Rottweiler και χαρακτηριστικά φυλής

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καλημέρα. Μπορείτε οι φίλοι και ιδιοκτήτες rottweiler να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες;
Χρήσιμα άρθρα για να διαβάσω ή προσωπική εμπειρία από τη φυλή;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Επ! mad00lini, που πήγαν τα σχέδια για το bull terrier?

(αν δεν κάνω λάθος έχει subforum για τη φυλή, και με τόσους rottweilerάδες εδώ, δύσκολο να μην έχουν γραφτεί τα πάντα)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
θα με ενδιέφερε κι εμένα κάτι τέτοιο όπως και κάποιο σωστό βιβλίο για διάβασμα (οσο να 'ναι το βιβλίο διαβάζεται ευκολότερα απο τα κατεβατά στο ιντερνετ που ναι μεν είναι χρησιμότατα αλλά απο κάποιο σημείο και μετά αρχίζουν και πονάνε τα μάτια σου/ζαλίζεσαι)

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
θα με ενδιέφερε κι εμένα κάτι τέτοιο όπως και κάποιο σωστό βιβλίο για διάβασμα (οσο να 'ναι το βιβλίο διαβάζεται ευκολότερα απο τα κατεβατά στο ιντερνετ που ναι μεν είναι χρησιμότατα αλλά απο κάποιο σημείο και μετά αρχίζουν και πονάνε τα μάτια σου/ζαλίζεσαι)
Με τα βιβλία θα συνιστούσα πολλή προσοχή και πολύ φιλτράρισμα στο τι διαβάζεις. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο για ροτ μόλις ήρθε σπίτι μου η κουτάβα. Συγγραφέας ήταν μία εκτροφέας ροτ. Μεταξύ άλλων έγραφε ότι για τα ροτ πρέπει όπου χρειάζεται να διαθέτεις εκτός από πυγμή και αποφασιστικότητα (οκ) και... βαρύ χέρι. Να τρώει τα χαστούκια του! Όταν είδα την ημερομηνία συγγραφής κατάλαβα... γραμμένο πριν 25 χρόνια!! Έτσι γινόταν τότε η εκπαίδευση.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Α! Επίσης στο subforum δε μπορώ να ανοίξω νέο θέμα..
Θα πρεπει να στειλεις ενα πμ στον admin με τα στοιχεια σου για να μπορεις να συμμετεχεις στo subforum.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Με τα βιβλία θα συνιστούσα πολλή προσοχή και πολύ φιλτράρισμα στο τι διαβάζεις. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο για ροτ μόλις ήρθε σπίτι μου η κουτάβα. Συγγραφέας ήταν μία εκτροφέας ροτ. Μεταξύ άλλων έγραφε ότι για τα ροτ πρέπει όπου χρειάζεται να διαθέτεις εκτός από πυγμή και αποφασιστικότητα (οκ) και... βαρύ χέρι. Να τρώει τα χαστούκια του! Όταν είδα την ημερομηνία συγγραφής κατάλαβα... γραμμένο πριν 25 χρόνια!! Έτσι γινόταν τότε η εκπαίδευση.
σαν αυτό που έχω για τα μποξερ και λέει "ο χαρακτήρας της μάνας εξαρτάται απο το χαρακτήρα της μάνας" δεν ήταν τουλάχιστον, γενικά τραγική μετάφραση και σημεία στα οποία δεν έβγαινε καν νόημα τι λέει, μα καλά, δε τα ελέγχουν πριν τα εκδόσουν;
Γι'αυτο θέλω να βρω ένα αξιόπιστο βιβλίο.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Μέχρι να το διαβάσω όλο παραλίγο να πάθω συμφόρηση!:lol:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχω στείλει μήνυμα στον αντμιν εδώ και κάτι μέρες, αλλά δεν έχω πρόσβαση στο subforum ακόμα :-(

Άντε και θέλω να σας πω!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έλεγα να το ανοίξω εκεί το θέμα, αλλά δε με παίζουν. Θα αρχίσω το σεντόνι σε λίγο :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Περίπου! ΧαΧα! Όταν περάσει κι από scan το σπίτι μας, τότε μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έχω. Μέχρι τότε είμαστε σε καλό δρόμο, αυτό έχω να σας πω :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Διάβασα και το άλλο θέμα με την ροττίνα. Χαίρομαι πολύ που τελικά θα υιοθετήσεις ένα ζώο που χρειάζεται ένα καλό σπίτι! Αυτή τη φορά εύχομαι όλα να πάνε καλά. Περιμένουμε νέα!