Το petφλερτ είναι μια "επαναστατική" υπηρεσία στην διάθεση του Έλληνα πολίτη!
- Εμένα το petφλερτ πραγματικά μου έλυσε τα χέρια!...Δεν ήξερα πως να απασχολήσω το σκυλάκι μου και τώρα απλά της λέω να πληκτρολογήσει νταμπλουγιου νταμπλουγιου νταμπλουγιου τελεία πετφλερτ τελεία τζιαρ και περνά τον χρόνο της ευχάριστα μιλώντας με "γκόμενους" από όλη την Ελλάδα.
κα. Ελένη
- Με το petφλερτ και μόνο με 2-3 εφαρμογές απέκτησα ξανά την χαμένη τριχοφυΐα στα αυτιά μου και την αυτοπεποίθηση μου!
κος Αντώνης
- Με το petφλερτ ψεκάζω μόνο μια φορά την ημέρα και εξαφανίζονται όλες οι ενοχλητικές μυρωδιές της κουζίνας και της τουαλέτας.
κα. Δέσποινα
- Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ petφλερτ η γράμμωση είναι εμφανής από την πρώτη μέρα.
Johny Bratsoni
- Με το petφλερτ κατάφερα να βρω σύντροφο για το λευκό Ακίτα μου, ίδιο με τον Hatchiko...Φτυστό!...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε άνθρωπο που γνωρίζει πως η επιλεκτική εκτροφή και η ηθική είναι απλά μπούρδες.
κος Γιάννης (Κτηνίατρος Αττικής & Περιχώρων)
Τώρα και νέα φόρμουλα petφλερτ κατά της πιτυρίδας!
...και αφού έκανα ότι μπορούσα για να προωθήσω και να αναφέρω όσες περισσότερες φορές μπορούσα την σελίδα petφλερτ, ας μου επιτρέψετε και ένα σχόλιο.
Μακάρι ο KTHNIATROSATTIKISKAIPASSISELLADOS να ήταν ο μόνος κτηνίατρος με αυτή την νοοτροπία και με αυτή την κυνοφιλική και κυνολογική παιδεία...Θα ήταν πραγματικά χαρμόσυνο νέο. Δυστυχώς δεν είναι...
Μακάρι ένα "πέρασμα" από τα πανεπιστημιακά έδρανα να έκανε τους ανθρώπους "σοφούς" ή με κοινή λογική, αλλά δυστυχώς όπως έχει πει κάποιος "η κοινή λογική είναι ένα άνθος που δεν μεγαλώνει σε κάθε κήπο".
Άλλη μια σελίδα που θα "διευκολύνει" πολλούς που δεν επιθυμούν να "παιδευτούν" (με όποια έννοια) και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους λίγους που προσπαθούν χρόνια τώρα...Καλό κουράγιο!