Pugs & Εκτροφεία...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ελπίζουμε Τετάρτη - Πέμπτη να το έχουμε! Θα μας έρθει αεροπορικώς οπότε θα πάμε να το παραλάβουμε απο το Ελ. Βενιζέλος! Δεν είναι και εύκολο να πεταχτούμε Χαλκιδική να πάμε να το παραλάβουμε, είναι αρκετά τα έξοδα ενός τέτοιου ταξιδιού! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ με το αεροπλάνο...

Ξέρει κανείς πως διαχειρίζονται οι αεροπορικές εταιρείες τη μεταφορά ζώων? Ελπίζω να μη τα βλέπουν σαν αποσκευές!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Χωρίς να το εχετε δει; Ασυνόδευτο θα ΄ρθει;
Το είδαμε σε πολλες φωτογραφίες! Το pedigree του είναι more than we expected, με γονείς παπούδια και προπάπους πρωταθλητες, το εκτροφείο είναι κάτι παραπάνω από εγγύηση...

Δυστυχώς να πάμε Χαλκιδική να το πάρουμε είναι πολύ δύσκολο! Αλλωστε το ταξιδάκι του θα διαρκέσει μόλις 40 λεπτά και κάτω από τους κανονισμούς που ορίζουν οι αερομεταφορές για κατοικίδια ζώα.

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά Βερόνικα και σε όλους τους νέους φίλους μας εδώ!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Επίσης! Με το καλό να το παραλάβετε!
Ευχαριστούμε! Λογικά την Παρασκευή θα το έχουμε και το λέω αυτό γιατί δεν είναι όλες οι πτήσεις Θεσ/κη-Αθήνα κατάλληλες για μεταφορά κατοικιδίων...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παραλάβαμε το μανάρι μας! Είναι τέλειο! Οι φωτογραφίες το αδικούν τόσο πολύ...

Ορίστε και δύο φωτογραφίες με τις δύο πλέον γυναικες μου!

Sent from my iPad

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Απλά ήθελα να πω εδώ μιας και έχουν περάσει πέντε μέρες από τότε που έχουμε τη μικρή, ότι ο συγκεκριμένος εκτροφέας (δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του) μας έχει σταθεί και έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Ατελείωτες ώρες βοήθειας στο τηλέφωνο και απαντήσεις στις πολλές απορίες που μας γεννήθηκαν με τον ερχομό της μικρής! Το ενδιαφέρον τους ακόμα και οταν δεν επικοινωνούσαμε εμείς μαζί τους, απλά για να δουν πως πάμε με τη μικρή πραγματικά μας συγκινεί! Η επιλογή μας, μας δικαιώνει!
Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ από εμάς!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ωραία, θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω την Κα Christina Larsen από το εκροφείο Hellastar Kennel στην Χαλκιδική, για την υπέρ πολύτιμη βοήθεια της μέχρι τώρα! Οι γνώσεις της, ο ενθουσιασμός της, η προθυμία της είναι στοιχεία που εκτιμούμε πολύ και για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε!