Shetland sheepdog και τα golden retriever.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
όχι να μην μαδάει
αλλά όπως είπα τα δικά μου ρούχα απο μια συγκεκριμένη γάτα που φιλοξενούσα έχουν καταστραφεί
δεν μιλάμε να υπάρχει τρίχα σε λογικά πλαίσια !
αυτο είναι φυσιολογικό
αν δεν θες καθόλου τρίχα παίρνεις λούτρινο
ναι και η ενεργητικότητα για αυτο μάλλον θα πάρει ενήλικο για να ξέρει
και ράτσα αν πάρει πάλι ενήλικο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως ένα κοκονάκι που έχω υπ'όψιν μου, δεν απαιτεί τρελή εκτόνωση, αλλά μπορεί και να σε ακολουθήσει σε ολοήμερη πεζοπορία ακούραστα (σε ανοιξιάτικο καιρό το είδα)..

kokoni τα ποσοστά μου μετά,ε?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αυτό με την τρίχα είναι λίγο θέμα
συνήθως αυτοί που εστιάζουν στην τρίχα.......δεν κάνουν για σκύλο....δεν ξέρω-μπορεί να είμαι και άδικος
αλλά απο όλο το σύνολο της οντότητας ενός σκύλου
αυτή η εμμονή με την τρίχα με απωθεί
συμφωνω απολυτα!!!!
πιστευω οτι οι "clean maniac" ανθρωποι δεν πρεπει να εχουν σκυλο....θελω να πω αυτοι που θελουν το σπιτι στη....
"τριχα" :p διοτι ο σκυλος θα φερει και χωματα μεσα καποια στιγμη και θα μυρισει, το κουταβι θα λερωσει κλπ.
οφειλουμε να ζουμε αξιοπρεπως μεν, αλλα να παραβλεπουμε κιολας δε....
ας δουμε τη ζωη χαλαρα...δεν μπορει η σκονη κι οι τριχες να δυναστευουν τη ζωη μας...

τα λεω αυτα με καημο, γιατι ζω με εναν τετοιο ανθρωπο οπου με καμαρι λεω οτι τον εκπαιδευσα, (οχι απολυτα ακομα) να βλεπει ετσι τη καθημερινοτητα του....:)

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
ενα μικρο πιντσερακι η ενα τσιουαουα δεν θα της αρεσαν λες? Δεν θελουν και την μεγαλη βολτα και απο τριχα ειναι κοντη και μικρη

που σχεδον χανεται τι λες Louna mou?:confused::confused::confused:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Επισης και ενα τεκελ κοντοτριχο οπως συμφωνο με τους προλαλαησαντες αγλλικο η παγκ

επισης και τα γκριφον Βρυξελλων δεν εχουν καθολου απωλεια τριχωματος αλλα δεν ξερω απο ενεργεια
και αν υπαρχουν στην Ελλαδα τα τελευταια δε ειναι πανεμορφα σκυλακια

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
συμφωνω απολυτα!!!!
πιστευω οτι οι "clean maniac" ανθρωποι δεν πρεπει να εχουν σκυλο....θελω να πω αυτοι που θελουν το σπιτι στη....
"τριχα" :p διοτι ο σκυλος θα φερει και χωματα μεσα καποια στιγμη και θα μυρισει, το κουταβι θα λερωσει κλπ.
οφειλουμε να ζουμε αξιοπρεπως μεν, αλλα να παραβλεπουμε κιολας δε....
ας δουμε τη ζωη χαλαρα...δεν μπορει η σκονη κι οι τριχες να δυναστευουν τη ζωη μας...

τα λεω αυτα με καημο, γιατι ζω με εναν τετοιο ανθρωπο οπου με καμαρι λεω οτι τον εκπαιδευσα, (οχι απολυτα ακομα) να βλεπει ετσι τη καθημερινοτητα του....:)
Και εγω ειμαι clear maniac και μη με ρωτησης γιατι δεν ξερω το επαθα οταν παντρευτηκα παρολα αυτα εχω δυο
σκυλια στο διαμερισμα και τα δυο χανουν αρκετο τριχωμα ειδικα της goras οι τριχες εχουν κανει
επιδρομη στο σπιτι αρα νομιζω τιποτα δεν ειναι απολυτο ειναι θεμα συνηθειας .Αν ομως συχαινεται κανεις τοτε ειναι θεμα
Αλλα νομιζω αυτος που συχαινεται δεν παιρναι ποτε του σκυλο καλη ωρα ο πρωην αντρας μου

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μια παρατηρηση ...

Tα sheltie δεν μαδανε πολυ ... μαδανε φυσιολογικα !

Σε ενα σκυλο που πανω απο το 60% του ογκου του ειναι τριχωμα , ειναι φυσιολογικο να εχεις τριχες την εποχη που μαδαει.

Δεν ειναι δυσκολο να τις καθαριζεις γιατι ειναι μακριες και μαλακες ... δεν καρφωνωνται στα ρουχα ...
Ευκολα στην βολτα με λουρι και με την ταση να μην απομακρυνονται απο το ανθρωπο τους , ειναι ιδανικα για ξεκουραστες βολτες απο μικρους και μεγαλους.
Δεν ειναι λουτρινα χαριτωμενα σκυλακια και θελουν την περιποιηση τους για να εχουν υγειες τριχωμα και για να "δειξουν".

Δεν ειναι σκυλια αγκαλιας , παροτι σχετικα μικροσωμα ....
Οποιος εχει τον παραμικρο ενδοιασμο ,για το αν ειναι σε θεση να του προσφερει οσα χρειαζεται , καλο θα ηταν να το ξανασκεφτει .
Γενικως , αν η οψη του (τριχωμα , εκφραση,μεγεθος,,....) ειναι αυτα που εχει δει καποιος και του αρεσε αυτην την φυλη ,θα πρεπει να ειναι διατεθιμενος να τα φροντιζει αναλογα

ΧΙΟΥΜΟΡ....."ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ..."

Last edited:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
ειναι τα τελεια πλασματα.Συμφωνο για την αγκαλια δεν ειναι σκυλια που θελουν αγκαλια βλεπω και την μικρη μου

ειναι ομως πεντακαθαρα και εχουν μια τρομερη φιλοσοφια και ενα μεγαλειο χαρακτηρα

Οταν εχεις ενα τετοιο ζωο ποιος νοιαζεται για τριχες δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα δικα μας

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Η φωτογραφία απλά υπέροχη !!! τελικά δεν χρειάζεται να ψάξει για σκυλάκι γιατι την βρήκε εκείνο!!!
σήμερα όπως γύριζε απο τη δουλειά της βρήκε ένα κουτάβι να κλαίει κάτω απο ένα αμάξι!! και φυσικά το πήρε !!!
ο γιατρός της είπε οτι είναι περίπου 30 ημερών αλλα δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας
το κουταβάκι είναι μαύρο και αρσενικό το ονόμασε dark :)