Selena [γερμανικό ποιμενικό]

Selena

Member
18 Ιανουαρίου 2013
10
0
Σας ευχαριστω πολυ,προσπαθω όσο μπορω για το σκυλι,της κανω μαθηματα εγω οσο μπορω, και φιλε μου ειμαι απο επαρχια και πιστεψε με δεν σκεφτονται ετσι στην επαρχια οι αλλοι για τον σκυλο τους,δεν τους νοιαζει εαν γεννησουν ή οχι,εχουν σκυλι για να έχουν. Ε ρε φιλε φερτο το πουλαρι τι να σου πω,γιατι εγω οταν βρισκω ενα ζωο π εχει αναγκη προσπαθω να κάνω κτ καλό για αυτο. Παιζει αυτο π λετε να ισχυει γιατι με τα 3 σκυλια π κανει παρεα είναι και τα 3 μεγαλυτερης ηλικιας και πολυ πιο κοινωνικοποιημενα..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μια χαρα τη βρησκω,, ετοιμοπολεμη ==)) .. να της μαθεις λιγες λεξεις και καλες που θα τις εκτελει ακαριαια... ΜΗ.. ΕΛΑ.. ΚΑΤΣΕ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,,, ΠΑΡΤΟ,, ΟΡΜΑ,,, ==))

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ιδια η δικια μου,, τσαμπουκαλου,, ο φοβος και ο τρομος της περιοχης ==)) φωναζεις δυνατα ΜΗ,,,, τραβας και το λουρι ,, ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ,,, τη βουτας γερα απο το σβερκο την ξαπλωνεις κατω,, αλλα αυτη το βιολι της ,,, φτιαχνει μαγκιες συνεχως,,,, το καλεσμα της φυσης που λενε ,,, ==))
ρε φεροζασι, αφου δε σου πετυχαινει η συνταγη γιατι δεν την αλλαζεις? και οχι μονο δεν την αλλαζεις αλλα την προτεινεις και σε αλλους...?

κατα τα αλλα Καλως ηρθες και να σου ζησει η Selena! ειναι μια κουκλα!
το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι συνδυασμος κακης εκτροφης, ενδεχομενης απουσιας σωστης κοινωνικοποιησης απο μερους σου οταν επρεπε και λαθος αντιμετωπισης του προβληματος πλεον. προσεχε μηπως με τις αντιδρασεις σου, τις στιγμες της επιθετικοτητας της, επιβραβευεις με καποιον τροπο την συμπεριφορα αυτη.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το καλο ειναι οτι ειναι κουταβι ακομη και με πολυ δουλεια μπορεις να εχεις εναν εξαιρετικο σκυλο. Ειναι πολυ πιο ευκολο να της βαλεις καλες βασεις τωρα για να μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μαζι της εξω απο τον κηπο σας για ολη σας την κοινη ζωη.

Ξερω πως σκεφτονται στην επαρχια μιας και στην επαρχια ζω. Το θεμα ειναι εσυ να κανεις τη διαφορα αφου εχεις ανοιχτο μυαλο κι εισαι και νεο παιδι και να μην γινεις ενας απο αυτους.