1,5 χρόνο που ήμουν στην σχολή τον δούλευα εγω και κατεβήκαμε μαζί στους αγώνες .. Τώρα ναι.. τον έχει η Ιόλη όπως και την Σανέλ που την έχει τώρα ο δάσκαλος, την δούλευε πιο πρίν η άλλη μαθήτρια που ήταν μαζί μου και κατέβηκαν μαζιΤης Ιολης δεν ειναι ο Dragon?
λες και δεν ξερειςΤης Ιολης δεν ειναι ο Dragon?
Σε είχα δει Live στο Ναυπλιο αν δεν κανω λαθος1,5 χρόνο που ήμουν στην σχολή τον δούλευα εγω και κατεβήκαμε μαζί στους αγώνες .. Τώρα ναι.. τον έχει η Ιόλη όπως και την Σανέλ που την έχει τώρα ο δάσκαλος, την δούλευε πιο πρίν η άλλη μαθήτρια που ήταν μαζί μου και κατέβηκαν μαζι![]()
Ναι είχαμε κατέβει στο ΝαύπλιοΣε είχα δει Live στο Ναυπλιο αν δεν κανω λαθος
Ειμαι στην δουλεια και δεν δειχνει βιντεο επισης δεν ξερω αν υπαρχει ενας μονο με τετοιο ονομα.λες και δεν ξερεις
μπηκες γουορκινγκ να δεις σε ποιον ανηκει μαλεα αλλα στο βιντεο με το 1 φαινεται οτι τον εχει κατεβασει αλλος
Ε σκυλιά είναι συμβαίνουν αυτάΜάλιστα ο Dragon στο Ναύπλιο αψυχολόγητα στα δαγκώματα σταμάτησε να μυρίσει την τελευταία σκηνή!!! να ήμουν στο μυαλό του εκείνη την ώρα!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ!!!Βλέποντας αυτή την φωτογραφία
View attachment 68487 που μπήκε νωρίτερα στο παρόν θέμα φαντάζομαι πως αν οι πρώτοι σκύλοι πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια προέβλεπαν την εξέλιξη του είδους τους όπως είναι σήμερα, θα αυτοκτονούσαν ομαδικά ώστε να μην υπάρχουν σκυλιά σήμερα έτσι όπως τα έχουν καταντήσει.
Πω πω, πέφτα απ' τα σύννεφαΘελω να πω οτι αυτο συμβαινει και μαλιστα πιο συχνα απο οτι θα θελαμε να πιστευουμε. Και απο την προσωπικη μου εμπειρια μπορω να πω οτι οι 4 τουλαχιστον απο τους εκτροφεις που ειχα μιλησει ειχαν "ανεπισημα" κουταβια
Συμφωνείς μεν αλλά τα προτεινες δεΔεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ!!!
Ρώτησε για poodle απάντησα για poodle δεν θα απαντούσα για τσεχοσλοβακικο!!Συμφωνείς μεν αλλά τα προτεινες δε
Μην στεναχωριέσαι!Εγώ την γνωρίζω ξέρω ότι έχει γκρι toy οπότε σκέφτηκα ότι όφειλα να σου το αναφέρω και ας αποφασίσεις εσύ.. Τώρα οι επιθέσεις γίνονται για να προστατεύσει ο ένας τον άλλον και σίγουρα όχι από κακία και είμαι σίγουρο για αυτό.. Οπότε δεν είναι παρεξηγησιμοAizak's mom Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό το ‘μπέρδεμα’. Από τη στιγμή όμως που ο κοε δεν δίνει τους εκτροφείς πρέπει να ψαχνόμαστε μεταξύ μας. Χωρίς όμως να κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλον. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος πλέον είναι μέσω Ίντερνετ και όπως είναι λογικό μπορούμε όλοι να παρασυρθούμε από ψεύτικους εκτροφείς...
Θετικο,αλλα:"Great news!!!!5&6 -6-2018 international dog show 2 cac-cacib ( 1st qualification for CRAFTS 2019)
Sonias Touch CASH BOY With Heart Of Gold ( Silver Toy Male) is a new Greek J. Champion!!!!! Also got CRUFTS Qualification!!!!"
Έχουν συμμετοχή σε εκθέσεις.
Και όμως άν το δειλωσεις.. .. .. είσαι!Θετικο,αλλα:
Δεν ξερω τα θεματα της φυλης για να απαντησω "και...;"
Γιατι και ο δικος μου εχει συμμετοχη σε εκθεσεις, αλλα δεν ειμαι εκτροφεας αν αρχισω να πουλαω κουταβια του...
Επειδη ειναι αρσενικος,αν ηταν θυληκο μια χαρα μπορουσες.Ετσι κανουν αρκετοι...Επισης μπορεις να βαλεις και στην "χρεωση" του κουταβιου τα εξοδα για τις εκθεσεις...(Γελανε και τα τσιμεντα).Θετικο,αλλα:
Δεν ξερω τα θεματα της φυλης για να απαντησω "και...;"
Γιατι και ο δικος μου εχει συμμετοχη σε εκθεσεις, αλλα δεν ειμαι εκτροφεας αν αρχισω να πουλαω κουταβια του...
όχι πριν 6 χρόνια , αυτό ισχύει πριν 2 η 3 χρόνια μόνο. Μπορέινα εχει pd και απλώς να μην ενδιαφέρθηκε η ιδιοκτήτρια να το παρει.Αυτό δεν γίνεται - όταν γίνεται η δήλωση γέννας πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός του microchip, το οποίο μετά αναγράφεται στο pedigree, οπότε δεν μπορεί να συνοδεύει άλλο κουτάβι.
Αυτά που πουλάνε είναι απλώς πλαστά και δεν εκδόθηκαν από τον ΚΟΕ.