Rottweiler προσωπικές εμπειρίες και ερωτήματα!!

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
καλημέρα σε όλους σύντομα θα αποκτήσω ένα πανέμορφο rottie! έχω ενημερωθεί για την συγκεκριμένη ράτσα διαβάζοντας κάποια βιβλία και κάποιες απάντησης! είναι η πρώτη μου φορα που θα αποκτήσω rottie και θα ήθελα από εσάς να μου πείτε παρακαλώ αν γίνετε μονο ιδιώτες Rottweiler της δικέ σας εμπειρίες πάνω σε αυτήν την ράτσα όπως και άποψης σας, τι κατά την γνώμη σας θα πρέπει να προσέξω και λίγα πράγματα σχετικά για τους σκύλους rottie!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Στο forum έχουμε και Rottweiler Subforum,
όπου υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν την φυλή και μόνο.

Αν θέλεις μπορείς να στείλεις με π.μ. τα στοιχεία σου στον Admin,
για να έχεις πρόσβαση.
:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πρόσεξε να μην πέσεις σε καναν ασχετο με την εκτροφή και μπλέξεις με κανα κουτάβι κέρατο(παλιοχαρακτήρα δηλαδή)
πρόσεξε να έχουν εξετάσεις δυσπλασίας και οι δύο γονείς και με πολύ καλά αποτελέσματα,γιατί η παθηση μαστίζει και η φυλή είναι βαριά και υποφέρει

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
καλημερα

αρσενικο η θηλυκο?

δωσε και λιγα στοιχεια απο των χαρακτηρα των γονιων

p.s θα του κοψεις την ουρα?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πρόσεξε να μην πέσεις σε καναν ασχετο με την εκτροφή και μπλέξεις με κανα κουτάβι κέρατο(παλιοχαρακτήρα δηλαδή)
Στο δικο σου λεξικο αυτο σημαινει "κερατο"?

Φανταζομαι και οπου "φλωρος" γραφει ισορροπημενος.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σωστός-ήταν βιαστικό-
πιστεύω πως κατάλαβε το μέλος
αλλά καλή είναι και η διευκρίνηση

φλώρος δεν είναι ο ισορροπημένος αλλά ο πέραν του δέοντος διστακτικός ακόμα και να πηδήσει δέκα πόντους χαντάκι
για κέρατα δώσε εσύ καλύτερα τις ακριβείς συντεταγμένες ;)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
η δική μου συμβουλή είναι να πάρεις απο γονείς πρωταθλητές μορφολογίας, ελευθερους δυσπλασίας, και με ολοκληρωμένες επιτυχώς εξετάσεις εργασίας.

καλή επιτυχία :)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Οπως γραφτηκε πιο πανω απο τους φιλους να προσεξεις ιδιαιτερα την ποιοτητα του εκτροφειου και να εχουν εξετασεις δυσπλασιας ισχιου και αγκωνα οι γονεις του κουταβιου σου.Να τις δεις ομως.
Τωρα απο κει και περα να προσπαθησεις να καταλαβεις ολα αυτα που θα σου πει ο εκτροφεας για τα σκυλια του αλλα και γενικοτερα για την ρατσα αυτην.
Πολυ καλη ποιοτητα τροφης σε συγκεκριμενα γευματα.
Αν δεν εισαι εμπειρος με τα σκυλια να παρεις ενα οχι κυριαρχικο κουταβι γιατι ισως ταλαιπωρηθεις με την επιμονη του αργοτερα.
Τα υπολοιπα μεσα απο δω και απο διαβασμα σε βιβλιογραφια/διαδυκτιο.
Με το καλο να τον αποκτησεις.
Πες μας και εσυ λιγες λεπτομερειες για το τροπο ζωη σου /τον χωρο που θα μεινει ο σκυλακος/εκτροφειο/κτλ!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
amaliaz ισως γνωριζεις κατι που εμεις δεν ξερουμε ακομα.
Ας περιμενουμε να μας πει και ο atibox λεπτομερειες....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν είναι μυστικό :p
Ολη μέρα, αυτό το θέμα "συζητούσαμε" ψες :rolleyes:
Δες το link που παραθέτει η Amaliaz ;)

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
οπως καταλαβαινεις φιλε atibox δεν θεωρεισαι σωστος ιδιοκτητης σκυλου οποτε δυστυχως δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις...συντομα η μαρεκο θα σου κλεισει και το θεμα με την προφαση οτι ολοι γραφουν εκτος θεματος οποτε ολοι μια χαρα και εμεις καλυτερα

ισως σκεφτεις οτι και αυτο το σκυλακι που θα παρεις εχει τα ιδια δικαιωματα απο τα αλλα σκυλακια,και οτι ρωτας γιατι θελεις να κανεις το καλυτερο δυνατον για αυτο...οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι εδω....δεν πηρες απο εκτροφειο τοτε δεν μας κανεις.....καταστραφικες που πηρες σκυλο απο ιδιωτη,θα σε φαει,θα δαγκωνει παιδια,θα κανει τσισα του οπου βρει γιατι μονο απο εκτροφειο κατουρανε σε πανες,επισης αμα το ροτβαιλερ δεν ειναι απο εκτροφειο ισως να μην εχει 4 ποδια ουτε ουρα που θα χαιρεται οταν σε βλεπει και ουτε θα σε γλυφει επειδη θα σε αγαπαει

Επειδη πρεπει να ειναι το μοναδικο φορουμ στον κοσμο που υπαρχει τοσο εμμονη απο που καποιος εχει παρει τον σκυλο του στο λεω εγω στα ισια οτι εισαι απαραδεκτος και δεν θεωρεισαι κυνοφιλος...να παρεις μαιμου αλλα κοιτα να ειναι απο εκτροφειο

περαστικα μας atibox

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
Kαλημέρα και πάλη μόλις ηδα τα μηνύματα είμαι συγκεκριμένα εγγραμμένος εδώ και 2 ημέρες το μονό που ακούω ειναι η λέξη εκτροφής και ότι η άλλες επιλογές ειναι κατά μεγάλο ποσοστό λάθος, μαι λύπη στο ότι δεν μπορώ να πάρω απάντησης στης όποιες χρειάζομαι λόγο επειδή δεν εχω κάνει την επιλογή μου από εκτροφείο. την επιλογή μου την εχω κάνει και για πόλους ίσος ειναι λάθος και το κατανοώ έτσι λοιπόν κατανοήστε και εσείς εμένα! όσο για το περιβαλον καταρχάς μένω Πάτρα σε εισογιο με μεγάλη αυλή, είχα 2 Μπόξερς πιο παλιά αλλά απεβίωσαν από καλαζάρ. θέλω να παραμείνουμε στο θέμα που άνοιξα και να μου πείτε κάποιες γνώμες εχω ακούσει πολλά θέλω και μια γνώμη από εσάς!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εαν ειχε μπει akiouss αφου παρει το σκυλο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα...
με το ζόρι ομως κανενας δεν ενημερωνεται... πρεπει να θελει κιολας.
ασε τους μελοδραματισμους...
και ο δικος μου σκυλος απο byb ειναι.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντως μια και τα ροτάκια είναι δημοφιλή, αν γράψεις την λέξη rottweiler στην αναζήτηση,
θα βρεις πάαααααρα πολλά θέματα να σε βοηθήσουν.

Περαιτέρω δεν έχω γνώσεις να συμμετάσχω :)

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
Eυχαριστώ παιδιά για όσα μου είπατε! θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. μου ηπαν αρκετοί οπός το διβασα και σε κάποια site σχετικά με τα roτtie και κάποια πράγματα ότι το πρέπει να του δείξεις κυριαρχία ισχύ κατά την γνώμη σας; η μητέρα μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία με τα σκυλιά και ίσος με τον τρόπο της τα νοιώθει σαν μωρά.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το τυπικό ροτβάιλερ είναι ενας σοβαρός σκύλος που θέλει σοβαρό ιδιοκτήτη,
οχι κάποιον να του κάνει τον νταή... ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.