rottweiler και scooter...γινεται..;

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τώρα που μιλάτε για γυαλιά και μηχανές το post της noela εδώ μου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστο!!! :D

Aris-myrott

Member
16 Ιουνίου 2009
16
0
Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη
μελισσες - κουνουπια - μυγες και πασης φυσεως ιπτάμενα αντικειμενα στα ματια και το κεφάλι

γατες - σκυλια ( δεσποζόμενα - αδεσποτα , ηρεμα - αγρια)

αυτοκίνητα με πασης φυσεως ανθρωπους που θα θεωρησουν ομορφο - γλυκό - επόμενο να ζουλήξουν - χαιδεψουν - προκαλεσουν τον σκυλο

ΤΡΟΧΑΙΟ ( δεν χρειαζετε να ειναι σοβαρο)

θες και αλλα ????
Έτσι και χειρότερα θα έλεγα. Θα πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη σε δεκάδες πράγματα, στο δρόμο, στο σκύλο, στον κόσμο, στα άλλα ζώα κ.τ.λ. Οπότε καλύτερα με αυτοκίνητο, άσε που σε λίγους μήνες το κουτάβι θα γίνει πολύ μεγάλο για το scooter

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Loukia please .............αμα εχεις..........

βαλε μια φωτο με το γυαλι να το φοραει η σκυλα ...........πεθαινω να το δω,
πρεπει να ηταν τρελο θεαμα:p:p:p:p

στο θεμα τωρα ,πολλοι κυκλοφορουν με μηχανη τα σκυλια τους εννοειται ,αλλα σαν πρωτη προταση σε καποιον που δεν γνωριζουμε τι γνωριζει,
ή τι εμπειρια εχει....ή τι χαρακτηρα θα εχει το σκυλι μεγαλωνοντας δεν μπορουμε να πουμε ναι,φιλε βαλτο πανω ολα θα ειναι καλα και δεν θα σου πεταχτει και θα ειναι αρνι...........

θα ειναι ανευθυνο απο μερους μας.......γενικα μιλαω.........

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Σίγουρα είναι πολύ επικίνδυνο. Πιστεύω δεν είναι για όλους τους "ιδιοκτήτες" ούτε και για όλους τους σκύλους. Πρέπει να σου κάτσει που λένε (μπορεί και να έχω άδικο, αλλά αυτή την αίσθηση έχω).
Εδώ σε άνθρωπο και σου βγαίνει η πίστη να του μάθεις να είναι καλός συνοδηγός σε μηχανή. (Δεν οδηγώ μηχανή, απλά είμαι τέλεια συνοδηγός :p )

Luna δεν έχω φώτογραφίες με το καρναβάλι μου. Σχεδόν 10 χρόνια ζήσαμε μαζί και ούτε 10 φωτογραφίες της δεν έχω.
Είχε όμως πολύ πλάκα, έπαιρνε το πολύ σοβαρό της ύφος και ανέμιζαν και τα αυτιά (κυνηγόσκυλο ήτανε), τσίρκο ήμασταν. :D
Αλλά η Λουκία μόλις την έπαιρνα αγκαλιά δεν κουνιότανε ούτε χιλιοστό για κανένα λόγο, οπότε ακόμη και παραμάσχαλα να την είχα στη μηχανή αυτή κοκάλωνε σαν τη γυναίκα του Λωτ. Να'τανε άλλο σκυλί θα είχαμε σαβουρντιστεί 100 φορές.

Όσο για τα της Νοelaς, απλά άφωνη! Και ζηλεύω τρελά!

Last edited:

takis79

Member
11 Ιουνίου 2009
21
0
45
ΚΕΡΚΥΡΑ
το υφασματινο εχει πολλα μειον,εκτος του οτι ειναι εξισου ακριβο........:rolleyes:
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
luna οταν μπορεις πες μου μερικα απο τα μειον γιατι εχω ..μηδαμινη εμπειρια..ευχαριστω..:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τρώγεται, μασιέται, ξεσκίζεται, κατακρεουργείται με μοναδική ευκολία! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σκύλος με μεγαλο όγκο πάνω σε μηχανή και να κάθεται μονος , το θεωρώ αν μη τι άλλο εγκληματικό..

Για τον ίδιο τον οδηγό, για τον σκύλο και για τους άλλους γύρω του.., μια απότομη κίνηση μπορεί να είναι μοιραία..
Πως μπορείς να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη για ένα τόσο σοβαρό θέμα..

Να είναι μικρόσωμο που τα κιλά δεν μπορούν να παρασύρουν την τροχιά του δικυκλου να το καταλάβω..αλλα για ενα ογκώδες σκυλι.., είναι εξαιρετικά επικίνδυνο..

Επικίνδυνο είναι και όταν έχουμε πίσω μας έναν ανθρωπο που κουνιέται άγαρμπα και νευρικά διαρκώς..

και με τέτοια θέματα δεν παίζουμε..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
τα ........αυτα που ειπε η Rottie συν του οτι ενας μοναδικος εμετος ή μια διαρροια σε ταξιδι με το υφασματινο ....θα σου γινει μια αξεχαστη εμπειρια:D

takis79

Member
11 Ιουνίου 2009
21
0
45
ΚΕΡΚΥΡΑ
τα ........αυτα που ειπε η Rottie συν του οτι ενας μοναδικος εμετος ή μια διαρροια σε ταξιδι με το υφασματινο ....θα σου γινει μια αξεχαστη εμπειρια:D
ωχχχ..και μονο που μου ειπες αυτο..το ξεχναωωωω:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog