Pro Plan

vasiilis

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
24
0
LEFKADA
Tελικα η Pro Plan Puppy large Breed ειναι καλη τροφη για κουταβια?Κανει για Ακιτα?γιατι ο δικος μου δεν την τρωει και με ευχαριστηση.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ειναι οντως πολυ καλη την συστείνει ο "αδερφος" της δικιάς μου, ειναι πολύ ευχαριστημενος μονο που να κάνω μια επισήμανση, για τα Ακίτα παλι, προσοχη στις αλλεργίες!!!Παρακολουθείτε στενα το σκύλο σας, τα πάντα του και ότι αντιδράσεις μπορει να εχει η τροφή στον οργανισμό του, ακόμα και το παραμικρό στοιχείο μπορει να τον πηράξει, η ProPlan έχει μια ειδικη κατηγορια σολωμου με ρύζι,

http://www.purina-proplan.com/eu/uk/dog/adultAllSizesSensitive.asp

εχω παρατηρήσει και στη δικιά μου, ότι πολύ πρωτεινη και κρεας απο συκώτι ή αρνι την πηράζει πολύ, εγω τις δινω allergy food της Nutram που εχει βαση της τη σόγια.
Η κατηγορία αυτη του σολωμου με το ρύζι είναι καλή έχει χαμηλά ποσοστα ζωικής πρωτεινης και το ψάρι έχει παρατηρηθει ότι δεν φέρνει αλλεργιες σε αλλεργικα σκυλια, αλλά και γιατι η βάση του σολωμου προσφέρει βελτίωση στο τριχωμα, σε σκυλιά που έχουν ευαισθησίες εκει.

Βεβαια η puppy πρεπει να συνεχιστει μέχρι το καταλληλο της ηλικίας του σκυλου και μόνο αν χρειαστει προχωρας σε allergy κατηγορία.
Αυτα ήξερα για την προπλαν, και ένιωσα την αναγκη να τα πω, μιας και για την φυλή γνωρίζω ότι εχουν θεματακια με το εντερικο και πεπτικο τους συστημα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αμφιβαλλω για την ποιοτητα της τροφης.Εμενα οταν εδινα,δεν του εβγαλε καλες εξετασεις αιματος.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Ουτε εγω εχω διαβασει τα καλυτερα για την Pro-plan...Βεβαια ειναι το τι ταιριαζει στον καθε σκυλο...αλλα γενικα δεν λενε και τα καλυτερα γι' αυτην.Και ειναι και το αλλο,οτι η Pro-plan δοκιμαζεται πειραματικα σε ζωα τα οποια υποφερουν kαι δεν ξερω τι αλλο απο ακαταλληλα συστατικα.Το ειχα δημοσιευσει καποτε και ειναι μεσα στις μαρκες που πειραματιζονται σε ζωα... :(

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
αυτό αναιρεί τα παραπάνω ?
Οχι;Για μενα και το δικο μου σκυλο,ναι.
Παντως και τα συστατικα τους δεν εχουν και τιποτα που να πεις οτι αξιζει να την προτιμησεις απο μια αλλη ιδιων χρηματων.Ειναι πολυ ακριβη γι αυτα που προσφερει.
Αν θυμαμαι καλα,πρωτο συστατικο καλαμποκι.Αλλαξε αυτο;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για τα πειράματα: Εννοείται ότι θα πειραματιστούν σε ζώα, πού θα πειραματιστούν, σε μπιζέλια ? Ζούμε σε μία κοινωνία που δημιουργεί συνεχώς ηθικούς αυτουργούς που καταδικάζουν το έγκλημα. Θέλουμε "καλές εξετάσεις αίματος" αλλά πώς θα γίνει αυτό ? Επίσης όλα είναι πόλεμος εταιριών, και αυτά που μαθαίνονται είναι πολύ καλά σχεδιασμένα :)

Για την τροφή: Ταίζω πολλά σκυλιά διαφορετικών ηλικιών και επιπέδου δραστηριότητας, έχουν όλα καλές εξετάσεις αίματος, πολύ καλά κόπρανα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εϊναι η πρώτη τροφή που σε puppy έχω δεί να κρατάει κουτάβι μόνη της χωρίς να πολυασχολείσαι με λεπτομέρειες.

Μιλάω για το Salmon (Sensitive) oι άλλοι κωδικοί είναι στα επίπεδα της Royal περίπου.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Είμαι ευχαριστημένος απο την συγκεκριμένη τροφή και απο οτι φαίνεται και ο σκύλος ,ου!Καλο σχηματισμένες ακαθαρσίες,τρίχωμα απαλό (όλοι μου λένε οτι θυμίζει τις κουβέρτες φλις αν έχετε ακουστά),αναπνοή δεν μυρίζει άσχημα και ελάχιστη απώλεια τρίχας!

Pro Plan Puppy large Breed αυτή την αγόρασα 59 ευρώ τα 15 kg

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
συγγνώμη, δε θυμόμουν σωστά βάρος.
Αυτή είναι.

Τόσο την αγόραζα σε συνοικιακό μαγαζί.
Τη φερνουν αυτη στην Ελλαδα;:eek:Οταν εδινα,ηταν αλλη προ πλαν (συσκευασια και συστατικα)και οταν ζητησα τη συγκεκριμενη,μου ειπαν οτι δεν ερχεται ακομα στην ελλαδα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πολλά κόπρανα, δίαρροια κάθε δεύτερη μέρα, την άλλαξα.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως κάποιος άλλος σκύλος θα είχε το ίδιο πρόβλημα. Βάσει συστατικών είναι μια μέτρια τροφή.
Adult Large Breed Robust έδινα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα και χρονια πολλα!!!
Εμενα η προ πλαν ειχε καλα κοπρανα,κτλ,αλλα οχι καλες εξετασεις.Χαμηλα επιπεδα.Αν του δινω προ πλαν και βιταμινες ή συμπληρωματα;Ξερω,θα μου πειτε οτι οταν δινεις μια καλη τροφη δε χρειαζεται τιποτα,αλλα δινω ακανα και με τα κοπρανα εχουμε προβλημα.Παιρνει τωρα κατι καψουλες για να στρωσει το εντερο,κανει πολυ καλυτερα κοπρανα,αλλα ειναι και φορες παλι...

Σκεφτομουν λοιπον να του ξεκινησω προ πλαν,γιατι απο οτι ειδα πρωτο συστατικο εχει το κοτοπουλο και να του συμπληρωνω σκευασματα.Τι λετε;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Χαμηλά επίπεδα από τί ?
Αν ξανακάνεις εξετάσεις θα είναι οκ τα επίπεδα ?
Και αν είναι θα έχει φάει μόνο ξηρά τροφή - οι κάψουλες θα έχουν επηρεάσει τις εξετάσεις ή όχι ?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν μπορω να γνωριζω απο τωρα σε τι θα εχει χαμηλα.
Δε με νοιαζει αν οι εξετασεις βγουν καλες με τα συμπληρωματα ή μη.Με νοιαζει να ειναι καλες.Οι εξετασεις του ηταν στα ορια αλλα στα χαμηλα επιπεδα,μονο με την τροφη,οποτε σκεφτομαι οτι με λιγη ενισχυση συμπληρωματων θα ειναι οκ.Θελω να ξερω αν μπορω να το κανω αυτο.Αν μπορω να εξασφαλισω ισσοροπια με τροφη και βιταμινες.