Μετα απο πολυ σκεψη,αποφασησα να βαλω στην ζωη μου εαν rottweiler.Μετα απο επισκεψη μου σε 3 εκτροφεια,μαλλον εχω καταληξει και απο που θα το παρω.Μου μενει ομως ενα μικρο διλημα ακομα....αρσενικο η θηλυκο?Ειμαι εμπειρος στις κυριαρχες ρατσες αλλα ολοι οι εκτροφεις μου λενε οτι τα θηλυκα ειναι πιο ευκολα σκυλια.Εμενα ομως μου αρεσουν τα αρσενικα,και για αυτο θα ηθελα να με βοηθησετε οσοι εχετε,ποιες ειναι οι διαφορες τους.
Το σκυλι θα μενει μεσα στο σπιτι 100% ,θα περναμε ολες τις ωρες μαζι (πλην τις ωρες ποιυ θα λειπω στην δουλεια) και σηζω με την κοπελα μου,οποτε ακομα δεν ''παιζουν'' παιδια η στο αμεσο μελλον,πολυυυυ αργοτερα και βλεπουμεiercing:
Βεβαια θα ειναι χρησιμη και η παρεμβαση σας και γι ααυτους που γνωριζουν και ας μην εχουν ροττυ
Το σκυλι θα μενει μεσα στο σπιτι 100% ,θα περναμε ολες τις ωρες μαζι (πλην τις ωρες ποιυ θα λειπω στην δουλεια) και σηζω με την κοπελα μου,οποτε ακομα δεν ''παιζουν'' παιδια η στο αμεσο μελλον,πολυυυυ αργοτερα και βλεπουμεiercing:
Βεβαια θα ειναι χρησιμη και η παρεμβαση σας και γι ααυτους που γνωριζουν και ας μην εχουν ροττυ