Primordial


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.709
7.837
Χθες που αγόραζα τροφή για τους σκύλους μου (arden sensitive) ο πετσοπάς με ζήλο προσπάθησε να μου αλλάξει επιλογή και να αγοράσω την primordial Του εξήγησα ότι ο ένας μου σκύλος έχει ευαισθησίες στο γαστρεντερολογικό του σύστημα και δεν αλλάζω τροφή που του κάθεται τόσο καλά.
Μου είπε για έναν κωδικό με πάπια που θα του κάτσει πολύ καλά και τέτοια. Εγώ γενικά όταν ο πετσοπάς επιμένει σκέφτομαι αυτόματα τα ποσοστά κέρδους του και δεν ψήνομαι.
Έχετε εμπειρία με τη συγκεκριμένη τροφή;
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
891
995
28
δεν την εχω δοκιμασει, αλλα γιατι να ακουσεις τι λεει ο πετσοπας; δεν ειναι δουλεια του να σου πει τι τροφη να δινεις. δεν εχει καμια δικαιοδοσια να το κανει, δεν ειναι κτηνιατρος, καταστηματαρχης ειναι που θελει να πουλησει προιοντα.
 
  • Like
Reactions: vrmode


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.247
10.312
Athens
Δεν ακούμε ποτέ το τι μας λένε στα πετσοπ.
Εκτός αν είμαστε γιαγιά/παππούς 85+ και δεν έχουμε άλλη πηγή ενημέρωσης. Κι αυτό με επιφύλαξη, γιατί όλη μέρα στο φβ τους βλέπω να καυλαντίζουν και να βάζουν φατσάκια.
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.309
7.984
γενικα ειναι πολυ value for money τροφη, θεωρητικα εχει καλυτερα συστατικα και ειναι φτηνοτερη αλλα εχει σχετικα υψηλη πρωτεινη . Τι τον πειραζει εχεις καταλαβει? εμενα εκατσε πολυ καλα στα δικα μου ο αλλος κωδικος οντως το αρνι τονος που δε τρωει πουλερικα ο μεγαλος.

Αν εχεις ταλαιπωρηθει και το εχετε βρει παντως και δε σε νοιαζει το οικονομικο γιατι να πειραματιζεσαι αστον να λεει. Εαν θες να αλλαξεις καποια στιγμη θεωρω υπαρχουν πιο σεηφ επιλογες.
 
  • Like
Reactions: vrmode


Sasha

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2022
550
294
25
instagram.com
Το ότι μεγάλες αλυσίδες έχουν δικές τους τροφές,φέρνει στην επιφάνεια το γεγονός ότι δε πρέπει να πηγαίνουμε σε μεγάλες αλυσίδες τόσο τυφλά. Προφανώς θα προτείνει δικιά του τροφή με 100% κέρδος.
Alaska river
Frolic
Primordial
Κλπ
Υπάρχουν εξειδικευμένα στην διατροφή pet shop που μπορούν να βοηθήσουν όντως.
Ο κτηνίατρος είναι γιατρός οχι κάποιος που μπορεί να προτείνει τροφή. Δεν πας σε παθολόγο να σου πει τι τροφή να φας για να το πω πιο βλαχικα.
Αν θες να καταλήξεις με purina,royal και pedigree τροφές. Τελευταία το εξελιξαν σε virbac ακους τον κτηνίατρο.
Προφανώς δε μιλάω για κλινικές δίαιτες.
Η primordial έχει ίδιες συνταγές με την Ambrosia πάντως. Δεν γνωρίζω το εργοστάσιο το οποίο προέρχεται η primordial.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.199
Μηνύματα
897.044
Μέλη
19.979
Νεότερο μέλος
Jackpuky