει και να σκουζει να την παρει αγκαλια και με την πρωτη ευκαιρία βολευτηκε στον ωμο της.
Τωρα ζει κλεισμενη στο δωμάτιο της μικρης , με φτιαγμενο οχυρό απο εξω και πισω απο το οχυρο την Λόλα την μπου και την Τσικα να παραμονευουν ποτε θα καταφερουν να πιασουν αυτο το μικρο θηραμα.
Ψαχνει επειγόντος οικογένεια έχοντας για προικα την ομορφια της και τον χαδιαρικο κοινωνικο παιχνιδιαρικο χαρακτηρα της.
Όσοι έχετε fb αυτο ειναι το αλμπουμ της
https://www.facebook.com/ventourikat/media_set?set=a.2041487296063887&type=3

DSC_0196.gata.jpg DSC_0204.gata.jpg

DSC_0194.gata.jpg

Last edited:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
αχααχ μπήκα να γράψω ότι υιοθετήθηκε , αλλά με είχες προλάβει :p

ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία , που φιλοξένησε και αγάπησε το γατόσκυλο μου και της εύχομαι καλή συμβίωση και καλό κουράγιο :D

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Του αγοριού μου πιο σωστά να ζήσει, μιας και εγώ κατάφερα να τη "φιλοξενήσω" σπίτι μου γύρω στις 3 μέρες πριν μου την αρπάξει!

Είναι ένα ατρόμητο μικρό γατόπραμα και την αγαπάμε, κι αυτή μάλλον, κοιμάται πάνω στις κοιλιές μας, γουργουράει, επιτίθεται στα δάχτυλα των ποδιών μας στον ύπνο (χειρότερη από κουνούπι) και κρύβει τους αναπτήρες για να μη καπνίζουμε πολύ - η καλή μου.:D

Το όνομα το κρατήσαμε διότι είναι sly as a fox, και διπλά πιο γλυκιά! :love: