PLEASE HELP ME....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

KYLIE

Member
16 Δεκεμβρίου 2009
5
0
Η σκυλίτσα μου έχει κόλλημα με τις γωνίες...της έχει γίνει εμμονή ότι υπάρχει κάτι κάτω από τα έπιπλα καθώς τα σέρνω....αρχίζει γραζουναέι μέχρι να ματώσουν τα νύχια της,γρυλίζει...μεχρι και μας απειλεί ότι θα μας δαγκώσει....ενώ δεν το συνηθίζει....ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΣΟ ΣΠΙΤΙ..ΓΤ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ...η κατασταση έχει γινει δραματικήηηη....αν υπάρχει ανάμεσα σας κάποιος που να ξέρει παρακαλώ ας μας βοηθήσει!!!!
στεναχωριεμαι γτ είναι τρισχαριτωμένο κ με ενοχλεί που έχει τετοια εμμονή:(

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
καλησπέρα καλώς όρισες..
πριν σου απαντήσει οποιοσδήποτε καλό θα ήταν να έδινες περισσότερα στοιχεία...
ηλικία του σκύλου...? πόσο καιρό το έχετε...? ρατσα...? ημίαιμο...?
αντιδρα στο πόδι επειδή γίνεται θόρυβος...? επειδή απλά κινείται..? στο παρελθόν μήπως κατά λαθος το πάτησε καρεκλα ή καναπές....? κατω από καναπέδες κρύβονται παιχνίδια του ..? μπαλακια...? κλπ...?
καποιος επαγγελματίας που θα παρατηρούσε το σκυλί στον χώρο του καταλαβαίνεις ότι θαήταν πιο σωστός από απλά μία διαγνωση μέσω φόρουμ...

KYLIE

Member
16 Δεκεμβρίου 2009
5
0
ειναι καθαρόαιμο θηλυκό yorkshire terrier, είναι 5χρονων.πιο μικρή όταν ήταν,είχε σπρώξει κάποια στιγμή κάποιος ανόητος φίλος μας, μία κροκέτα της, κάτω από το πόδι μιας καρέκλας-δεν ήμουν μπροστά-και από τότε θεωρεί ότι κάτι υπάρχει από κάτω.κάθε φορά που μπαίνουν πετραδάκια κάτω από μία πολυθρόνα ή κάτω από τις σχισμές πόρτας...γενικά θα έλεγα όταν κάνει θόρυβο το τρίξιμο...ΔΥστυχως οι εκπαιδευτές στον νομό μου,από όσο ξέρω είναι για κυνηγόσκυλα!
δεν ξέρω πια τι να κάνω!!!!:mad:

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Για να νομιζει οτι κατι εχει κατω απο τον καναπε/καρεκλα/ντιβανι κτλ δεν νομιζω να υφισταται αυτη η εξηγηση και μαλιστα οταν σκαβει!

Βολτες βγαινετε με την κουκλιτσα σου?Ποση ωρα?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
:eek:
Την ημερα 10-15 λεπτα?

Απο εδω και στο εξης να αυξησεις κατα πολυ την ωρα που ειστε εξω!15 λεπτα δεν ειναι τιποτα!

Συνηθως τα σκυλια σκαβουν και επιμενουν σε ενα σημειο οταν αισθανονται ανια!Και το οτι δεν βγαινει πολυ η μικρη εξω ειναι και αυτος ενας παραγοντας!Μεσα στο σπιτι προσπαθησε να απασχολειτε μετα διαφορα πραγματα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν ειναι θεμα δοκιμης ειναι θεμα συνηθειας!

Εκπαιδευτης δεν ειμαι αλλα σου εδωσα εναν σοβαρο παραγοντα!Την βολτα!

Μπορει να συμβαινει κατι αλλο!Μας μιλησες για τρελη επιμονη σε σημειο να ματωσουν τα νυχακια της!

Περιμενε να παρεις και αλλες αποψεις απο πιο αρμοδιους!

Καλως Ηρθες κιολας!:D

vic_anes

Member
19 Δεκεμβρίου 2009
7
0
thessaloniki
www.dogtails.gr
μου φαίνεται λίγο παράξενη αυτή η συμπεριφορά...αν κάποιος πέταξε μια κροκέτα θα έπρεπε να το έχει συνδυάσει με κάτι καλό και όχι κάθε φορά που ακούγεται ήχος να γρυλίζει..μήπως έγινε κάτι που δεν το πήρατε χαμπάρι και της δημιούργησε αρνητικά συναισθήματα?