PIT BULL RED NOSE

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM... ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ PITBULL RED NOSE 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥΛΑΡΩΝΕΙ... Κ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ... ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ... ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 'Η ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ... ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.. ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΥΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλημέρα Κατερίνα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία.

Μην αφήνεις τον σκύλο σου λυτό, ούτε για 2 ούτε βέβαια για 200 μέτρα.

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
sorry για τα κεφαλαια... γιατι να μην τον εχω λυτο? κ με το λουρι που τον εχω το ιδιο κανει...

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πρώτον καλώσήρθες Κατερίνα και να χαίρεσαι το σκυλάλι σου! :). Σχετικά με το λουρί, εκτός ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγει, (γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα φύγει)το να είναι κάποιος φοβικός και να τον/την πλησιάσει το σκυλί σου ή και να της/του ορμήσει το έχεις σκεφτεί; Τί θα συμβεί αν κι όλας είναι ένα μικρό παιδί; Κατά τ΄άλλα πάλι καλωσήρθες και βάλε μας και καμία φώτο με τον μικρό :)

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
καλος σας βρηκα :D λαθος μου που δεν ξεκαθαρισα που εχω λυτο το σκυλι... φυσικα κ δεν το εχω σε δημοσιο χωρο... ξερω πολυ καλα τι σκυλι εχω παρει... ειναι λυτο μονο σε περιφραγμενα χωραφια κ σε ερημικη παραλια κοντα στο σπιτι μου... (δεδομενου οτι μενω σε νησι)

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλημέρα, και μένα το έκανε στην ίδια ηλικία με τον δικό σου. Εμένα το έκανε δεμένος όμως και όταν τον έλυνα ακολουθούσε μια χαρά. Δύο λύσεις βλέπω ως εφικτές. Η να τον έχεις δεμένο με πνίχτη και όταν μουλαρώνει να του δίνεις απότομο τράβηγμα (όχι σύρσιμο). Η τον λύνεις και τον αφήνεις να σε ακολουθήσει με τους δικούς του ρυθμούς. Είναι η περίοδος που αισθάνονται φόβο για νέα πράγματα μιας και μπαινει στην εφηβεία. Οπότε πρέπει να το ξεπεράσει και θα το κάνει με τον καιρό. Σε λίγους μήνες θα σε σέρνει αυτός για να πάτε βόλτα:p

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
το δοκιμασα κ αυτο με το αποτομο τραβηγμα... τιποτα απολυτος... χειροτερος κ απο μουλαρι... μακαρι να το ξεπερασει φιλε μου οπως κ το δικο σου...

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αλλη λύση είναι να έχεις μεζέδες ή μαζί ή παιχνίδια και να τα εμφανίζεις ΜΟΝΟ αν δεν ακολουθεί. Αν ο σκύλος σου είναι λιχούδης τότε χρησιμοποιείς την πρώτη μέθοδο. Αν είναι πιο πολύ του παιχνιδιού την δευτερη. Εγώ αν δεν ακολουθούσα έβγαζα μια μικρή μπουκίτσα ή ένα μπισκότο και έκανα ότι το τρώω(αδιαφορώντας εντελώς για το σκύλο- μονολογώντας μμμμ τι τέλειο, μιαμ) και βόλιδα έσκαγε δίπλα μου να δεί τι το ενδιαφέρον παίζει εκεί γύρω. Αν έχεις λίγη φαντασία και καλή διάθεση όλα λύνονται. Μην ανησυχείς

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
με τους μεζεδες το δοκιμασα... δεν κουνιεται...αν κ θα το ξανα προσπαθησω... θα δοκιμασω κ με παιχνιδι...
ευχαριστω!!! :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
φιλε μου το ξερω το site... anyway εγω δεν το εγραψα για να ερθω σε αντιπαραθεση για το πως λεγονται red nose, black nose κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο... απλα αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα με το pitbull... καμια ιδεα για τη συμπεριφορα αυτη??? :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Κατερίνα αν δεν πιάνουν ούτε οι λιχουδιές απλά υπομονή. Ο σκύλος περνάει περίοδο φόβου και για αυτό φέρεται έτσι..Σιγά σιγά θα το ξεπεράσει μην τον σέρνεις τραβώντας τον δώστου το χρόνο του, επίσης μην απομακρύνεσαι τόσο ώστε να τον χάνεις από τα μάτια σου γιατί όσο ερημικά και να είναι εκεί που τον πας ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει στον σκύλο.
Επιπλέον είπες κάπου ξέρω τι σκύλο έχω..Tι σκύλο έχεις πέρα από ένα γλυκύτατο και ανθρωποκεντρικό πιτ μπουλ; Έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να τα θεωρείς καρχαρίες. Φαντάζομαι δεν είναι έτσι αλλά επειδή αρκετή προκατάληψη υπάρχει για την φυλή αυτή ας μην το κάνουμε χειρότερο.
Κάνε μας μία παρουσίαση με φωτογραφίες του αν θέλεις. :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Γιατί δεν υπάρχει?

O όρος red nosed δεν αναφέρεται σε κάποια υπο ομάδα των pits.Είναι σκέτη αναφορά χρώματος,ούτε γραμμή διαφορετική είναι,ούτε διαφορετικό "αίμα",ούτε γενικά κάποια άλλη διαφορά με τα blue πχ.

Αυτό που υπήρχε παλιότερα (σήμερα σε εξαιρετικά μικρό αριθμό),είναι μια γραμμή που έφερε την ονομασία "old family reds",η σκέτο old family pits.Ήταν σκυλιά εξαιρετικά κλειστής εκτροφής (οικογενειακής εκτροφής),τα οποία εισήχθησαν στην Αμερική από Ιρλανδούς μετανάστες για πρώτη φορά.

Η γραμμή λοιπόν ήταν τα old family,ένα μέρος της γραμμής αυτής (μεταξύ άλλων) κατείχαν και τα old family reds.

Σήμερα λανθασμένα έχει επικρατήσει να λέει ο κόσμος pit bull red nose,σαν να ανήκει σε κάποια υπο ομάδα των pits η να είναι κάτι διαφορετικό.Το μεγαλύτερο μέρος της γραμμής old family reds έχει εξαφανιστεί σήμερα,κυρίως από τυχαία κ απρόσεκτα ζευγαρώματα.
Το 99.5% αν οχι κ περισσότερο των pits που έχουμε γύρω μας δεν έχουν καμία σχέση με την παλιά γραμμή των old family.Έχουν απλώς κόκκινη μύτη κ νύχια.Όσοι έχουν καταφέρει να έχουν ένα αληθινό old family red,το γνωρίζουν πολύ καλά και μάλιστα το έχουν κ δηλωμένο στο Old Family Red Nose Registry και ADBA.

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
προς θεου δεν τον σερνω τραβωντας το... κ οταν λεω οτι απομακρυνομαι δεν σημαινει τον χανω εγω απο τα ματια μου... ο σκυλος με χανει γιατι αναγκαζομαι να του κρυφτω ετσι ωστε να ερθει σε μενα πραγμα το οποιο ειναι το μονο που εχει επιτυχια...οταν ειπα ξερω τι σκυλο εχω δεν το εννοουσα ετσι οπως το πηρες... εννοουσα οτι δεν εχω κ κανενα chiouaoua... ξερω οτι εχω μεγαλοσωμο σκυλο κ πολυ δυνατο παραλληλα... αλλα παρα μα παρα πολυ γλυκο κ στοργικο... θα δω μηπως καταφερω να περασω φωτο του... εβαλα μια στο προφιλ αλλα δεν ξερω αν φαινεται γιατι εμενα δεν μου την δειχνει..:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Την μία την βλέπω αλλά όχι σαν άβαταρ.
Έτσι φαντάστηκα ότι το είπες αλλά επειδή η συγκεκριμένη φυλή είναι παρεξηγημένη έκανα αυτή την διευκρίνηση!
Να σου ζήσει, κάνε μας παρουσίαση και βάλε μας και πολλές φωτογραφίες :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97