s.o.s. ΥΙΟΘΕΣΙΑ DOGO

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Μεσω μιας φιλης μου εμαθα για ενα αρσενικο Dogo 4 ετων με ονομα Εκι.....περιμενω τηλεφωνο της για τα περαιτερω ... και το γραφω εδω γιατι τα Dogos δεν δινοντε αλλου. αν καποιος απο εμας η καποιος γνωστος ενδιαφερετε ενημερωστε με .

με τοσους παναθηναικους το βλεπω να φευγει .......ΕΧΤΕΣ

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Απο οτι καταλαβα υπαρχει αδυναμια στο να το κρατησει ο ιδιοκτητης ....ομως περισσοτερα θα ξερω σε καμια 10 αρια ωρες..

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
καλημερα ...εννοω μετα την πρωτη μου επαφη με το παλικαρι που εχει τωρα τον σκυλο οτι οι προυποθεσεις χρονου,χωρου και με την ηλικια του σκυλου να παιζει και αυτη τον ρολο της......οι πιθανοτητες να καταληξει σε ανθρωπο που δεν εχει επαφη με την φυλη ειναι μηδαμινες.
Το εχει καταλαβει και ο Μπαμπης ( τωρινος ιδιοκτητης ο οποιος κατα καποιο τροπο δεν πληρουσε καποια απο τα παραπανω) και επιθημια του ειναι να μην παει ο Εκι καπου που θα ξαναχρειαστει να δωθει και παλι....

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
ο Μπαμπης γιατι δεν μπαινει ο ιδιος εδω να μας τα εξηγησει καλυτερα απο το να παιζουμε το χαλασμενο τηλεφωνο !!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
To καταλαβαίνω. Αλλά πραγματικά με μια αγγελία σε ένα μόνο subforum στο ίντερνετ (που δεν είναι καν αγγελία δηλαδή) πώς περιμένετε να βρείτε καλό ιδιοκτήτη για το σκύλο?
Ο γνώστης και λάτρης της φυλής θα προτιμήσει ένα κάποιο άσχετο ενήλικο dogo, αντί να ψάξει για "καλό" σκύλο? Γνώμη μου είναι να κυκλοφορήσετε αγγελίες κανονικά και παντού. Ένα σου λέω. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι με έπαιρναν και με παίρνουν ακόμα τηλέφωνο για ένα ροτ που δόθηκε πριν από κανένα χρόνο. Αν και τα dogo δεν είναι τόσο γνωστά ή δημοφιλή όσο τα ροτ, τέλος πάντων...

Από τους πολλούς, λοιπόν, που θα ενδιαφερθούν θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα εσείς. Και μπορεί να μη βρείτε γνώστη της φυλής αλλά κάποιον που μπορεί να χειριστεί ένα σκύλο με αυτά τα χαρακτηριστικά, την ενέργεια, τις ιδιαιτερότητες.

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
κοιτα και εγω στο faebook ειδα το θεμα απο μια γνωστη μου χρονια.....
το θεμα και η επιθυμια του ιδιοκτητη ειναι το σκυλακι να μην παει οπου ναναι απλα και μονο για να φυγει απο επανω του με πιθανοτητα ο επομενος να τον αμολυσει οπουδηποτε η να μην εχει καλη αντιμετωπιση.
Και φυσικα δεν μιλουσα μονο για κατοχο DOGO η γνωστη της φυλης....αλλα για πιθανοτατα και καποιον που δεν θα ειναι οποιος ναναι

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Τον σκυλο δεν τον εχω δει απο κοντα ,ο ιδιοκτητης λεει οτι ο ονος λογος ειναι η εγκυμοσυνη της συζηγου και η μετακομιση σε μικροτερο σπιτι......

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ok δεν διαφβωνώ,
παραυτα χρειάζεται να μάθεις τι συμπεριφορά έχει ο σκύλος με άλλους ανθρώπους στο σπίτι αλλά και έξω στην βόλτα , όπως επίσης και με άλλα ζώα - σκυλιά...

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
συγνωμη για την καθυστερηση....προς το παρον τιποτα απο ενδιαφερων.....αν εχετε κατι υποψην στειλτε μου pm για να σας φερω σε επαφη με τον ιδιοκτητη