POINTER,4 ετών,εγκαταλήφθηκε σε βουνό

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δέσποινα για να πάρει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης πρέπει πρώτα να δει την αγγελία.
Εγώ πάντως δεν την ούτε είδα στον κυνηγετικό τύπο αλλά ούτε και σε καμία κυνηγετική σελίδα στο διαδίκτυο.
Δεν είναι απαραίτητο επειδή είναι κυνηγετικός ο σκύλος να είναι κυνηγός και ο ιδιοκτήτης....

Εχοντας χασει αλανιάρη κυνυγετικό σκύλο κι εγώ στο παρελθόν, συμφωνώ ότι απο τη στιγμή που βρέθηκε πρέπει αν γίνει έστω και μια στοιχειώδης προσπάθεια να βρεθεί πιθανός ιδιοκτήτης.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δέσποινα για να πάρει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης πρέπει πρώτα να δει την αγγελία.
Εγώ πάντως δεν την ούτε είδα στον κυνηγετικό τύπο αλλά ούτε και σε καμία κυνηγετική σελίδα στο διαδίκτυο.

ουτε ομως πιθανον να ειδες καμια αγγελια στον κυνηγετικο τυπο η σε κυνηγετικη σελιδα"χαθηκε ποιντερ 4 ετων μαυροασπρο παρακαλω οποιος το βρει ας επικοινωνισει με το 69......) :rolleyes:

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
απο φιλους μου, κυνηγους εχω ακουσει τα εξης οτι οταν φτασουν τα 5 δεν εχουν την
ιδια αποδοση και συνεπεια αυτου ειναι να τα παρατουν στα βουνα η οπουδηποτε αλλου
η να τους ριχνουν με τα οπλα, η στις καλητερες περιπτωσει ειναι να τα παρατανε σε
φιλους και συγγενεις και τα λοιπα:(:-|

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Είτε συμφωνούμε με το κυνήγι είτε όχι... Ενδιαφέρον έχουν τα fora κυνηγών, όπου βρίσκουμε κάθε καρυδιάς καρύδι. Από συνειδητοποιημένους κυνόφιλους, μέχρι τύπους όπως αυτός που αναφέρεις.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι κυνηγοί μπορεί να είναι οι οποιοιδήποτε..
Aπό τους κολλητούς μας που το έχουν για χόμπι, μέχρι τον τελευταίο ξεχασμένο παππου στα χωρια..

Eχω γνωστό που πάει για κυνήγι και λατρεύει τα σκυλιά του.

Aλλα ξέρω και τις περιπτώσεις που ανάφερες..

Δεν κάνει η ιδιότητα το "μυαλό" του ανθρωπου..
Αλλά η παιδεία που τον διακατέχει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog