Πλέον κοντεύει 14 μηνών(σε λίγες μέρες)...Τα κορίτσια ασχολούνται με παιχνίδι μεταξύ τους ή αν ακούσουν κάποιο θόρυβο απ'έξω τρέχουν μαζί να δούν τι είναι..κατά τα άλλα η Μούκα ως η γηραιότερη οταν δεν εχει όρεξη για παιχνίδια αδιαφορεί και η Ρόζυ τσιγκλάει...!Είναι ήρεμη σε γενικές γραμμές(για αμσταφ),δεν κάνει ζημιές,της αρέσει πάρα πολύ να παίζει στον κήπο με τον "μπαμπά" της ή με εμένα,βόλτες θέλει οταν δεν κάνει πολύ ζέστη αλλιώς βαριέται και είναι πολύύύύύύ φαγανή οπότε θέλει προσοχή και μέτρο για να μη ξεφύγει σε κιλά.Είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει πολλές λέξεις αλλά κάποιες φορές ως ορίτζιναλ αμσταφ επιλέγει να κάνει αυτό που θέλει.Επίσης είναι πολύ καλή στην "φύλαξη",πιο συγκεκριμένα θα γαυγίσει το βράδυ κυρίως σε κάποιο ασυνήθιστο θόρυβο(ποτέ χωρίς λόγο) και αν κάποιος πάει να μπεί στην αυλή και δεν τον γνωρίζει θα κάνει το ίδιο.Αν πάμε να τον γνωρίσουμε όλα καλά,ξεχωρίζει καταστάσεις και πότε κάποιος είναι φιλικός ή όχι.Εξακολουθεί να είναι άγαρμπη αλλά αυτό είναι κάτι που δε νομίζω να σταματήσει ποτέ....Νομίζω οτι έχει ωριμάσει πολύ όμορφα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο το χαρακτήρα της.