Τα ξερω ολα αυτα που λες. Και περιμενα/περιμενω αντιδρασεις για αυτο. Κυκλοφορει με κολαρο για ολους τους λογους που αναφερεις. Τα εχω παρατηρησει. Επισης οταν βλεπω σκυλια, ανθρωπους, αυτοκινητα τον κραταω διπλα μου, τον πιανω απο το κολαρο κανονικα ή αν πεσουμε σε "κινηση" θα βαλουμε λουρι. Συνηθως οι δρομοι που κυκλοφορουμε ειναι αδειοι. Στα παρκα αν ερθει αλλος με σκυλο τον κραταω φυσικα, και για τις διαφορες αντιδρασεις και γιατι ο δικος μου μπορει να ειναι τερμα φιλικος αλλα δεν ξερεις πως ειναι οι αλλοι. Επισης εχει εκπαιδευτει σε ηχους και σπανια εως καθολου αντιδραει σε αυτους. Φυσικα και δεν βασιζομαι στο οτι παντα θα αντιδραει οπως θελω. Δεν μου αρεσει να τον κυκλοφορω χωρις λουρι για ολα αυτα που λες, και ουτε ειναι ο σκοπος μου να τον εχω ετσι γενικα. Το κανω καθαρα εκπαιδευτικα με ολα τα ερεθισματα που υπαρχουν.
Στην εξοχη που τον εχω ελευθερο, δεν τον εχω υπο εκπαιδευση. Οχι τουλαχιστον με την μορφη που εχει στη βολτα. Του δίνω το ελευθερο να σκεφτει και να κρινει και θα επιβραβευσω αυτα που με αρεσουν. Και δεν τον αφηνω να φευγει εκτος οπτικου μου πεδιου.
Επισης κατι που ξεχασα, δεν δειχνει σημαδια κουρασης εξω. Μπορει, αν εχω τοσο φαι, να κανουμε βολτα + εκπαιδευση για 2+ ωρες. Αλλα στο σπιτι, δε σηκωνει κεφαλι απο το κρεβατι. Υπνοι ατελειωτοι σε διαφορες στασεις.
Στην εξοχη που τον εχω ελευθερο, δεν τον εχω υπο εκπαιδευση. Οχι τουλαχιστον με την μορφη που εχει στη βολτα. Του δίνω το ελευθερο να σκεφτει και να κρινει και θα επιβραβευσω αυτα που με αρεσουν. Και δεν τον αφηνω να φευγει εκτος οπτικου μου πεδιου.
Επισης κατι που ξεχασα, δεν δειχνει σημαδια κουρασης εξω. Μπορει, αν εχω τοσο φαι, να κανουμε βολτα + εκπαιδευση για 2+ ωρες. Αλλα στο σπιτι, δε σηκωνει κεφαλι απο το κρεβατι. Υπνοι ατελειωτοι σε διαφορες στασεις.