Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται?? :
Το δεύτερο Run With Your Dog πλησιάζει, εσείς ακόμα να ξεκινήσετε προπόνηση; Σας περιμένουμε να κάνουμε το πρώτο ζέσταμα όλοι μαζί 12/09 στις 19.00, στο Πάρκο Παπάγου.
οτι λεει μαλον...
ζωνεις τον σκυλο σου παραμασχαλα και τρεχεις μαζι με αλλους για καποια χιλιομετρα....
υποθετω θα εχει και φιλανθρωπικους? φιλοκυνικους σκοπους?
Θα πρέπει να οργανωθεί καλά κάτι τέτοιο (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, αν σκάσουν μύτη δεκάδες σκυλιά). Λίγο επικίνδυνο μου φαίνεται όπως το σκέφτομαι...
Πάντως θεωρώ πως θα ήταν περισσότερο χρήσιμο να γίνουν καμπάνιες για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα τετράποδα πλάσματα ,αδέσποτα ή μη.
Είχαν όντως λάβει μέλη στο προηγούμενο, μέρος.... και δεν θυμάμαι να είχαν αρνητικές εντυπώσεις.
Το άλλο "αντίστοιχο" είναι το Penny Marathon αν δεν κάνω λάθος.
Μονο για αυτο θα επρεπε να συμμετεχουν οσο το δυνατον πιο πολυ!
Και εγω δεν ειμαι fan της friskies- αλλα απο το να τρωνε σκουπιδια τα αδεσποτα, καπος καλητερα ειναι αυτο. Εστω πιο καθαρο.
Ανεξάρτητα από τους διοργανωτές, είναι καλή ευκαιρία ευαισθητοποίησης και "επικοινωνιας" με κόσμο κυνοφιλικά άσχετο. Συν ότι όπως λέει και η @FrenchieFan από το να τρώνε στα σκουπίδια (και αν....) προτιμότερη η φρίσκις