Royal Canin Rottweiler Junior 31

potokis

Member
25 Μαϊου 2011
12
0
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Διαβαζω αρκετες μερες το φορουμ σαν νεο μελος και προσφατα κατοχος ενος rottweiler kαι προσπαθω να καταλαβω ποια θα ηταν η καλυτερη ξηρη τροφη για το κουταβι . Ειδα οτι υπαρχουν πολλοι φιλοι με rottweiler αλλα κανενας δεν αναφερει την royal canin rottweiler junior . Πιστευα οτι επειδη ειναι ειδικα γιαυτη την ρατσα θα ειναι καλη , η μηπως οχι ? Οποιοι φιλοι την εχουν δοκιμασει ας γραψουν δυο λογια . Αυτη τη στιγμη του δινω την CLINIVET PUPPY , καλη τροφη αλλα δεν την τρωει με ευχαριστηση και οχι οσο του βαζω .

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Δεν έχω ροττβάιλερ όμως του έχω δοκιμάσει royal canin german shepherd και του έκατσε πολύ καλά και του άρεσε πάρα πολύ.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Ελα φιλε καλωσηρθες λοιπον εγω δινω royal canin giant breed junior, απο τους 6 μηνες και μετα..
Παλυ καλη τροφη τον παει καλα και σε ενργεια και σε κοπρανα και σε τριχωμα..Απολυτα ευχαριστημενος.

Οι εξειδικευμενες royal βλεπε rot, german, labrador κτλ δεν λεω οτι ειναι ιδιες με τις απλες αλλα στοιχιζουν πααααρα πολυ για αυτο το παραπανω που προσφερουν(Πληρωνω 62€ τα 15κιλα και ο ροτ εχει 83€ τα 13 κιλα)..
Μια χαρα ειναι και οι απλες σειρες της ιδιας εταιριας.
Για πες μας τιποτα για το ροτυ σου..

potokis

Member
25 Μαϊου 2011
12
0
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Γεια σου deas , επιτελους απαντησε και καποιος με ροτβαιλερ . Ο Ιβαν μετα απο 2 εβδομαδες που ειμαστε μαζι ειναι μεστην τρελη χαρα . Φαι , παιχνιδι , υπνο , και εκπαιδευση ολη μερα . Ηδη εχει μαθει το διπλα και το κατσε και επεται συνεχεια . Ειναι πανεξυπνος . Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι δυο φορες που περασε καποιος κοντα στην περιφραξη αρχισε να γαβγιζει , και λεω οτι μου αρεσε γιατι το σπιτι ειναι 2χλμ εξω απο το χωριο (ερημια) . Με τις γατες καλα τα παει οσο καθονται , αν τρεξουν τις κυνηγαει . Το θεμα με την τροφη το ανοιξα πιο πολυ γιατι ειδα οτι υπαρχουν πολλοι ροντβαιλεροφιλοι και θελω να δω πια τροφη εχει καλυτερα αποτελεσματα στην ρατσα μας .Την Clinivet που του δινω τωρα δεν την γουσταρει τρωει λιγο κι αυτο απο πεινα .Βεβαια απο βδομαδα σε βδομαδα που τον ζυγισα στον κτηνιατρο ειχε παρει μισο κιλο (5μηνων--50cm υψος--28,5 κιλα )αλλα γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ποσοτητα που τρωει και θελω νατην αλλαξω , να βρω μια που να την τρωει ευχαριστα .

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Δοκιμασε αυτη που σου ειπα ειναι αρκετα καλη τροφη..

Πως και τον πηρες τοσο μεγαλο ?? Αν δεν κανω λαθο ειναι 5 ακι τον εχεις ειπες 2 βδομαδες, αρα τον πηρες 4,5 μηνων ??

potokis

Member
25 Μαϊου 2011
12
0
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Nαι 4,5 μηνων τον πηρα . Ενταξει δεν ειναι και πολυ μεγαλος , μουκανε κλικ οταν τον ειδα και απο θεμα εμφανισης και απο θεμα χαρακτηρα . Τις δυο βδομαδες που ειμαστε μαζι μουχει κλεψει την καρδια . Ζωηρος , παιχνιδιαρης , πανεξυπνος . Τις εντολες μετα απο 3-4 επαναληψεις τις μαθαινει και τις θυμαται . Εχει γινει η σκια μου , οπου παω διπλα μου . Την τροφη αυτη που ειπες θα παρω να την δοκιμασω να δουμε πως θα παμε γιατι μαυτη που εχω τωρα καθε μερα και χειροτερα παει . Τρωει 3-4 μπουκιες και φευγει .