pincher κ ξηρα τροφη

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
εχω ενα πινσερακι 8 μηνων φοβερα λεμαργο με οτι διποτε εκτος απο ξηρα τροφη εχω δοκιμασει nutra gold ενα μηνα μετα pro plan σε συνδιασμο με λαδι σολωμου στην αρχει την ετρωγε κ ειχα δει κ φοβερη αλλαγη στο τρυχωμα του τωρα δεν παει κοντα αναγκαστηκα να τον αφεισω μια μερα χωρις φαγητο
αλλα τιποτα του δοκιμασα απο ενα φιλο Hils κ ενταξη δεν τρελλαθηκε η orijen που λετε που μπορω να την βρω ?

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
ευχαριστω παιδια μου προτηναν κ μια brit εχεται ακουσει τιποτα?

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
για την orijen σου στέλνω με pm το τηλέφωνο του εισαγωγέα στην Κρήτη. Πάρε τηλέφωνο σε ώρες γραφείου να μάθεις το κοντινότερο κατάστημα με προϊόντα orijen/acana

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ευχαριστω παιδια μου προτηναν κ μια brit εχεται ακουσει τιποτα?
brit? Πρώτη φορά την ακούω… Είσαι σίγουρος πως λέγεται έτσι η τροφή? Και κάτι άλλο… Γιατί έδινες λάδι σολωμού μαζί με ξηρά τροφή?

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
μου το ειχε πει κ ο κτηνιατρος μου ειχε πει μια καλη τροφη κ λιγο λαδι κ τιποτα αλλο
ειδα φοβερη διαφορα στην τρυχα γυαλισε πολυ γρηγορα κ σταματισε κ η ελαχιστη τρυχοπτοση που ειχε

απο τι εχω δει εχουν κ η ξυρες τροφες μεσα λαδι σολωμου π χ η hils puppy εχει

α οσο για την brit μου την προτηνε μια ενα πετ φυσικα δεν την πειρα εγω του εδεινα nutra κ σε αυτη θα γυρισω οσο του την εδεινα ηταν μιοα χαρα την αλλαξα με pro plan k επαθε κολιτιδα εχτες τον πηγα γιατρο σημερα του εδωσα ρυζι κοτοπουλο κ λιγο ξηρα κ δειχνει να ερχεται στα ισια του

Last edited: