Rottys vs German Shepherds

Status
Κλειδωμένο θέμα

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν έχεις πάει σε σωστούς εκτροφείς θα είχες την απάντηση που ζητάς!
Γιατί μόνο αυτός που ξέρει,ζει,εκτρέφει μία φυλή όταν θα σου έλεγε τα πάντα αναλυτικά γι αυτήν τότε μέσα σου θα ήξερες τι θες!
Αυτά που αναφέρεις είναι τα γενικά χαρακτηριστικά κάθε φυλής!
Εγώ ξέρεις με πόσα είμαι ερωτευμένη, αλλά όταν αντικρίζω σοκολατί λαμπραντόρ λιγώνομαι...άρα κατά βάθος ξέρω τι θέλω!!
Εσύ ακόμα δε ξέρεις γιατί πιστεύω ότι δε ξέρεις τις δύο φυλές τόσο καλά όστε να καταλήξεις κάπου!
Για εμένα μην ψάχνεις την απάντηση εδώ,αλλά κάτσε μάθε διάβασε βγες έξω ψάξε,άκου,γνώρησε,μοιράσου μαζί με σωστούς εκτροφεις και ιδιοκτήτες και θα έρθει και η απάντηση που ψάχνεις!

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Αδερφε, δες την "υπογραφή" μου και κανε ο,τι σε φωτίσει o Θεος... :p

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Χασκυ-Γερμανικο-Ροτ....
Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι σχεση μπορουν να εχουν μεταξυ τους.. :p
Παντως (ΑΝ) αλλαξεις και παλι γνωμη και πας προς Σιβηρικα, πρεπει να το σιγουρεψεις 100% μεσα σου, πριν κανεις την κινηση..
Οχι πως με τα αλλα δεν πρεπει φυσικα, απλα λεω κ εγω τα δικα μου! :cool:

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Χασκυ-Γερμανικο-Ροτ....
Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι σχεση μπορουν να εχουν μεταξυ τους.. :p
Παντως (ΑΝ) αλλαξεις και παλι γνωμη και πας προς Σιβηρικα, πρεπει να το σιγουρεψεις 100% μεσα σου, πριν κανεις την κινηση..
Οχι πως με τα αλλα δεν πρεπει φυσικα, απλα λεω κ εγω τα δικα μου! :cool:
οχι σιβηρικο δεν θελω με τιποτα τωρα, μπορει να ειμαι ερωτευμενη με αυτα επειδη ειναι κουκλια αλλα δεν θελω να παρω εναν σκυλο κρινοντας μονο και μονο απο την εμφανηση του.Δεν ισχυει βεβαια οτι τα επελεξα μονο για αυτο αλλα ηταν και αυτος ενας απο τους παραγοντες.Μηπως θα ηταν καλη ηδεα να υιοθετησω ενα ενηλικο ροτβαιλερ; εχω ψαξει για αγγελιες αλλα δεν βρικα τιποτα, αν καποιος εχει κανεναν γνωστο η εχει πεσει το ματι του ας με ενημερωσει παρακαλω.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
[video=youtube;gF2BvCS4uAE]http://www.youtube.com/watch?v=gF2BvCS4uAE[/video]

[video=youtube;ICtchIdQ-NY]http://www.youtube.com/watch?v=ICtchIdQ-NY[/video]

[video=youtube;PXPGntyLLo4]http://www.youtube.com/watch?v=PXPGntyLLo4[/video]

[video=youtube;iuTCI_IAPRs]http://www.youtube.com/watch?v=iuTCI_IAPRs&list=UUR5LDxLNyXBbiXPOn0FVpBA&index=17&feature=plcp[/video]

[video=youtube;5t74s1kvBok]http://www.youtube.com/watch?v=5t74s1kvBok&hd=1[/video]

Πάρε μωρέ ένα Χάσκυ...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
οχι σιβηρικο δεν θελω με τιποτα τωρα, μπορει να ειμαι ερωτευμενη με αυτα επειδη ειναι κουκλια αλλα δεν θελω να παρω εναν σκυλο κρινοντας μονο και μονο απο την εμφανηση του.Δεν ισχυει βεβαια οτι τα επελεξα μονο για αυτο αλλα ηταν και αυτος ενας απο τους παραγοντες.Μηπως θα ηταν καλη ηδεα να υιοθετησω ενα ενηλικο ροτβαιλερ; εχω ψαξει για αγγελιες αλλα δεν βρικα τιποτα, αν καποιος εχει κανεναν γνωστο η εχει πεσει το ματι του ας με ενημερωσει παρακαλω.

Και πολυ καλα κανεις...Γιατι, αυτα τα μπλε ματια και η πολυ ωραια φουντωτη γουνα και αυτη η ομορφια γενικα, ΔΕΝ ειναι τα σωστα κριτηρια! Σε αυτο εισαι σωστη παντως! Ευγε! :)
Για το ροτ που λες να υιοθετησεις ενηλικο κτλ, δεν μπορω να εχω αποψη, καθοτι ασχετος με ροτ! (η αληθεια να λεγεται) Μονο τα βασικα ξερω! :rolleyes:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Συμφωνα με τον DjSoukis δεν περνεις τελικα ενα staff??? :p Οκ περα απο την πλακα...Εσυ με τι σκυλο σε φανταζεσαι πιο πολυ??? Δεν γινεται σιγουρα ενα απο τα 2 σου κανει λιγο πιο πολυ το κλικ. Με τα σκυλια που ειδες στα εκτροφεια πιο σε ενθουσιασε περισσοτερο??? Εγω προσωπικα απο αυτες τις 2 ρατσες θα διαλεγα Γ.Π γιατι μου φαινεται οτι εχουν μανια με το αφεντικο τους και θα εκαναν τα παντα για να τον ευχαριστησουν συν οτι λατρευω την ενεργεια τους. Αλλα το θεμα δεν ειναι τι προτιμαμε εμεις αλλα εσυ με τι σκυλο φανταζεσαι τον εαυτο σου για τα επομενο 10-15 χρονια. Απλα για να ξερεις οτι και οι 2 αυτες ρατσες θα θελουν ενα αφεντικο που να ξερει τι ζηταει απο αυτα και να πανω απο ολα να ειναι ικανος. Μιλαμε για εργασιακα σκυλια με ενστικτο φυλακα, αν κανω λαθος διορθωστε με.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Συμφωνα με τον DjSoukis δεν περνεις τελικα ενα staff??? :p Οκ περα απο την πλακα...Εσυ με τι σκυλο σε φανταζεσαι πιο πολυ??? Δεν γινεται σιγουρα ενα απο τα 2 σου κανει λιγο πιο πολυ το κλικ. Με τα σκυλια που ειδες στα εκτροφεια πιο σε ενθουσιασε περισσοτερο??? Εγω προσωπικα απο αυτες τις 2 ρατσες θα διαλεγα Γ.Π γιατι μου φαινεται οτι εχουν μανια με το αφεντικο τους και θα εκαναν τα παντα για να τον ευχαριστησουν συν οτι λατρευω την ενεργεια τους. Αλλα το θεμα δεν ειναι τι προτιμαμε εμεις αλλα εσυ με τι σκυλο φανταζεσαι τον εαυτο σου για τα επομενο 10-15 χρονια. Απλα για να ξερεις οτι και οι 2 αυτες ρατσες θα θελουν ενα αφεντικο που να ξερει τι ζηταει απο αυτα και να πανω απο ολα να ειναι ικανος. Μιλαμε για εργασιακα σκυλια με ενστικτο φυλακα, αν κανω λαθος διορθωστε με.
απο την μια μου αρεσουνοι γερμανικοι γιατι οπως ειπες εχουν μανια με το αφεντικο τους απο την αλλη μου αρεσου τα ροτ δεν δεν εχουν τριχα και δεν χρειαζονται τοση ασκηση, παντως κλεινω παραπανω προς τα ροτ τελαυταια

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn