Rottweiler ή Γερμανικό Ποιμενικό ?

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Το φόρουμ αποτελεί πηγή γνώσεων και εμπειριών και μπορεί να βοηθήσει πολλούς νέους ή μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση γι'αυτό είναι να παραμείνει πηγή ΓΝΩΣΕΩΝ και ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ. Και όχι πηγή των αυθαιρέτων απόψεων του καθενός που έχει γίνει επιστήμονας από το ιντερνετ ή επειδή διάβασε κάποια πράγματα στο φόρουμ ή αλλού θεωρεί ότι θα μεταλαμπαδεύει πλέον την "γνώση" που "απέκτησε" στους αδαείς. Και μια που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, κάθεται και γράφει στο φόρουμ τις φανφαρολογίες του συμβουλεύοντας με ύφος ενός σκυλά που έχει χρόνια στο χώρο τον άτυχο που ρωτάει τις απορίες του ελπίζοντας να δεχθεί απαντήσεις από άτομα που ξέρουν και όχι που "έμαθαν" από το ιντερνετ και δίνουν συμβουλές για σκύλους που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους παρά μόνο στην οθόνη του pc τους.
Δεν είναι τυχαίο που παλιά μέλη, των οποίων η ΓΝΩΣΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ ήταν πολύτιμη για πολλούς από εμάς, πλέον δεν μπαίνουν (τουλάχιστον δεν γράφουν) πια στο φόρουμ. Κρίμα πραγματικά...
Δεν γράφουν γιατί υπάρχουν άλλοι τύποι που νομίζουν οτι μόνο εαν έχεις σκύλο ξέρεις πράγματα. Δεν πα να στα πε και ο καλύετρος εκτροφέας, τί ξέρει αυτός; Αφού εσύ δεν έχεις σκύλο τα λεγόμενά σου δεν έχουν ισχύει! Και επίσης κάποιοι παλιοι, δεν μπαίνουν γιατί υπάρχουν πολλοί που είναι μέσα στην ειρωνεία και στην βλακεία και νομίζουν πως έτσι κάνουν κάτι... Αντε μην πω τιποτα χειρότερο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Νεφελάκι έχεις κάνει εγγραφή 1/3/2013....που ξέρεις ποιούς παλιούς εννοεί ...και γιατί μάλιστα δεν γράφουν (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ....) ..τουλάχιστον το μέλος mariosn έχει κάνει εγγραφή το 2010 ...κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δεν γράφουν γιατί υπάρχουν άλλοι τύποι που νομίζουν οτι μόνο εαν έχεις σκύλο ξέρεις πράγματα. Δεν πα να στα πε και ο καλύετρος εκτροφέας, τί ξέρει αυτός; Αφού εσύ δεν έχεις σκύλο τα λεγόμενά σου δεν έχουν ισχύει! Και επίσης κάποιοι παλιοι, δεν μπαίνουν γιατί υπάρχουν πολλοί που είναι μέσα στην ειρωνεία και στην βλακεία και νομίζουν πως έτσι κάνουν κάτι... Αντε μην πω τιποτα χειρότερο.
για να το λες εσυ κατι θα ξερεις :rolleyes:

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Βρε Νεφελάκι έχεις κάνει εγγραφή 1/3/2013....που ξέρεις ποιούς παλιούς εννοεί ...και γιατί μάλιστα δεν γράφουν (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ....) ..τουλάχιστον το μέλος mariosn έχει κάνει εγγραφή το 2010 ...κάτι παραπάνω θα ξέρει.
To φορουμ το παρακολουθώ απο το 2009. Ξέρω όλα τα παλιά μέλη γιατί είχε κάνει και τότε εγγράφή αλλά πλέον δεν θυμάμαι ούτε τον κωδικό ούτε το όνομα του λαγαρισμού. Επίσης έχω κάποιους φίλους "παλιους" του φόρουμ και ξέρω τί παίζει...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
To φορουμ το παρακολουθώ απο το 2009. Ξέρω όλα τα παλιά μέλη γιατί είχε κάνει και τότε εγγράφή αλλά πλέον δεν θυμάμαι ούτε τον κωδικό ούτε το όνομα του λαγαρισμού. Επίσης έχω κάποιους φίλους "παλιους" του φόρουμ και ξέρω τί παίζει...
πςςςςςςςςςςς!

Σταματια τα μισα να μου λεγε!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ποιος ειχε κανει λογαριασμο ? η θες να πεις ειχα κανει? υπαρχει και το ρικοβερυ αρκει να θυμασαι το ηλ.ταχυδρομειο σου

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επίσης έχω κάποιους φίλους "παλιους" του φόρουμ και ξέρω τί παίζει...
Αυτούς που δεν γράφουν...ή γράφουν και αυτοί ? Anyway τέλος τα οφ τοπικ από μένα...βαρέθηκα.

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι......

Παραιτούμαι της προσπάθειας

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
αντρεα εισαι καπου εδω η σε εφαγε κανενα ροτ που δεν προειδοποιησε?
παντως ρε παιδια να ρωτησω κατι...υπαρχει καποια λιστα με στατιστικα που να ισχυει οντως?απο ποιο site μπορω να δω?

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
αντρεα εισαι καπου εδω η σε εφαγε κανενα ροτ που δεν προειδοποιησε?
παντως ρε παιδια να ρωτησω κατι...υπαρχει καποια λιστα με στατιστικα που να ισχυει οντως?απο ποιο site μπορω να δω?
Κοίτα, εμένα μου το είπαν εκτροφείς. Στατιστικά είπαν οτι τα ροτβαιλερ είναι πιο επιθετικά απο τα γερμανικά ποιμενικά! Εγώ πιστεύω οτι για να το είπαν κάτι θα ξέρουν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn