Paw Care (Καθαριστικό Πατούσας)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Μήπως εχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτο το προιόν???
PawCare
Πραγματικα κάνει πολύ καλή δουλειά!!!!
Εμεις το πήραμε αλλά δεν μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικό...
Οποιος το έχει δοκιμάσει και γνωρίζει που μπορούμε να παραγγείλουμε ανταλακτικό ας ενημερώσει.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δεν βρισκω και 'γω καποιο λογο..
Αν βεβαια ο σκυλος μου ανεβαινε σε καναπεδες και κρεβατια,ισως να το εβλεπα διαφορετικα.
Αρκουμαστε στο να σφουγγαριζουμε συχνα το πατωμα.Ειμαι και εγω κατα των περιττων χημικων.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Και εγω μεχρι τωρα με απλη πετσετουλα βρεγμενη του τα καθαριζα....δοκιμασα μετα την πετσετα και εβγαλε επιπλεον βρωμια που δεν την "πηρε" η πετσετα.Συν του οτι απολυμενει και φροντιζει και μικροεκδορες!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Αν είναι πολύ λερωμένα τα πατουσάκια, πλύσιμο με νεράκι και σαπουνάκι(το δικό του).
Αν γυρίζουμε μετά απο βόλτα σε στεγνό έδαφος, μωρομάντηλα ή πετσετούλα βρεγμένη.
Νομίζω ότι είναι κάπως περιττό το συγκεκριμένο είδος καθαρισμού. Χημικά χωρίς λόγο (τίγκα στα paraben απ' ότι είδα).

marian8h

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2013
28
11
Thessaloniki
PawCare
Οποιος το έχει δοκιμάσει και γνωρίζει που μπορούμε να παραγγείλουμε ανταλακτικό ας ενημερώσει.
Ο κτηνίατρός μου πουλάει ανταλλακτικά αλλά είναι Θεσσαλονίκη. Επίσης το έχει και εδώ
http://www.interpet.gr/product.asp?catid=4041

Last edited:

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
PawCare

να μας πεις και πως το χρησιμοποιείς γιατι το ειχα δει πριν καιρο αλλα δίστασα να το παρω!