sex επι μονίμου βάσεως?

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Δεν είχα ποτέ αρσενικό σκύλο. Ξεκινάω από εδώ για να μην με πάρετε με τις ντομάτες. Τελευταία ο Ρούμπεν έχει φτάσει να είναι με μία λίμπιντο στα ύψη. Πέραν του οτι ταράζει τα κουκλάκια του, προσπαθεί να καβαλήσει και εμένα σε κάθε ευκαρία όμως. Ακόμα και το πόδι μου όταν κάθομαι σε καρέκλα και τα έχω απλωμένο. Και το κάνει ακούραστα. Κάθε φορά τρώει χυλόπιτα και ξεκαβαλικεύει (ακούει το όχι και μερικές φορές πριν ακόμα ακούσει το όχι μόνο που πάω να το πω κατεβαίνει), επανέρχεται όμως. Σήμερα το βράδυ μπορεί να το έκανε και 10 φορές στη σειρά μέσα σε 2 λεπτά (και πολύ λέω). Είναι καθιερωμένη αυτή η συμπεριφορά στα αρσενικά σκυλιά; Και στα κουκλάκια του το κάνει πολύ συχνά (από μικρός το έχει αυτό) αλλά τώρα είναι πολύ πιο έντονο. Έτσι θα κάνει μία ζωή;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι είναι φυσιολογικότατο..
και ναι το μαλτεζάκi μου το έκανε για μια ζωή..
Δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, πέρα από την συμπεριφορά του σε εσάς που ενδέχεται να την έχει δει ..."άντρας"..

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Λες να την έχει δει άντρας άσχετα με το αν με ακολουθεί παντού και αν με ακούει σε όλα (σχεδόν); Όταν λές άντρας εννοείς ορμονικά; έχει καταλάβει οτι είναι αρσενικός και εμείς το χαρέμι ένα πράγμα ή έχω ξεφύγει;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ήδη έχεις ξεκινήσει λάθος. Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αποδοκιμάζονται από την αρχή.

Φρόντισε να ασκείς περισσότερο το σώμα και το μυαλό του σκύλου σου, απομακρυνε άμεσα όλα τα κουκλάκια και διόρθωνε με μεγάλη αυστηρότητα αυτή τη συμπεριφορά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι ορμονικά, σε συμπεριφορά σε όλα..
Ξέχασα να πω αν και είναι ευνόητο, στα γεράματα θα ελαττωθεί και γενικά μεγαλώνοντας..

Αν υπάρχει βεβαια τέτοιο θέμα πρέπει να του κοπεί ο "βήχας" με έναν εκπαιδευτη ή με εσάς..;):)

edit: Επίσης άλλως ένας λόγος για να μαζεψεις τα κουκλάκια, είναι και για θέματα ουρολοίμωξης που υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί απο αυτα ..

Last edited:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Αγχώθηκα τώρα με τη σπιθαμή, φαντάσου να ήταν και rott (εδώ γελάμε :D). Ναι θα δοκιμάσω την αυστηρή επίπληξη και όχι απλώς το όχι. Αλλά τα κουκλάκια, με τι θα εκτονώνεται μετά; και του τα είχα από μικρός για να τα μασουλάει, άσχετως που ο Ρούμπεν ανακάλυψε κανούριες χρήσεις στην πορεία.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παρ’ του μασουλητηρια και kong που θα έχεις γεμίσει με λιχουδιές (πχ τυρί κρέμα με πολτοποιημένη ξηρά τροφή). ;)

Πως σκέφτεσαι να διορθώνεις το σκύλο?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πέρα από αυτό είναι επικίνδυνα και για να τα κόψει και να τα καταπιεί..

Πάρτου ένα κόκαλο από τον χασάπη που είναι και καλο για τα δόντια του..
εκεί να δεις πως θα απορροφηθεί..

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Δεν έχω ακόμα τέτοιο θέμα, αλλά το σκεπτόμουν συχνά και ντρεπόμουν να ρωτήσω (είμαι που είμαι άσχετη!). Υπολογίζω πως θα αρχίσουμε κι εμείς σε λίγο, είναι εννέα μηνών ο νεαρός μου.
Rottie ,ευχαριστώ για μια ακόμη φορά!:)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Α δεν ξερω....παντως πριν την χρηση του να κοβεται τα νυχια του σκυλου σας !
Και να του απαγορευσεται να δαγκωνει ...Γιατι το κουκλακι θα φυγει ! (απο το παραθυρο! )

lzk

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2009
39
0
Θεσσαλονίκη
Απο ποιά ηλικία τα σκυλάκια αρχίζουν να έχουν τέτοιες "ανησυχίες"? Εμένα ο δικός μου είναι 10 μηνων κ δεν συμπερηφέρεται έτσι. Μόνο μία φορά πριν κανα δίμηνο ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ κ είχα κρεμασμένο το χέρι μου για να χαιδεύω τον μικρό κ σηκώθηκε κ αγκάλιασε το χέρ μου κ έκανε μια ανεπαίσθητη κίνηση οπότε του είπα "ΟΧΙ" κ δεν το ξαναέκανε απο τότε. Υπάρχει περίπτωση να μην υιοθετήσει ποτέ αυτή τη συμπερηφορά? Επίσης σε μια συζήτηση που είχα με τον κτηνίατρο περι στείρωσης (γιατί δεν σκοπεύω να τον ζευγαρώσω) μου απάντησε οτι δεν είναι ανάγκη να τον στειρώσω κ απο την στιγμή που δεν θα τον ζευγαρλωσω δεν θα "ξέρει τι χάνει" κ δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι όντως ετσι?

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Μα η κίνηση είναι ίδια με του αρσενικού και την κάνει μόνο σε μένα που είμαι ο αρσενικός της οικογένειας, στις γυναίκες (σύζυγο και κόρη)δεν κάνει κάτι παρόμοιο

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
και να ρωτήσω, γιατί συγκεκριμένα σε μένα, που την ταίζω, ποτίζω, την βολτάρω, παίζω μαζί της, την βουρτσίζω κλπ. Μήπως επείδη πολυασχολούμαι μαζί της και οι υπόλοιπες είναι πιο αποστασιοποιημένες;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορεί να είναι κυριαρχική διάθεση, τρελός ενθουσιασμός, ορμονικό πάρτυ ή συνδυασμός όλων.
Ο δικός μου το έχει κόψει εδώ και πολλάαααααα χρόνια, όσο το έκανε όμως είχε ένα κουβερτάκι να απασχολείται (το τύλιγε ρολό μια χαρά του ερχόταν). Το πλέναμε και δεν έπαθε ποτέ τίποτε. Παρ' όλα αυτά όταν τον πιάναμε στα πράσα να κάνει αυτή τη δουλειά, παρ' ότι δεν τον είχαμε μαλώσει (γιατί δεν είχε καβαλήσει άνθρωπο) σταματούσε.