royal canin veterinary junior large dog over 25kg

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Έδινα στον Lupus αυτήν την τροφή από 3,5 μηνών μέχρι και πρόσφατα. Το τρίχωμα του ήταν τέλειο, από ενέργεια καλά, αέρια καθόλου, τα κακά του ήταν έτσι κι έτσι. Η συσκευασία ήταν 14 κιλά και την αγόραζα 70 ευρώ. Μετά δοκίμασα την pro plan και σε λίγο θα δοκιμάσω την acana. Η pro plan του έκατσε καλύτερα από την royal.
Ο λόγος που την αλλάξαμε είναι κυρίως γιατί το πρώτο συστατικό είναι καλαμπόκι και το τέταρτο ρύζι. Θέλουμε να τρώει καλύτερα, αλλά όσο το ψάχνω τόσο καταλήγω σε barf που την φοβάμαι αρκετά. Ίσως κάποια στιγμή το πάρω απόφαση και πάω να πάρω έναν καταψύκτη!
Αφου το σκεφτεσαι για Ακανα ,γιατι δεν πας κατευθειαν Οριτζεν?
Πολλοι κολλανε στην τιμη και τις πολλες πρωτεινες αλλα δεν παρατηρουνε οτι χρειαζεται να δινεις τα 2/3 ποσοτητας σε σχεση με ολες τις αλλες τροφες ,εξισοροπωντας τα πραγματα...(στην ουσια βγαινει φθηνοτερη απο πολλες...απο ποιοτητα ομως κλασεις ανωτερη και δεν πληρωνεις αχρηστα σιτηρα...)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αν καποιος θελει να παει σε οριυζεν ειναι καλυυερα να ξεκινησει με ακανα.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Αν καποιος θελει να παει σε οριυζεν ειναι καλυυερα να ξεκινησει με ακανα.

γουαυ?
εγω κατευθειαν σε οριτζεν απο σιμπαου πηγα (και σημερα που μου τελειωσε το αποθεμα οριτζεν μετα απο ενα χρονο, γυρισα σε πεντιγκρυ ,καθοτι ειμαι ανεργος εδω και ενα μηνα).

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Απο την εταιρια το ειχαν πει! Επειδη και σε πρωτεινη και σε συστατικα εχει μεγαλη διαφορα απ τις αλλες τροφες...

Υγ ευχομαι με δουλεια συντομα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
εγώ την έδινα στον μικρό όταν ήταν πιο μικρούλης...μας είχε κάτσει τέλεια!
όταν μεγαλώνοντας το γύρισα σε acana είχα θέμα με αέρια...
οποτε εξαρτάται και παο τον σκύλο τι του πάει! πλέον τρώει belcando και όλα super...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Απο την εταιρια το ειχαν πει! Επειδη και σε πρωτεινη και σε συστατικα εχει μεγαλη διαφορα απ τις αλλες τροφες...

Υγ ευχομαι με δουλεια συντομα

Αυτην που τις εισαγει η την Τσαμπιον?

Ευχαριστω πολυ!!!αντε να δουμε...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, την κομπα το ειχαν πει σε φιλο.

Εγω πλεον δινω grasslands την οποια θα εναλασσω με wild prairie & pacifica

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, την κομπα το ειχαν πει σε φιλο.

Εγω πλεον δινω grasslands την οποια θα εναλασσω με wild prairie & pacifica
α, οκ...οποτε ακυρο...χαχαχα...γιατι στο σαιτ της Τσαμπιον δε λεει κατι τετοιο...
(η πρωτεινη παντως - παντα θεμα συζητησεων για την οριτζεν - ειναι μεν 38-40% ,αλλα οταν η ποσοτητα που ταιζεις τον σκυλο ειναι τα 2/3 απο τις αλλες τροφες ,αυτοματως η ποσοτητα πρωτεινης πεφτει)

Αυτες που λες (σειρα provincional) ειναι σαν οριτζεν με λιγοτερα ομως κρεατα...αλλα παλι δινεις μεγαλυτερη ποσοτητα τροφης απ οτι με οριτζεν...
Εχοντας ψαξει και γω αναμεσα σε αυτες ,ποιο φθηνη ερχεται η οριτζεν (με δυο σκυλια 24-28 κιλων μου βγαζει 35 μερες ενα σακι 13,5κιλων , η ακανα θα μου εβγαζε 25-30 μερες και η σιμπαου 18κιλη μου εβγαζε 25 μερες).

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
συγγνώμη αλλά εδώ και μήνες προσπαθώ να βρώ κάποια άλλη γιατί με την orijen αν και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα δεν με ικανοποιεί το τρίχωμα της και τα κακά της είναι μέτρια αλλά απο αυτό το πράγμα με την acana που πέρασα μακριά.κανείς δε βοηθάει!!!

ποιά προτείνετε εσείς απο τροφές αφού θεωρείται πώς η royal είναι κακής ποιότητας λόγω καλαμποκιού?σε φόρουμ εξωτερικού με λαμπραντόρ πολύ χρησιμοποιούν της εταιρείας αυτής και δεν έχουν πρόβλημα.συγκεκριμένα αυτήν και της pro plan μία αλλά έχω ακούσει αρνητικά σχόλια απο κάποιους εδώ μέσα.
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Προϊόντα σκύλου / Breed Health Nutrition / Labrador Retriever 33 Junior - Royal Canin

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
συγγνώμη αλλά εδώ και μήνες προσπαθώ να βρώ κάποια άλλη γιατί με την orijen αν και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα δεν με ικανοποιεί το τρίχωμα της και τα κακά της είναι μέτρια αλλά απο αυτό το πράγμα με την acana που πέρασα μακριά.κανείς δε βοηθάει!!!

ποιά προτείνετε εσείς απο τροφές αφού θεωρείται πώς η royal είναι κακής ποιότητας λόγω καλαμποκιού?σε φόρουμ εξωτερικού με λαμπραντόρ πολύ χρησιμοποιούν της εταιρείας αυτής και δεν έχουν πρόβλημα.συγκεκριμένα αυτήν και της pro plan μία αλλά έχω ακούσει αρνητικά σχόλια απο κάποιους εδώ μέσα.
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Προϊόντα σκύλου / Breed Health Nutrition / Labrador Retriever 33 Junior - Royal Canin
Ποια οριτζεν και ποια ακανα? Δινατε την σωστη ποσοτητα? (η οριτζεν σιγουρα θελει πολυ λιγοτερη)
(αυτο παντως με τα κακα ειναι λιγο παραμυθι ,μιας και πολλες εταιριες χρησιμοποιουν χημικα που ''φτιαχνουν'' τα κακα...)

Αν το σκυλι εχει ευαισθητο στομαχι, δοκιμαστε την Bosch sensitive.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ποια οριτζεν και ποια ακανα? Δινατε την σωστη ποσοτητα? (η οριτζεν σιγουρα θελει πολυ λιγοτερη)
(αυτο παντως με τα κακα ειναι λιγο παραμυθι ,μιας και πολλες εταιριες χρησιμοποιουν χημικα που ''φτιαχνουν'' τα κακα...)

Αν το σκυλι εχει ευαισθητο στομαχι, δοκιμαστε την Bosch sensitive.

Κοίτα να σου πω εγώ με την Όριτζεν δεν είχα κανένα θέμα, με την Άκανα όμως είχα δεν του είχε κάτσει καθόλου καλά αυτή με το αρνί είχα δοκιμάσει.

KICKASS όλοι μιλάνε αρνητικά για την Royal γιατί η σχέση τιμής ποίοτητα δεν είναι καλή, με την ίδα τιμή βρίσκεις άλλες τροφές καλύτερες.

ρύζι, αφυδατωμένο κρέας πουλερικών, καλαμπόκι, απομονωμένη φυτική πρωτεΐνη*, γλουτένη καλαμποκιού, ζωικά λίπη, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, μεταλλικά άλατα, πούλπα σακχαροτεύτλων, ιχθυέλαιο, φυτικές ίνες, έλαιο σόγιας, σκόνη αυγού, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), υδρολυμένα οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), έλαιο βοράγου, εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης), υδρολυμένος χόνδρος (πηγή χονδροϊτίνης). ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ (ανά kg): Θρεπτικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 24300 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 40 mg, E2 (Ιώδιο): 2,8 mg, E4 (Χαλκός): 2 mg, E5 (Μαγγάνιο): 52 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 198 mg, E8 (Σελήνιο): 0,1 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Τριφωσφορικό νάτριο: 3 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη: 33% - Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 14% - Ανόργανη ύλη: 7,3% - Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες: 1,7% - Ανά kg: Ασβέστιο: 9,9 g - Φωσφόρος: 8,3 g - Ολιγοσακχαρίτες μαννάνης: 0,5 g. *L.I.P.: πρωτεΐνη επιλεγμένη με βάση την πολύ υψηλή της αφομοίωση.

Αυτή η τροφή έχει 20 ευρώ περίπου το 3κιλό νομίζω WTF

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Κοίτα να σου πω εγώ με την Όριτζεν δεν είχα κανένα θέμα, με την Άκανα όμως είχα δεν του είχε κάτσει καθόλου καλά αυτή με το αρνί είχα δοκιμάσει.
μηπως εφταιγε το αρνι (Lamb&apple νομιζω λεγεται ε?) και οχι η ακανα?
αλλη ακανα δοκιμασες?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
μηπως εφταιγε το αρνι (Lamb&apple νομιζω λεγεται ε?) και οχι η ακανα?
αλλη ακανα δοκιμασες?
μετά το γύρισα σε Belcando και τώρα δείνω μία Αγγλική που του έχει κάτσει μα χαρά.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ίσως πάλι orijen αλλα δεν την βρίσκω εύκολα και δεν θέλω να δώσω λεφτά σε έναν πετσοπα που απο τους λίγους βρίσκεις να την έχει αλλά στύλ απατεώνα έχει και όταν του μιλούσα για τις τροφές και ότι σε ένα φόρουμ αυτό και αυτό,μου είπε"μην τους ακούς εκεί πέρα μόνο στα ξένα μόνο να μπαίνεις".:dohh:

πάντως όλες κάτι έχουν και δεν μου αρέσουν στα συτατικά και στα σχόλια γενικά..ίσως να πήγα πρός royal λόγω διαφήμισης αλλά και αυτή σκατά.ποιά να παρω αναθεμά τις όλες!!:x

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πολυ καλη εκ πρωτης οψεως...μονο που η μεγαλυτερη συσκευασια ειναι 7,5kg.

Πληροφοριακα ,ποσες λιρες κανει 13,5Kg orijen adult (η οποια αλλη) στην αγγλια (αν εχεις δει)?
Με την ισοτιμία σου βγαίνει λίγο ποίο ακριβή νομίζω. 60 λίρες τα 13,5 κιλά δηλαδή περίπου 70-75 ευρώ.
Κοίτα εμένα που ο σκύλος είναι 12 κιλά η 7,5 είναι ιδανική μην σου πω καλύτερα η 5κιλη για να μην χαλάσει η τροφή όχι τίποτα άλλο. Η 7,5 εμένα μου βγάζει 40-45 μέρες περίπου και αν δώσω κονσέρβα λίγο παραπάνω.
Απλά δείνω 220-240 γραμμάρια τη μέρα 2 γεύματα (μπορεί να σου φένεται πολύ) συν τις λιχουδίες του.
Απλά εδώ έχει πολύ άσκηση ο μικρός μια και από πάρκα άλλο τίποτα.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ίσως πάλι orijen αλλα δεν την βρίσκω εύκολα και δεν θέλω να δώσω λεφτά σε έναν πετσοπα που απο τους λίγους βρίσκεις να την έχει αλλά στύλ απατεώνα έχει και όταν του μιλούσα για τις τροφές και ότι σε ένα φόρουμ αυτό και αυτό,μου είπε"μην τους ακούς εκεί πέρα μόνο στα ξένα μόνο να μπαίνεις".:dohh:

πάντως όλες κάτι έχουν και δεν μου αρέσουν στα συτατικά και στα σχόλια γενικά..ίσως να πήγα πρός royal λόγω διαφήμισης αλλά και αυτή σκατά.ποιά να παρω αναθεμά τις όλες!!:x
δες την applaws και αμα σου αρεσει απο συστατικα (ειναι η μονη τροφη με 75% κοτοπουλο!)...πες μου να σου στειλω λινκ...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Με την ισοτιμία σου βγαίνει λίγο ποίο ακριβή νομίζω. 60 λίρες τα 13,5 κιλά δηλαδή περίπου 70-75 ευρώ.
Κοίτα εμένα που ο σκύλος είναι 12 κιλά η 7,5 είναι ιδανική μην σου πω καλύτερα η 5κιλη για να μην χαλάσει η τροφή όχι τίποτα άλλο. Η 7,5 εμένα μου βγάζει 40-45 μέρες περίπου και αν δώσω κονσέρβα λίγο παραπάνω.
Απλά δείνω 220-240 γραμμάρια τη μέρα 2 γεύματα (μπορεί να σου φένεται πολύ) συν τις λιχουδίες του.
Απλά εδώ έχει πολύ άσκηση ο μικρός μια και από πάρκα άλλο τίποτα.
εχω δυο (24 κ 28 κιλα) ομως και την 7κιλη θα την εξαφανισουν στο πιτς φυτιλι...χαχαχα...
μου χε κατσει και ειχα βρει απο γερμανια οριτζεν με 134 ευρω τα 2 σακια+καδο (εννοειται με παραδοση στο σπιτι μου)...αλλα εδω και μηνες δεν εχουν...
ευχαριστω παντως!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog