Schutzhund και φυλές

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Ψάχνοντας το forum έπεσα τυχαία πάνω στο θέμα του Schutzhund. Διαβάζοντας κάποια πράγματα μου γεννήθηκε η απορία, για το ποιες φυλές συμμετέχουν συνήθως σε τέτοια αγωνίσματα. Ψάχνοντας λίγο για σχετικά video στο youtube είδα πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα Malinois και τα Γ.Π. , είδα και μερικά Pitbulls. Και είδα και έναν μικροσκοπικό κύριο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση! και γι αυτό σας παραθέτω το link. Enjoy!
[video]http://youtu.be/rTN5kTkdvME[/video]

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
το τελειο το πλασμα!!! το τρελο!!!

τσακωνει το μανικι και ο αλλος τρεχει με τον σκυλο να κρεμεται..χαχαχα!!!

Το μαναρι μου!!!!!!!!!!! :D :D

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
αυτό μα λέει πολλά .....ότι τα ποιο πολλά σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν να κάνουν πολλά πράγματα αν έχουμε την όρεξη και την θέληση να ασχοληθούμε πραγματικά με τον σκύλος μας

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Οποιοσδήποτε ισορροπημένος σκύλος, που ''το'χει'' κ φυσικά απολαμβάνει τέτοια προπόνηση, κ ημίαμος κ καθαρόαιμος μπορεί να εκπαιδευτεί σε τέτοιου είδους υπακοή κ να συμμετάσχει κ σε εξετάσεις, γιατί όχι; Σε αγώνες εργασίας τα εμπόδια για επαναφορά κλπ είναι στάνταρ, νομίζω, οπότε εκεί θα 'κοπεί' ο κάθε μικρόσωμος σκύλος.

Εγώ, προσωπικά, θα συμμετείχα όπως κ να'χει :) Να βλέπει ο κόσμος ότι μπορείς να δουλέψεις με το σκύλο σου κ εάν ασχολείσαι αποκτάς ιδανική σχέση μαζί του κ γιατί όχι, παράλληλα, έχεις κ σούπερ αποτελέσματα.
Σημασία δεν έχει ο προορισμός εξάλλου, αλλά η διαδρομή ;-)

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό με το σκύλο να τον κουβαλάνε απ' το μανίκι και να τρέχουν το χω ξαναδεί με μικρόσωμα. Είναι ωραίο δηλαδή? Δεν μπορεί να κάνει όπως θα έκανε με έναν μεγαλόσωμο σκύλο (καλά όχι και να πέσει κάτω)? Ιδέα δεν έχω απ' αυτά ρε παιδιά, αλλά λίγο ξεφτίλα μου φαίνεται για το σκυλάκι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η νατάσα τα λέει πολύ σωστά
αλλά απο εκεί καταλήγουμε ότι παίζει ρόλο και η φυλή
πρέπει να το έχει ο σκύλος
και κάποιες φυλές είναι ουτοπικό να πιστεύεις πως θα το έχει...........
τα τερριέ το έχουν ας πούμε
τα πεκινουά πάλι....δύσκολο

ακόμα και μαλινουά υπάρχουν που δεν το έχουν και τόσο....

τα ημίαιμα πάλι
έχουν υπάρξει πολλά που έφτασαν και πολύ ψηλά
είχαν όμως υπόβαθρο απο φυλές που κινούνται μεταξύ μαλινουά γερμανικού ποιμενικού κλπ κλπ κλπ

τερριέ και πολύ μικρόσωμα έχω δεί πολλά πάντως
γαλλικό μπουλντόγκ πιστεύετε πως θα υπάρχει?
πόιντερ?

καλή η εκπαίδευση
αλλά ροτβάιλερ να βγάζει πέρδικες δεν νομίζω ότι γίνεται