pitbull

sunny13

Member
3 Ιουνίου 2017
8
0
33
Καλησπερα.Επειδη θα βοηθησω μια γνωστη με το σκυλακι της διατροφη βολτες κλπ και δεν γνωριζω απο μεγαλοσωμα σκυλια.θελω να ρωτησω ποια τροφη μου προτεινετε για 11 μηνων πιτμπουλ?
Ψαχνω μια σχετικα οικονομικη και αξιοπρεπης τροφη.Για ξηρα τροφη σκεφτομαι αλλα καθε προταση δεκτη .
Επισης απο λουρακια ειναι καλυτερο το σαμαρακι για να το κραταει καλυτερα?Αλυσιδα η χοντρο σκοινι για βολτα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Πως ακριβώς σκέφτεσαι να την βοηθήσεις;
Γιατί χρειάζεται βοήθεια;
Μήπως θα ήταν καλύτερα, να ζητήσει απευθείας η ίδια, την βοήθεια που λέτε ότι χρειάζεται; :)

sunny13

Member
3 Ιουνίου 2017
8
0
33
Καλως σας βρηκα.
Οικονομικα με την τροφη και βοηθεια με τις βολτες,θα το βγαζω κι εγω.
Ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και δεν γνωριζουν απο σκυλια και ηταν θετικοι στο να βοηθησω οπως μπορω γι αυτο ρωταω εγω εκ μερους της για τροφες κλπ,εννοειται σε συνεννοηση μαζι της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
θα της το κρατάει
Τότε, θα πρέπει μόνο στην ιδιοκτήτρια, να κάνει τις παραπάνω ερωτήσεις.
Αν το ταίζει, θα το ταίζει, ότι τρώει και στο σπίτι του.
Και βόλτα, θα το βγάζει με ότι του έχει ήδη η ιδιοκτήτριά του, αγορασμένο.
Οπως και να 'χει, από την ιδιοκτήτριά του, θα πρέπει να ζητήσει όσες πληροφορίες της χρειάζονται, για να την...βοηθήσει.

sunny13

Member
3 Ιουνίου 2017
8
0
33
Δεν εχετε καταλαβει μαλλον και δεν καταλαβαινω την καχυποψια και την απροθυμια για μια απλη πληροφορια.Ουτε νομιζω εχω κανενα λογο να απολογηθω και να βγαλω στη φορα τα προσωπικα της καθε γειτονισσας.Καλη σας συνεχεια

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δεν εχετε καταλαβει μαλλον και δεν καταλαβαινω την καχυποψια και την απροθυμια για μια απλη πληροφορια.Ουτε νομιζω εχω κανενα λογο να απολογηθω και να βγαλω στη φορα τα προσωπικα της καθε γειτονισσας.Καλη σας συνεχεια
Υπαρχουν πολλα θεματα για την διατροφη του σκυλου. Θα τα βρεις εδω
Ειναι πολυ γενικη η ερωτηση σου. Δεν υπαρχει καλυτερη τροφη, ποσο μαλλον για πιτ μπουλ, αλλα τι ταιραζει στον καθε σκυλο και την τσεπη μας.

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω κολαρο και σταθερο λουρι. Το σαμαρακι δε με βολευει γιατι θελω να ελεγχω το κεφαλι του σκυλου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οταν απάντησα στον φίλο sea-mol δεν είχα δει, ότι είχες ήδη απαντήσει.
Οπότε...ναι...δεν είχα καταλάβει τι σκοπεύεις να κάνεις και γι'αυτό ρώτησα.
Δεν ενδιαφέρουν κανέναν, τα προσωπικά κανενός. Η ανατροφή και το μεγάλωμα ενός σκύλου όμως, είναι κάτι ιδιαίτερα προσωπικό, με εξαίρεση κάποιους βασικούς κανόνες, και αφορά αποκλειστικά, αυτόν...που το μεγαλώνει.
Οι ερωτήσεις σου, είναι πολύ γενικές. Και οι απαντήσεις τους, δεν θα έχουν καμία αξία.
Από κει και πέρα και επειδή διακρίνεις "απροθυμία για μια...απλή πληροφορία", καλή τύχη στην αναζήτηση.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
ουτε τσιγαρο προλαβα να στριψω, το τελειωσατε το θεμα!:D:whistle:
sunny13
καλως ηρθες στο φορουμ αρχικα. Οι πληροφοριες που σου ζητηθηκαν αφορουν πρακτικους λογους. Η "σχεση" την οποια εχεις με αυτο το σκυλι επηρεαζει και ολα τα υπολοιπα. Οι απαντησεις που σου δωθηκαν ηταν πανω κατω αν μιλαμε για κατασταση dog sitting ξερω γω.

Αν μιλαμε για κατι αλλο φαση "συνιδιοκτησια" ισως ειναι αλλα πραγματα που πρεπει να σου προταθουν καθως ειναι αλλες οι υποχρεωσεις σου.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Ρε μαρεκο Μα το θεο 2 ερωτησεις εκανε παλι επιθετικη, καχυποπτη και ξινη οπως παντα! Χαλαρωσε ρε κουκλα μου και γινε λιγο πιο θετικη στην μιζερη ζωη σου

Last edited:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@sunny13 καλωσηρθες στο forum

Για κολαρο θα σου πρότεινα κατι σαν αυτο:

Και θα πρεπει να φοριεται ψηλα στον λαιμο του σκυλου για να μην του δημιουργει πρόβλημα αλλα και να εχεις καλυτερο ελεγχο. Κάπως έτσι:

Οσον αφορα την τροφή, ακομα ειναι στα ορια του κουταβιου αρα μιλήστε/κανονιστε τί θα επιλέξει η ιδιοκτητρια, κατα προτίμηση puppy με κυρια πηγη το κρεας (συνηθως κοτόπουλο) και οσο το δυνατον αποφυγετε το καλαμποκι/πατατες/ρυζι. Οσο το δυνατον μεσα στα οικονομικα ορια. Το σημαντικο ειναι να ειναι καλα τα κοπρανα και το τριχώμα του σκυλου και να αποφευχθει η εναλλαγη τροφής χωρίς λογο. Μαγειρεμενα για ανθρωπους φαγητα και μεζεδάκια να αποφευγονται.

Οτι αλλο θες ρωτα :)

• Like
Reactions: elverg

22 Μαϊου 2017
4
0
38
Καλησπερα.Επειδη θα βοηθησω μια γνωστη με το σκυλακι της διατροφη βολτες κλπ και δεν γνωριζω απο μεγαλοσωμα σκυλια.θελω να ρωτησω ποια τροφη μου προτεινετε για 11 μηνων πιτμπουλ?
Ψαχνω μια σχετικα οικονομικη και αξιοπρεπης τροφη.Για ξηρα τροφη σκεφτομαι αλλα καθε προταση δεκτη .
Επισης απο λουρακια ειναι καλυτερο το σαμαρακι για να το κραταει καλυτερα?Αλυσιδα η χοντρο σκοινι για βολτα?
Εγώ επείδή έχω πιτμπουλ, θα πρότεινα έναν οδηγό κοντό χοντρό για καλύτερο έλεγχο.
Εγώ πήρα αυτόν διότι έχει πολύ καλό υλικό και δεν ''σπάει''
Τώρα εγώ προτιμάω το σαμάρι.
:cautious: