Rednose Πατερας Tricolor Μητερα

SanjiKUN

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
6
0
Καλησπερα ειμαι καινουριος εδω και θελω την βοηθεια σας σε κατι!Ειμαι τελειως αρχαριος με τα σκυλια και ενας γνωστος μου πουλαει ενα κουταβι με πατερα rednose και μητερα tricolor!Δεν εχω ιδεα τι εννοει απλα με το που ειδα την κουταβιτσα την ερωτευτηκα!Μενω μονος ειμαι 20 ετων και εργαζομαι στο Π.Ναυτικο.Εδω και 1 χρονο ειχα την αναγκη να αγορασω ενα σκυλο διοτι λατρευω τα ζωα και δεν μπορεσα ποτε να αγορασω ενα λογω της μαμας:mad:.Θα ηθελα να αγορασω ενα πιτμπουλ διοτι απο οτι διαβασα ειναι αρκετα παρεξηγημενη ρατσα(μου θυμιζει εμενα) και επειδη ψαχνω εναν πιστο φιλο με καλο χαρακτηρα ικανο να με συντροφευει στις αθλητικες μου δραστηριοτητες αν ειναι για αυτον δυνατο!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ;):?

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82.%CE%B1%CF%80%CF%8C.pet.shops.bybs-4953/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/pet-.shops.-.puppy.mills-38/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/θέλω.να.ζευγαρώσω.το.σκυλάκι.μου-17864/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

αυτα για αρχη,διαβασε τα και μακρια απο αυτος που πουλαει δηθεν πιτ μπουλ,δεν εχει καν την απαραιτητη γνωση να γνωριζει πως ρεντ νοουσ δεν ειναι γραμμη αλλα colour variation οπως και το τρικολορ

αν θες σωνει και καλα πιτ μπουλ υπαρχουν λιγοι καλοι εκτροφεις εδω ελλαδα,λιγοι ομως και με περιορισμενες γεννες!

καλως ηρθες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εργάζεσαι στο Π.Ναυτικό.
Αυτό πρακτικά σε θέματα ωραρίου τι σημαίνει;
Υπάρχουν και περίοδοι που μπορεί να λείπεις για μέρες;

SanjiKUN

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
6
0
Ναι εργαζομαι στο ΠΝ και θα υπαρχουν μερες που θα λειπω αλλα αυτο μετα τον Αυγουστο..Οταν γινει αυτο εχω συζητησει με την συντροφο μου με την οποια σκοπευουμε να μεγαλωσουμε μαζι την καινουρια μας φιλη!Μπορει να με βοηθησει αυτη..

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
παρε τον τηλεφωνο και ρωτα τον οτι απορια εχεις,πες του να σου μιλησει για τις γραμμες που εχει,γιατι τις εχει προτιμησει,τι αποσκοπει απο τα ζευγαρωματα που κανει,συνηθως οταν μπλεκεις 2 γραμμες σε ενα ζευγαρωμα παει να πει οτι κατι θες να βελτιωσεις,ρωτα τον με ποιους συνεγαζεται στην ελλαδα και με ποιους εξω,και αν θες μπες και γραψε μας τι σου ειπε.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες!

Υπαρχουν ΤΟΣΑ πολλα πιτμπουλακια που ψαχνουν σπιτια, κουταβια, ενηλικα,
θηλυκα, αρσενικα! Γιατι να μην σωσεις ενα?
Επισης καλο θα ηταν να εχεις και μια εναλακτικη σε περιπτωση που δεν εισαι με
αυτη την κοπελα οταν θα λειπεις τι θα κανεις με το σκυλο. Ολα μεσα στη ζωη ειναι
δεν ξερεις πως εξελισσονται τα πραγματα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Ναι εργαζομαι στο ΠΝ και θα υπαρχουν μερες που θα λειπω αλλα αυτο μετα τον Αυγουστο..Οταν γινει αυτο εχω συζητησει με την συντροφο μου με την οποια σκοπευουμε να μεγαλωσουμε μαζι την καινουρια μας φιλη!Μπορει να με βοηθησει αυτη..
καλησπέρα και καλώς ήρθες.
backup plan για το αν αυτο δε δουλέψει έχεις? Ο λόγος που το ρωτάω είναι καθαρά πρακτικός,
φιλικά πάντα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επισης καλο θα ηταν να εχεις και μια εναλακτικη σε περιπτωση που δεν εισαι με
αυτη την κοπελα οταν θα λειπεις τι θα κανεις με το σκυλο. Ολα μεσα στη ζωη ειναι
δεν ξερεις πως εξελισσονται τα πραγματα.
χαχαχαχ...και τρώγομαι από το πρωί, να το πω...:D

SanjiKUN

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
6
0
Εχω 2 backup plans παιδια...ένα είναι η μητέρα μου και το δεύτερο είναι ένα ξενοδοχείο σκύλων που μου έχει μιλήσει ένας συνάδελφος...όσων αφορά το ξενοδοχείο δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει..και πως μεταχειρίζονται τα σκυλιά..για αυτό δεν είμαι ακόμα σίγουρος για αυτό!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτό που στην εκτροφή(?) των pitbull θεωρείται φυσιολογικό τα σκυλιά να διατηρούνται και να προβάλλονται αλυσοδεμένα... :roll:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
το εκτροφειο που εβαλες δεν μου αρεσε,τι παει να πει game dogs,blacknose bluenose και rednose,τι ειναι αυτα; ασε που ειναι πολυ βαρια σκυλια αυτα που ειδα,συνηθως τα pure pitbulls ειναι πολυ πιο κατω στα κιλα,επισης διαβασα και τα κειμενα που ειχε και εξηγουσε τι παιζει με τα σταφορσαιρ και τα πιτ μπουλ και μου φανηκαν λανθασμενα,ασε που τα πιτ μπουλ δεν τεινουν να ειναι μεγαλυτερα και πιο βαρια απο τα σταφορσαιρ,αντιθετως,τεσπα αυτα σαν πρωτη ματια,δεν τον ξερω τον ανθρωπο,ειναι καθαρα προσωπικη η κριση!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Αυτό που στην εκτροφή(?) των pitbull θεωρείται φυσιολογικό τα σκυλιά να διατηρούνται και να προβάλλονται αλυσοδεμένα... :roll:
καλα αυτο ισχυει παντου,γενικα στα πιτ μπουλ ισχυει αλλη φιλοσοφια τελειως σε πολλα θεματα(δυστηχως)

SanjiKUN

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
6
0
Παιδια εγω ειμαι τελειως απειρος..αν εχετε καποιο σάιτ ή κάποιο εκτροφέα τον οποίο ξερετε οτι το χει το θεμα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να επικοινωνησω μαζι του..αν μπορειτε βαλτε και κανα λινκ!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
καλύτερα να τους πάρει ένα τηλ στο rescue ή να γίνει μέλος στη σελίδα τους στο φμπ γιατί το site έχει να ενημερωθεί πολλούς μήνες..