Ρε παιδιά, κάθεται και με κοιτάει σαν βλαμμένο, ξέρετε με αυτό το λιγωτικό ύφος, δεν της δίνω σημασία και ξαφνικά σαλτάρει στο μπράτσο μου και αερογ#@$!.
εδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοςςς...Μα η κίνηση είναι ίδια με του αρσενικού και την κάνει μόνο σε μένα που είμαι ο αρσενικός της οικογένειας, στις γυναίκες (σύζυγο και κόρη)δεν κάνει κάτι παρόμοιο
Tο καβάλημα σε εμάς, θεωρείτε δείγμα κυριαρχίας και μια μη επιθυμητή συμπεριφορά..δεν της δίνω σημασία και ξαφνικά σαλτάρει στο μπράτσο μου και αερογ#@$!.
Eίναι κοντά 8 μηνών, αν δεν είναι τώρα στην εφηβεία πότε θα είναι;![]()
Eίναι αλήθεια υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην πάρει κάποιος σκύλο..Τελικά παιδιά τα σκυλιά έχουν πολύ δουλειά, να τον ταίσω, να τον εκπαιδεύσω, να τον διορθώσω, να τον χτενίσω, να τον παίξω, να τον βγάλω βόλτα.
Mm, μου το ξαναέκανε σήμερα και μετά από περίπατο και παιχνίδι και κυνηγητό στον κήπο. Συγκεκριμένα παίζαμε tag n war και παρατάει το σκοινί και αρχίζει το καβάλημα, μία, Οχι, φεύγει, ξαναγυρίζει στο παιχνίδι, δύο ΟΧΙ, σταματάει το παιχνίδι, τρεις ΟΧΙ του παίρνω το παιχνίδι, τέσσερις ΟΧΙ και τον έβαλα στο μπάνιο περιορισμό (η συνήθης τιμωρία). Έπρεπε να κάνω κάτι παραπάνω; Δεν το έχω με το μάλωμα, τα κουκλάκια του τα πήρα.
Ερώτηση: εφόσν πρόκειται για προσπάθεια κυριαρχίας γιατί η στειρώση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του προβλήματος και αν απλά πρόκειται για πιθανότητα γιατί το σκεφτόμαστε; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.