Pugs

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κανένας σκύλος δεν πρέπει να μυρίζει πάρα πολύ.
Τα Πάγκς απαιτούν ιδιαίτερο (και συχνό!) καθαρισμό προσώπου (ανάμεσα από τις ρυτίδες) και καθαρισμό αυτιών.
Παθαίνουν συχνά βακρτηριδιακές μολύνσεις στη μουσούδα (που μυρίζουν πολύ).

Επίσης θέλουν συχνό βούτσισμα (μαδάνε συνέχεια όλο το χρόνο). Είσαι σίγουρη πως τον καλλωπίζεις σωστά;

Έχεις εντοπίσει τι προκαλεί τη μυρωδιά; Ενδέχεται να είναι και από τα δόντια...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έλεγξε ζάρες, δόντια, αφτιά και περιόρισε το συχνό πλύσιμο σε μια φορά το μήνα maximum.

chris

New Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
2
0
παιδιά καλησπέρα! είμαι καινούρια ιδιοκτήτρια παγκ. εχω τη μικρή 2 βδομάδες και είναι απλά καταπληκτική! προς το παρόν δεν εχω καμία ερώτηση, αλλά μπορεί να χρειαστώ τη συμβουλή σας με τον καιρό! να είστε καλα!

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Καλησπέρα σε όλους σας έχω διαβάσει με ενδιαφέρον όσο αφορά το pug. Θέλω να γίνω ιδιοκτήτης ενός pug και είχα σκοπό να αγοράσω απο petshop αλλά πείστηκα ότι η καλύτερη επιλογή είναι από εκτροφέα. Μήπως έχει κάποιος στοιχεία για τους 2 εκτροφείς στην Αμαλιάδα και στη Θεσ/νίκη; Στην Αμαλιάδα είναι http://www.pug.gr/index.htm αυτός;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν γνωρίζω για εκτροφεία pug αλλά μπορείς να εποικινωνήσεις με τον ΚΟΕ και να ζητήσεις λίστα εκτροφείων στην Ελλάδα :)
Περίμενε να δείς τι θα σου πουν και οι υπόλοιποι ίσως κάποιος γνωρίζει τα εκτροφεία που λες!

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθειά σας τα έχω βρει και τα 2 sites τους έστειλα και email. Για να δούμε.......

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Καλημέρα κάνω αναζήτηση στο internet και σκέφτομαι πριν αποκτήσω το κουτάβι να αγοράσω crate......το παρακάτω πως σας φαίνεται
http://viewitem.eim.ebay.gr/Foldable_Dog_Puppy_Crate_Cage_CarrierMLXLXXLXXXL/220671565288/item

σκέφτομαι να το αγοράσω στις παρακάτω διαστάσεις:

XX Large - 42”

W42" x D27" x H28"

W107 x D70 x H71cm

θα είναι μεγάλο λέτε για το pug; Εσείς τι λέτε; ποια η γνώμη σας;
Βγαίνει και σε μικρότερες διαστάσεις.

H Faye (best of Retsos) ειναι και μελος; πάρα πολύ ωραία της έχω στείλει και email

Last edited:

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
:) Καλημέρα Αλεξία, ένα pug θέλω ...αυτό βλέπω και εγώ μεγάλο είναι αλλά σκεφτόμουνα να είναι και λίγο άνετο... να στραφώ στο large?

Large - 30”

W30" x D19" x H22"
W76 x D48 x H58cm

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
καλα λεει η Αλεξια!
Εμεις εχουμε δυο τετοια σε "L".
Και μπαινουν ενα γαλλικο μπουλντογκ και ενα αμερικαν Κοκερ στο ενα - και δυο γαλλικα στο αλλο (μαζι!).
Αρα θα φτανει ΑΝΕΤΑ και για ενα Παγκ!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Έχω 2 westie τα οποία κοιμούνται σε 100x60x66 και χωράει και τρίτο Το πολύ άνετο δεν θα διευκολύνει στην εκμάθηση τουαλέτας. Αν πάλι το θες οπωσδήποτε μεγάλο παρε και ένα ενδιάμεσο διαχωριστικό για να μπορείς να το περιορίζεις μέχρι να μάθει να συγκρατείται.

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Οι διαστάσεις σε: W76 x D48 x H58cm είναι καλές; για να μην μπαίνω σε διαδικασία με διαχωριστικά, απλά όταν μεγαλώσει αργότερα θα παραμένει το σπιτάκι του ή δεν θα του κάνει; Βασικά δεν θέλω να είναι μεγάλο, όπως αναφέρεις να είναι κατάλληλο για την εκμάθηση τουαλέτας.