Το αγόρι μεγάλωσε....και εκτός απο καριέρα στις εκθέσεις έγινε ενα πάρα πολύ καλό σκυλί "σπιτιού".
Να ξεκινήσω με οτι σε όλες τις συμμετοχές που είχε σε εκθέσεις πήρε πάντα "Εξαίρετος" από όλους τους κριτές.(Οι συμμετοχές σε εκθέσεις απο κουτάβι μέχρι σήμερα πρέπει να είναι γύρω στις 35-40 σε Ελλάδα και στο εξωτερικό)
Βγήκε
1 x Καλύτερο πρ.κουταβιών φυλής ,
2 x Καλύτερο κουτάβι φυλής ,
7 x Καλύτερο Νέων Φυλής ,
25 x Καλύτερο Φυλής,
5 x 4η Θέση στο Γκρούπ ,
1 x 3η Θέση στο Γκρούπ ,
3 x 2η Θέση στο Γκρούπ ,
Πρωταθλητής Νέων Ελλάδας (σε ηλικία 9,5 μηνών) ,
Πρωταθλητής Ελλάδας ,
Μέγας Πρωταθλητής Ελλάδας(σε ηλικία 21 μηνών) ,
Ανάμεσα στα 10 Καλύτερα Νέων Έκθεσης στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Σκύλων που έγινε στην Πολωνία το 2018( 35 συμμετοχές στην κατηγορία Νέων Αρσενικών) ,
Σύμφωνα με το βαθμολογικό σύστημα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας για το έτος 2018,συμμετέχοντας μόνο στην κατηγορία Νέων: Καλύτερο Αρσενικό Νέων Άμσταφ στην Ελλάδα, Καλύτερο Αρσενικό Άμσταφ στην Ελλάδα , Σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας για το έτος 2019 ανακηρύχθηκε: Κορυφαίο Αμσταφ στην Ελλάδα , 4ο καλύτερο τεριέ στην Ελλάδα , 48ος στη βαθμολογία ανάμεσα σε 697 σκυλους όλων των φυλων.
Αυτά για τις εκθέσεις....απο εκεί και πέρα έκανε φυσικά εξετάσεις υγείας ώστε να εκτός απο μορφολογικά σωστός να είναι και υγιής:
Cerebellar Ataxia (NCL-A) - Normal Homozygous
Patella Luxation - 0
Πλήρης οδοντοστοιχία και σωστό δάγκωμα(ψαλίδι)
HUU - Normal homozygous
Degenerative Myelopathy (DM) - Normal Homozygous
DNA profile by Antagene
Επίσημη Δυσπλασία Ισχύων - Β ( εξέταση στην ηλικία των 27 μηνών)
Και εκτός όλων αυτών ζεί στο σπίτι μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας μας.Δε θέλω να κάνω διαφήμιση απο όλο αυτό αλλά επειδή κάποτε είχα κατηγορηθεί για την "ηθική" μου και για ποιο λόγο είχα βάλει τη Ρόζυ να γεννήσει σχετικά σύντομα(μετά απο ενα χρόνο απο την προηγούμενη γέννα με τα 2 κουτάβια) χωρίς καν να ξέρω τι κουτάβια είχε δώσει.Είμαι άνθρωπος που δε φοβάμαι να εκτεθώ και να κριθώ και είχα εξηγήσει και τότε οτι υπήρχαν λόγοι που εγώ μαζί με άλλους ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι θεωρήσαμε οτι ηταν το καλύτερο να γίνει το δεύτερο ζευγάρωμα σχετικά σύντομα για το καλό της σκύλας μου πάνω απ'όλα και μετέπειτα για τα κουτάβια και δεν θα ξαναέκανε άλλη γέννα!Η Ρόζυ είναι σε άψογη κατάσταση...Όλα τα κουτάβια απο τις 2 γέννες της ειναι πρώτα απ'όλα υγιή,δεύτερον ευτυχισμένα σε καλές οικογένειες και τρίτον τα περισσότερα απο αυτά(απο σύνολο 9 κουτάβια, τα 6 ειναι πρωταθλητές μορφολογίας και τα 2 απο αυτά ζουν και ειναι πρωταθλητές Νέων Ιταλίας και άλλων Χωρών του εξωτερικού όπου ειναι αρκετά δυσκολότερο απο εδώ) είναι πρωταθλητές μορφολογίας(άρα η μορφολογία τους ειναι σωστή όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έχουν κριθεί).Οπότε καλά τα λόγια..αλλά επειδή τα γραπτά μένουν φαίνεται στην πορεία ποιος είναι ηθικός ή ανήθικος...Αυτά τα ολίγα...και επειδή εδώ είναι το νήμα του "Τζουτζούκου" μου....ας βάλω και καμιά πρόσφατη φωτογραφία!!