Roxy-Lambrini

Roxy-Lambrini

Member
26 Αυγούστου 2008
18
0
39
Αθηνα
geia sas , me lene lambrini k molis mpika sto forum kai prin 6 mines mou xarisan tin roxy mou ena french bulldog , opou tora einai 8.5 minon,(opou stin kurioleksia exo trelathei mazi tis ) dn eixa pote prin kapoio filaraki tetrapodo k an k exoume kanei proodo se kapoia pragmatakia sigoura tha xreiastoume tis gnoseis sas se akoma perissotera. kalos sas vrikame loipon

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες!
Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω οι επόμενες δημοσιεύσεις σου να είναι γραμμένες στα Ελληνικά.
:)

Roxy-Lambrini

Member
26 Αυγούστου 2008
18
0
39
Αθηνα
θα το ηθελα παρα πολυ δυστυχως ομως δν με μενω σε δικο μου διαμερισμα συνεπως πολλοι ιδιοκτητες δεν δεχονται ουτε το ενα θα δεχτουν κ τα δυο ? Σκεφτομουν να παρο κ ενα κουνελακι τι λετε?ειχαμε μια επαφη κ η μικρη επαιζε μαζι του αλλα φοβαμαι μην παω σπιτι κ το βρω ...νεκρο

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες! Αν πάρεις κουνελάκι, δεν θα πρέπει να τα αφήσεις ποτέ μαζί χωρίς επίβλεψη. Επίσης θέλει κι αυτό "κοινωνικοποίηση", παρέα, πολύ χρόνο εκτός κλουβιού, ακόμα και εκπαίδευση! Η βασική του διαφορά με έναν σκύλο (στην φροντίδα) είναι ότι δεν το βγάζεις βόλτα στο δρόμο, κατά τα άλλα θέλει κι αυτό πολλή φροντίδα και χρόνο. Στο λέω σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψη σου, γιατί κι εγώ το είχα σκεφτεί πιο παλιά πριν πάρω τα σκυλιά και είχα διαβάσει πολλά που δεν τα ήξερα ψάχνοντάς το.

Αλλά εδώ είναι σκυλοφόρουμ, όχι κουνελοφόρουμ! :D Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, πες μου να σου στείλω πμ.

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Kαλώς όρισες Λαμπρινή.
Μάκη τι λές ? μπορεί η κοπέλα να είναι χορτοφάγος :D
Άχου είδα τις φωτό φτου-φτού απίστευτη είναι να τη χαίρεσαι.
Θέλω και εγώ ένα τέτοιο ! αλλά αντί αυτού μου πήραν το θυρίο το ντογκο.
:eek: που σε λίγο θα με πάρει αυτό αγκαλία

Last edited: