Reitcel a cavalier king charles spaniel

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
γεια σας γεια σας!ειμαι η σοφια κ εχω ενα καταπληκτικο κοριτσακι 7 μηνων την ρειτσελ!ειναι η ζωη μου ολη!την λατρευω πραγματικα!χαιρομαι πολυ που ανακαλυψα τ φορουμ αυτο γιατι θα μπορω να ανταλλαζω αποψεις με ανθρωπους που πραγματικα γνωριζουν κ θελουν να βοηθησουν!

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
σας ευχαριστω παιδια...ναι ειναι πραγματικα υπεροχη!ελπιζω να ξεπερασουμε κ ενα προβλημα υγειας που εχει κ μετα ολα θα ειναι τελεια!

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
αχχχχχ...τεραστια ιστοριααα.η ψυχη μ απο τοτε που την πηραμε δν εχει ηρεμησει καθολου...καταρχην την πηρα αρρωστη κ ειχε βηχα κυνοτροφειου....πηρε τοσα φαρμακα η ψυχη μ που μασ ειπαν οι γιατροι οτι δν μπορει να παρει αλλα καθως ειχε φουλαρει ο οργανισμοσ της....τελικα τ ξεπερασαμε ευτυχως μεχρι που εμφανιστηκε καινουργιο προβλημα

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
στις 14 εβρουαριου εκει που επεσα μια χαρα μονη της εκανε μια δυνατη κραυγη που την κανει συνηθωσ οταν φοβαται...μετα λοιπον απο λιγα λεπτα που την ειδα ενα σκυλακι να τρεμει ολοκληρο κ να κοιταει το ταβανι χωρις να μπορει να κατεβασει τ κεφαλακι τ....περιμεναμε λιγο μηπως κ τ κατεβασει αλλα τπτ.την πηγαμε στο κτηνιατρικο κεντρο οπου κ υποβληθηκε σε εξετασεισ κ ακτινογραφιεσ οι οποιες βγηκαν καθαρες!οπισθοτονοσ ειπαν οτι ειναι αυτο που επαθε κ αν ξανακανει μας ειπαν κοποιο αναλογο περιστατικο την παμε κατευθειαν για μαγνητικη....δν αργησε λοιπον να γινει κ δευτερο αναλογο περιστατικο αυτη τη φορα με τρεμουλο εντονο.......τωρα απλα περιμενουμε να μας ειδοποιησουν για τ ποτε θα παμε για μαγνητικη..........φοβαμαι πολυυυυυυυυ