Paris 2011 εύρεση καταλύματος....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Φιλενάδα, του χρόνου σίγουρα θα ακολουθήσουμε. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, αλλά δε βολεύουν οι ημερομηνίες γμτ. Εμείς φεύγουμε για Σλοβενία μέσω Ανκόνα 30 Ιουλίου... (ωραία θα'ταν όμως να έπεφτε η έκθεση Γαλλία πριν το σεμινάριο κ να πήγαινα μετά εκεί...)
Κ εμένα λόγω χλμ θα με βόλευε περισσότερο να πάω Βενετία, αφού η Λιουμπιάνα απέχει μόνο 280χλμ από εκεί, αλλά προτίμησα να κατέβω Ανκόνα -κ ας κάνω 640χλμ έως Σλοβενία-, για να'χω το κατσίκι μαζί, κ επίσης να μην μείνω 8+ ώρες παραπάνω στο πλοίο...

Η τιμή μαζί με Superfast ferries (μεσαία περίοδος τιμών) για: Αμάξι + δίκλινη πετ καμπίνα, πήγαινε-έλα μού βγήκε 500€ (είχε έκπτωση φέτος, αν κλείσεις ένα μήνα πριν τουλάχιστον τα εισιτήρια 45%, λόγω οικονομικής κρίσης :) ) + 100€ ο σκύλος πήγαινε-έλα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
χαχαχαχα...αυτό που μπορούν να κάνουν οι φίλοι είναι να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να έρθουν και αυτοί...:D
Εγω παντως ταξιδευω ανετα σε σκυλιερα αγκαλια με την φορτουνα......

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εμείς φεύγουμε για Σλοβενία μέσω Ανκόνα 30 Ιουλίου... (ωραία θα'ταν όμως να έπεφτε η έκθεση Γαλλία πριν το σεμινάριο κ να πήγαινα μετά εκεί...)
Κοίτα να δεις που σε μένα πέφτει η έκθεση ακριβώς πριν το σεμινάριο στη Σλοβενία! Λες; :rolleyes:

Μετά από μελέτη ταξιδίου από Ανκόνα, Βενετία, οδικώς, κατέληξα στο οδικώς (με προορισμό Σλοβενία) καθώς έρχεται φθηνότερα, πιστεύω πιο άνετα για τα σκυλιά και το προτιμώ κιόλας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
H ανεκ είναι πολύ πιο οικονομική, αλλά έχουν ένα θεματάκι με τα σκυλιά..και οι σκυλιέρες από όσο ξέρω δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.., η τιμή όμως είναι αισθητά καλύτερη για καμπινα -αμάξι..τουλάχιστον για Μάιο που κοίταξα εγώ..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οι Μινωικές ειναι μια μέση λύση, με καλές τιμές και πλοία.

Απο Βενετία είναι και πιο σύντομα και μπαίνεις σε καλύτερο δρόμο μετά, για μένα πάντα.
Τελικά, όπως ειδα στους χάρτες του γούγλη, οι ωρες είναι ίδιες πάνω κάτω ειτε απο Ανκόνα, είτε απο Βενετία. Δέκα με δώδεκα για Παρίσι.:)
Μέχρι να μπεις autostrada όμως νομίζεις ότι εισαι στην Ελλάδα...Σαφως οι δρόμοι ειναι καλύτεροι όσο πιο Βόρεια πας.

Αν κλείσετε τωρα, θα πάτε άρχοντες. Μην το αφησετε όμως, γιατι κλεινουν σχολεία και τουριστες -κυρίως Γερμανοι που ειναι πιο οργανωμένοι-, ισως και άλλοι για την έκθεση.

Προσοχη στο λιμάνι της Πατρας και στην Ανκόνα με όλο το νταλικομάνι...

adam

Active Member
27 Νοεμβρίου 2010
31
0
Οι Μινωικές ειναι μια μέση λύση, με καλές τιμές και πλοία.

Τελικά, όπως ειδα στους χάρτες του γούγλη, οι ωρες είναι ίδιες πάνω κάτω ειτε απο Ανκόνα, είτε απο Βενετία. Δέκα με δώδεκα για Παρίσι.:)
Μέχρι να μπεις autostrada όμως νομίζεις ότι εισαι στην Ελλάδα...Σαφως οι δρόμοι ειναι καλύτεροι όσο πιο Βόρεια πας.

Αν κλείσετε τωρα, θα πάτε άρχοντες. Μην το αφησετε όμως, γιατι κλεινουν σχολεία και τουριστες -κυρίως Γερμανοι που ειναι πιο οργανωμένοι-, ισως και άλλοι για την έκθεση.

Προσοχη στο λιμάνι της Πατρας και στην Ανκόνα με όλο το νταλικομάνι...
εχω ταξιδεψει καποιες φορες απο Ιταλια για Βορεια και εχω να σας συστησω να μην πατε απο Ανκονα. Ο λογος ειναι οτι εαν παρετε στην Autostrada θα πληρωσετε ακριβα διοδια, βενζινες και ταλαιπωρια ενω απο τον "παραδρομο" θα χασετε αρκετες ωρες.
Προσωπικα επιλεγω Βενετια. ;)
Οσο για διαμονη, με καλυψε ο sea mol :D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
εχω ταξιδεψει καποιες φορες απο Ιταλια για Βορεια και εχω να σας συστησω να μην πατε απο Ανκονα. Ο λογος ειναι οτι εαν παρετε στην Autostrada θα πληρωσετε ακριβα διοδια, βενζινες και ταλαιπωρια ενω απο τον "παραδρομο" θα χασετε αρκετες ωρες.
Προσωπικα επιλεγω Βενετια. ;)
Οσο για διαμονη, με καλυψε ο sea mol :D
Όταν μπαίνεις στην autostrada, πάιρνεις απο το μηχάνημα στα διόδια ένα χαρτάκι που γραφει πού είσαι και όταν φτάνεις στον προορισμό σου, πληρώνεις το ποσο. Εγω πριν απο ενα μήνα, πλήρωσα 20 ευρω απο Ανκόνα για 370 χλμ διαδρομη στην autostrada, χωρίς στάση. Ούτε κατάλαβα πότε έφτασα σπίτι...
Οι παράδρομοι δε βολεύουν όσους δεν ταξιδεύουν πρωί και δεν ξερουν το μέρος. Ακομα και με το tomtom δεν είναι εύκολο. Επίσης είναι χάσιμο χρόνου.
Όσο για τη βενζίνη, εξαρτάται απο το αμάξι. Εγω φούλαρα πριν φύγω απο Αθηνα, πηγα Πάτρα, βγηκα Ανκόνα, έφτασα σπίτι και έβαλα βενζίνη την επόμενη μέρα, γιατί έφτασα βράδυ. Δηλαδή έκανα 600 χλμ με 55 λίτρα βενζίνη 100άρα, 90 ευρω στην shell στην Αθηνα.

Στην Ιταλία, αμα αυτοεξυπηρετηθείτε στο πρατήριο, έχετε έκπτωση κάποια σεντς το λίτρο, και το βράδυ μετά τις 19:00-19:30 κλείνουν όλα, οπότε πληρωνετε στο μηχάνημα και ανοίγει η αντίστοιχη αντλία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα