Με τα βιβλία θα συνιστούσα πολλή προσοχή και πολύ φιλτράρισμα στο τι διαβάζεις. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο για ροτ μόλις ήρθε σπίτι μου η κουτάβα. Συγγραφέας ήταν μία εκτροφέας ροτ. Μεταξύ άλλων έγραφε ότι για τα ροτ πρέπει όπου χρειάζεται να διαθέτεις εκτός από πυγμή και αποφασιστικότητα (οκ) και... βαρύ χέρι. Να τρώει τα χαστούκια του! Όταν είδα την ημερομηνία συγγραφής κατάλαβα... γραμμένο πριν 25 χρόνια!! Έτσι γινόταν τότε η εκπαίδευση.θα με ενδιέφερε κι εμένα κάτι τέτοιο όπως και κάποιο σωστό βιβλίο για διάβασμα (οσο να 'ναι το βιβλίο διαβάζεται ευκολότερα απο τα κατεβατά στο ιντερνετ που ναι μεν είναι χρησιμότατα αλλά απο κάποιο σημείο και μετά αρχίζουν και πονάνε τα μάτια σου/ζαλίζεσαι)
Διευρύνω τις γνώσεις μου απλάΕπ! mad00lini, που πήγαν τα σχέδια για το bull terrier?
Θα πρεπει να στειλεις ενα πμ στον admin με τα στοιχεια σου για να μπορεις να συμμετεχεις στo subforum.Α! Επίσης στο subforum δε μπορώ να ανοίξω νέο θέμα..
σαν αυτό που έχω για τα μποξερ και λέει "ο χαρακτήρας της μάνας εξαρτάται απο το χαρακτήρα της μάνας" δεν ήταν τουλάχιστον, γενικά τραγική μετάφραση και σημεία στα οποία δεν έβγαινε καν νόημα τι λέει, μα καλά, δε τα ελέγχουν πριν τα εκδόσουν;Με τα βιβλία θα συνιστούσα πολλή προσοχή και πολύ φιλτράρισμα στο τι διαβάζεις. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο για ροτ μόλις ήρθε σπίτι μου η κουτάβα. Συγγραφέας ήταν μία εκτροφέας ροτ. Μεταξύ άλλων έγραφε ότι για τα ροτ πρέπει όπου χρειάζεται να διαθέτεις εκτός από πυγμή και αποφασιστικότητα (οκ) και... βαρύ χέρι. Να τρώει τα χαστούκια του! Όταν είδα την ημερομηνία συγγραφής κατάλαβα... γραμμένο πριν 25 χρόνια!! Έτσι γινόταν τότε η εκπαίδευση.
Μέχρι να το διαβάσω όλο παραλίγο να πάθω συμφόρηση!:lol:Με τα βιβλία θα συνιστούσα πολλή προσοχή και πολύ φιλτράρισμα στο τι διαβάζεις. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο για ροτ μόλις ήρθε σπίτι μου η κουτάβα. Συγγραφέας ήταν μία εκτροφέας ροτ. Μεταξύ άλλων έγραφε ότι για τα ροτ πρέπει όπου χρειάζεται να διαθέτεις εκτός από πυγμή και αποφασιστικότητα (οκ) και... βαρύ χέρι. Να τρώει τα χαστούκια του! Όταν είδα την ημερομηνία συγγραφής κατάλαβα... γραμμένο πριν 25 χρόνια!! Έτσι γινόταν τότε η εκπαίδευση.